Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σε Ρόδο και Χάλκη σήμερα ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης

05/11/2021
25 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Τη Ρόδο και τη Χάλκη πρόκειται να επισκεφθεί σήμερα, ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής του.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, στη Ρόδο ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τη δρομολόγηση έργων για το Εθνικό Θέατρο, που είναι κλειστό εδώ και 15 χρόνια και η αποκατάστασή του αποτελεί διακαή πόθο της τοπικής κοινωνίας.

Ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στις 09.30 το πρωί πρόκειται να επισκεφθεί το Εθνικό Θέατρο Ρόδου, όπου θα ενημερωθεί (από τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο Ρόδου, για την πρόοδο των σχεδίων αποκατάστασής του.

Πιθανόν να βρίσκεται μαζί του, για τον ίδιο λόγο και η υπουργός Πολιτισμού κ. Μενδώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανόν ο κ. Μητσοτάκης, να προβεί σε συγκεκριμένες εξαγγελίες για την εξασφάλιση των απαιτούμενων χρηματοδοτήσεων έτσι ώστε να γίνει η αποκατάσταση του κτηρίου.

Σημειώνεται ότι απαιτούνται περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ για την αποκατάσταση του Εθνικού Θεάτρου.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη νέα μαρίνα της Ρόδου, όπου θα παρακολουθήσει την παρουσίαση του έργου «Ανάπτυξη του τουριστικού λιμένα Ρόδου» για την αναβάθμιση της μαρίνας σε πρότυπη υποδομή.

Το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης, πρόκειται να μεταβεί στη Χάλκη όπου θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις για την ένταξη του νησιού στην πρωτοβουλία “GR-eco Island”, για τη μετατροπή των νησιών σε «πράσινες» και ενεργειακά αυτόνομες περιοχές.


https://www.rodiaki.gr/article/467275/se-rodo-kai-xalkh-shmera-o-prwthypoyrgos-k-mhtsotakhs?fbclid=IwAR3kOxkQsn4Om0CguZrezbc9RIp4GrgspYxvLHWLWGQgtCOpiU0N3Ol4jls


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Μαντάμ Σουσού
Μαντάμ Σουσού 05/11 - 13:01
Πολιτική
Αχ τρέχω να προλάβω .να δω τον παίδαρο στο Μέγαρο.δεν φαντάζομαι να με γκαντεμιασει. Λένε Του γκαντεμη το παιδί δύο φορές γκαντεμης. Εγώ πάντως δεν το πιστεύω .

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ