Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Νικητιάδης για "Καλάθι Χριστουγέννων": «Καλή… Ανάσταση κ. Σκρέκα»

04/12/2023
31 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο επικεφαλής του ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ Κίνημα- Αλλαγής και βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης με αφορμή την ανακοίνωση του «Καλαθιού των Χριστουγέννων» από τον υπ. Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα προέβη στην εξής δήλωση:

«Καλή… Ανάσταση κ. Σκρέκα. Η Κυβέρνηση έχει μπερδέψει τις γιορτές και τις εποχές. Τόση επαφή έχει με την πραγματικότητα. Αντί για χοιρινό, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, το «Καλάθι των Χριστουγέννων» έχει αρνί κατσίκι και τσουρέκια σα να έχουμε Πάσχα. Ευτυχώς δεν έχει και κόκκινα αυγά… Αν καταφέρουν οι Έλληνες να αγοράσουν κάτι από αυτά ίσως κάνουν πηχτή με αρνί και κατσίκι…

Τα pass και τα «καλάθια» που εφαρμόζετε δεν αντιμετωπίζουν την ακρίβεια που φέρει την υπογραφή σας και μαστίζει τα Ελληνικά νοικοκυριά, κύριοι της ΝΔ.

Το «καλάθι των Χριστουγέννων» συμφώνως με τον κ. Σκρέκα εξασφαλίζει σε κάθε σπιτικό τα απαραίτητα. Προφανώς ζει σε άλλη χώρα και σε άλλη εποχή ο υπουργός Ανάπτυξης. Ούτε οι τιμές είναι προσιτές ούτε η μεγάλη πλειοψηφία  θα καταφέρει να γεμίσει το τραπέζι της. 

Μόνο οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για μείωση του ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα, ενίσχυση των ελέγχων στην αγορά και ενδυνάμωση των καταναλωτικών οργανώσεων μπορούν να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ