Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θετική στον κορωνοϊό η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη

30/01/2022
109 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Θετική στον κορωνοϊκό βρέθηκε σήμερα, η βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κα Μίκα Ιατρίδη. Σε ανάρτησή της πριν από λίγο, στον προσωπικό της λογαριασμό επισημαίνει:

"Σήμερα διαγνώστηκα θετική στον Covid-19.
Έχω ολοκληρώσει και την τρίτη δόση του εμβολίου, γι' αυτό και τα συμπτώματα είναι ήπια.
Τηρώ τα πρωτόκολλα ασφαλείας του ΕΟΔΥ, προστατεύοντας εμένα και τους γύρω μου και παραμένω σπίτι από όπου θα συνεχίσω να εργάζομαι.
Εμβολιαστείτε, προστατέψτε τους εαυτούς σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε!"

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΙΑΤΡΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ 31/01 - 01:58
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ. ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΝΕΟΠΛΑΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΜΦΟΚΥΤΑΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΑΝΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΝΟΜΠΕΛ ΜΟΝΤΑΝΙΕ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΛΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ. ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ. ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΤΗΤΑΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ. ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ