Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Διαψεύδει τα σενάρια περί ανασχηματισμού ο Πρωθυπουργός: "Θα πάμε στις εκλογές με το ίδιο σχήμα"

23/07/2022
31 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα στους υπουργούς του να είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους.

Τα σενάρια που τον ήθελαν να κάνει ανασχηματισμό διέψευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ταυτόχρονα, όμως, έστειλε και μήνυμα στους υπουργούς του να είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους.

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας σε συνεργάτες του όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής, βάζει φρένο στα σενάρια ανασχηματισμού και διαμηνύει πως το υπάρχον υπουργικό συμβούλιο θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές.

"Δεν έχω πρόθεση να κάνω κανέναν ανασχηματισμό. Ξέρουμε ότι ο χειμώνας θα είναι δύσκολος. Ετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, να συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις και να σταθούμε δίπλα στους πολίτες. 

Βαδίζουμε στον τέταρτο χρόνο, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας μέχρι τη λήξη της κυβερνητικής θητείας και οι υπουργοί πρέπει να είναι αφοσιωμένοι στα καθήκοντά τους. Θα πάμε στις εκλογές με το ίδιο σχήμα", λέει ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το δημοσίευμα. 

Οι φήμες είχαν ξεκινήσει από τον Μάϊο

Οι φήμες για ανασχηματισμό είχαν ξεκινήσει τον Μάϊο αλλά υποχώρησαν γρήγορα λόγω του δύσκολου και αβέβαιου χειμώνα που έρχεται με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η εκλογολογία. "Γαλάζια" στελέχη εκτιμούσαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μπορούσε στα τέλη του καλοκαιριού να προχωρήσει σε αλλαγές στην σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου προκειμένου να κάνει μια επανεκκίνηση μπαίνοντας η κυβέρνηση στον τελευταίο χρόνο της θητείας της. Κάτι τέτοιο, διαψεύδεται από τα όσα φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός σε συνεργάτες του, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Καθημερινής. 


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/07 - 14:54
δύσκολα θα φτάσουν ...
με την ομάδα αυτή δύσκολα θα φτάσουν στο τέλος της τετραετίας !!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ