Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

"Χαμός" στο γάμο της κόρης του Γιάννη Χαλίκου στην Ψεριμο

29/08/2022
2026 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Όμορφες, μοναδικές στιγμές στην ακριτική Ψέριμο χθες Κυριακή 28 Αυγούστου 2022, έζησαν προσκεκλημένοι και κάτοικοι του νησιού, στη γαμήλια τελετή, στην οποία ένωσαν τη ζωή τους η Ελισάβετ Χαλίκου και ο Simon Ostojic, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr.

Ο ομογενής  επιχειρηματίας και ευεργέτης της Καλύμνου Γιάννης Χαλίκος επέλεξε την ακριτική Ψέριμο, το αγαπημένο του νησί, για να κάνει το γάμο της πρωτοκόρης του Ελισάβετ.

Ένα χαρούμενο γεγονός που αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως διαφήμιση και προβολή για την Ψέριμο, αφού στην πλειοψηφία τους οι προσκεκλημένοι ήταν από διάφορα μέρη του κόσμου και που για πρώτη φορά βρισκόντουσαν στο ακριτικό νησί.

Η νύφη Ελισάβετ ,πρωτοκόρη του Γιάννη Χαλίκου και της Καλλιόπης Τσικούρη,είναι Δικηγόρος στο επάγγελμα και είναι η Προϊστάμενη της Νομικής Υποστήριξης της εταιρείας HALIKOS GROUP.

Ο γαμπρός Simon γεννημένος στην Αυστραλία από γονείς Σέρβους, Χ.Ο ,είναι επιχειρηματίας, πρόεδρος στην οικογενειακή επιχείρηση οι οποία ασχολείται με διανοίξεις δρόμων σε όλη την Αυστραλία. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες Εταιρείες στο είδος τους στο Ντάργουιν και σε όλη την Βόρεια επικράτεια της Αυστραλίας

Στην Παναγιά της Ψερίμου που ήταν στολισμένη και διακοσμημένη μέσα σε λουλούδια η νύμφη έφτασε με το παραδοσιακό τρόπο με τη συνοδεία από βιολιά και λαούτα από τα “Καλιδωνάκια” .

Στο μυστήριο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης κκ.Παϊσιος ,συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο της Παναγιάς της Ψερίμου π. Νικόλαος Κλήμη, τον εφημέριο του Αγίου Στεφάνου π. Ιγνάτιο Απορέλλη, τον εφημέριος της Αναστάσεως π. Ηλία Μουζουράκη και τον εφημέριο του Αγίου Μάμμα π. Χριστόφορο Μελά


Το γαμήλιο γλέντι  πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο του H Hotel Pserimos Village ιδιοκτησίας του Γιάννη Χαλίκου, που κατάλληλα διαμορφώθηκε, προετοιμάστηκε και διακοσμήθηκε για το γαμήλιο γλέντι.

Ο  γνωστός Τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός με το μουσικό σχήμα του πλαισίωσαν το γαμήλιο γλέντι.
Στι 12.00 τα μεσάνυχτα ο ουρανός της Ψερίμου φωτίστηκε, από ένα υπερθέαμα βεγγαλικών που ετοίμασε το Κατάστημα Αχλαδιώτη.Επίσης και αρκετοί δυναμίτες ,κατά το Καλύμνικο έθιμο. Όλοι όσοι είχαν την τύχη να παραβρεθούν έζησαν, ξεχωριστές μοναδικές στιγμές.


kalymnos-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ