Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με εκπληκτική εμφάνιση ολοκληρώθηκε η παρουσία της Κώας Διονυσίας Στούππου στο "The Voice"

17/01/2023
970 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με το τραγούδι «Ανθρωπάκο» της Τάνιας Τσανακλίδου το οποίο ερμήνευσε χαρισματικά, ολοκληρώθηκε η παρουσία της νεαρής Διονυσίας Στούππου από την Κω στο The Voice. Έχοντας εντυπωσιάσει την επιτροπή από την πρώτη στιγμή, η νεαρή ερμηνεύτρια διένυσε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι στο δημοφιλές παιχνίδι έχοντας ως coach τον Πάνο Μουζουράκη.
Από την πρώτη στιγμή, εντυπωσίασε με τις φωνητικές τις ικανότητες, τον αυθεντικό της χαρακτήρα και το λαμπερό της χαμόγελο τους πάντες. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 7 Ιανουαρίου, η Κώα καλλιτέχνιδα έκανε μία εξαιρετική παρουσία όμως ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος, που όλο και λιγοστεύουν οι συμμετέχοντες.
Έτσι έχοντας εφόδια και νέες εμπειρίες, η Διονυσία Στούππου θα συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά, να τραγουδά με την μπάντα της σε ειδικές εμφανίσεις και να προσφέρει απλόχερα χαρά!
Να σημειωθεί ότι δίπλα της ήταν μέλη της οικογένειάς της που την υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή και δηλώνουν περήφανοι για την πορεία της. Εξάλλου τώρα ξεκινά ένας νέος κύκλος εμπειριών, χωρίς όρια και με πολύ μουσική. Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!
Η ίδια σε ανάρτησή της δήλωσε τα εξής:
« Και κάπου εδώ το ταξίδι στο The Voice of Greece τελειώνει…Το ταξίδι όμως σε μια ζωή γεμάτη μουσική τώρα ξεκινάει! Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς για τη στήριξη, τα μηνύματά σας, την αγάπη σας που έλαβα από κάθε γωνιά της γης. Ευχαριστώ τον coach μου Panos Mouzourakis για την τύχη να το γνωρίσω καλύτερα και να συνεργαστούμε ώστε να βγει αυτό το αποτέλεσμα που είδατε χθες στις οθόνες σας. Για τους ίδιους λόγους ευχαριστώ και τη Myrto Naoum . Ευχαριστώ όλα τα παιδιά της παραγωγής που με άντεξαν και με στήριξαν σε κάθε στάδιο αυτού του show, καθώς και τα κορίτσια στα μαλλιά,τα ρούχα και το make-up . Ευχαριστώ όλους τους #teampanistes που γίναμε μια όμορφη παρέα, δεμένοι σα μια γροθιά κι ειδικά τα αγόρια μου τα δύο που με πρόσεχαν σαν τα μάτια τους στο συγκεκριμένο knockout. Ευχαριστώ τους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους που ήταν εκεί και όσους δεν ήταν αλλά ήθελαν για το boostαρισμα και όλη τη δύναμη που μου έδιναν (και συνεχίζουν να δίνουν). Και η ευχαριστήρια λίστα δεν τελειώνει εδώ…ίσως δεν τελειώνει ποτέ…
Να είστε όλοι καλά! »
Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ