Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δ. Γάκης: Aνέτοιμος ο Κασσελάκης να σηκώσει το βάρος του ΣΥΡΙΖΑ

10/11/2023
59 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Για την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ, το σφυροκόπημα εναντίον του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, τα εσωτερικά μαχαιρώματα, τις αποχωρήσεις και τις διαγραφές πρωτοκλασάτων στελεχών και την εικόνα διάλυσης που εμφανίζει το κόμμα, μίλησε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, ο πρώην Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης.

Σε μία κλωστή κρέμεται κυριολεκτικά η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λίγες ώρες πριν την Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου.

Ο κ. Γάκης έδωσε το στίγμα του, ζητώντας να πέσουν οι τόνοι, να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, να επιστρέψει η εμπιστοσύνη ένθεν κακείθεν στα στελέχη του κόμματος, ενώ εξαπέλυσε βολές εναντίον του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.

“Τα τελευταία χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μία δημοσιότητα γιατί κατάφερε από μικρό κόμμα να γίνει Κυβέρνηση”, όπως είπε, για να προσθέσει ότι “ακόμη και σήμερα ο νέος Πρόεδρος δείχνει ανέτοιμος να σηκώσει το βάρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μέρα με τη μέρα έχει διαφορετικές πολιτικές θέσεις. Κατά την άποψή μου η αναζήτηση του καινούργιου, ήρθε σε μία δύσκολη φάση για το κόμμα. Τα στελέχη που σήμερα καταγγέλλονται, ήταν στελέχη πρώτης γραμμής όλο αυτό τον καιρό”.

Ο Δημήτρης Γάκης πρόσθεσε ότι “ο κ. Κασσελάκης πρέπει να καταλάβει κάποια στιγμή ότι δεν είναι ο δικτάτορας του κόμματος. Πρέπει να βρούμε την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη σε πολιτικά ζητήματα. Αυτές τις κρίσιμες ώρες πρέπει να γίνουμε όλοι ένας μικρός Δραγασάκης για να προχωρήσουμε σε αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του ενός προς τον άλλο, αλλά δεν βοηθούν οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, όπως οι σημερινές ότι θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος. Αυτές δεν είναι πολιτικές δηλώσεις. Μαγκίτσες; Εντάξει, ας γελάσει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος. Δεν ξέρω αν ποτέ γίνει ολοκληρωμένος πολιτικός ο κ. Κασσελάκης για να εκφράζει την Αριστερά, αυτό όμως δε μπορεί να πάει παραπάνω και να δουλεύει κάποιος σε έναν τέτοιο χώρο, αν δεν τον εμπνέει.Προχθές μίλησα με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο (ποτέ δεν ήμουν σε καμία τάση) κι εκείνος έχει την ίδια άποψη, να δει μια διαφοροποίηση για πολιτικούς και μόνο λόγους. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και σπίτι μου, δεν μπορεί να μου λέει ο άλλος να φύγω…”, είπε καταλήγοντας ο κ. Γάκης.


Realvoice995.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ