Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Aπάντηση του Δήμου: Το απελπιστικά «κλειστό» μυαλό του κ. Κυρίτση, για τα σχολεία, όσο άσκησε διοίκηση

17/01/2023
76 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Το "ανοιχτό" μυαλό που έπρεπε να έχει την περίοδο που άσκησε διοίκηση ο κ. Κυρίτσης αποδείχθηκε απελπιστικά "κλειστό", αφοσιωμένο αποκλειστικά στις συγκρούσεις που προκαλούσε, στο υπέρμετρο "εγώ" του και σε ότι εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του.

Όλα αυτά πήγαν το νησί μας πίσω.

Πέρασαν πέντε χρόνια για να θυμηθεί, αφού όσο ασκούσε διοίκηση αδιαφορούσε, ότι η Κως έχει ανάγκη από νέα σχολικά κτίρια, κάνοντας μάλιστα συγκρίσεις με τη Ρόδο. 

Είναι πολύ αργά για τον ίδιο πια. Τόσο που δεν τον πιστεύει κανένας. 


Ας εξηγήσουμε λοιπόν ποια είναι η αλήθεια, για να γνωρίζουν οι συμπατριώτες μας. 

Αν και πέρασαν πέντε χρόνια, ακόμα ο κ. Κυρίτσης δεν πήρε χαμπάρι ότι στις 25 Οκτωβρίου 2018, η διυπουργική επιτροπή της τότε κυβέρνησης, ενέκρινε την ανέγερση 13 σχολείων στη Ρόδο με τη μέθοδο ΣΔΙΤ, όπως ο νόμος όριζε, έργα άνω των 30 εκ € να γίνονται με αυτό τον τρόπο.

Πως όμως να πάρει χαμπάρι, αφού ήταν τσακωμένος με όλους. Περιφέρεια, βουλευτές, πολίτες. Μόνο να καλοπερνά ήθελε. 

Δεν μπήκε στον κόπο να ενημερωθεί, ούτε πέντε χρόνια μετά, ότι εκείνη η έγκριση, η οποία σχεδιαζόταν από την τότε δημοτική αρχή Ρόδου από το 2014, είναι αυτή που σήμερα μπαίνει σε διαγωνιστική διαδικασία στη Ρόδο, για την μελλοντική κατασκευή των σχολείων. 

Ας φροντίσει λοιπόν έστω και τώρα, στη δύση της πολιτικής του διαδρομής, να ενημερωθεί για όσα άλλοι δήμοι κέρδισαν επειδή σχεδίασαν, διεκδίκησαν, συνεργάστηκαν, την περίοδο που και εκείνος ασκούσε υποτίθεται "διοίκηση". 

Το μόνο που οι δημότες της Κω γνωρίζουν από το πέρασμα του κ. Κυρίτση, είναι η πρόσφατη δήλωση του, ότι δεν κατάλαβε το μέγεθος του προβλήματος, μεταμέλεια κατόπιν εορτής βέβαια. 

Αυτό είπε, σε συνέντευξη του σε τοπική εφημερίδα, δίχως να ντραπεί μετά από 25 χρόνια στα δημοτικά πράγματα. 

Σε ότι αφορά τη σημερινή δημοτική αρχή, είναι καταγεγραμμένος ο σχεδιασμός, οι δράσεις της και η προσπάθεια που καταβάλλει, σε όλο το νησί.

Για την αγορά από το Δήμο κατάλληλων οικοπέδων για ανέγερση σχολικών κτιρίων.

Για τις πρωτόγνωρες, σε εύρος και μέγεθος, παρεμβάσεις συντήρησης και ανακαίνισης σχολείων, σχεδόν στο σύνολο των σχολικών συγκροτημάτων. 

Δυστυχώς, η πλήρης αδράνεια του πρώην δημάρχου, υποχρέωσε τη δημοτική αρχή Νικηταρά να ξεκινήσει από το μηδέν το σχεδιασμό της, αφού δεν βρήκε τίποτα σε εξέλιξη. 

Ούτε σχεδιασμό για νέα κτίρια, ούτε οικόπεδα, ούτε μελέτες. 

Ας μην κουνά λοιπόν το δάκτυλο στους δημότες, θα του απαντήσουν κατάλληλα όπως το έπραξαν και το 2019, την ώρα της κάλπης.


Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/01 - 07:58
η εμμονή του Δημάρχου.........
η εμμονή του Δημάρχου με τη θητεία Κυρίτση δεν έχει τέλος !!! Το ίδιο ποίημα συνέχεια !!!Η σημερινή δημοτική αρχή άνοιξε πολλά μέτωπα χωρίς να μπορεί να ολοκληρώσει κανένα !!!Κινήσεις εντυπωσιασμού και όχι "ουσίας". Τελικά βρέθηκαν οικόπεδα για τα σχολεία ο Περιφερειάρχης περιμένει ???Συμφωνεί η σημερινή δημοτική αρχή να κατασκευάσουμε σχολεία με τη μέθοδο ΣΔΙΤ ???

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ