Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Νικητιάδης: Σειρά πήρε η Τήλος για την εγκατάλειψη των νησιών μας από τη ΝΔ.

08/05/2023
48 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για την προσωρινή δρομολόγηση του ΠΡΕΒΕΛΗΣ σε αντικατάσταση του πλοίου ΔΙΑΓΟΡΑΣ που επίσης θα εξυπηρετούσε προσωρινά δρομολόγια της Τήλου, ο τ.υφυπουργός Τουρισμού Πολιτισμού και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης δήλωσε:


«Θεωρούσαμε ότι η πλήρης απαξίωση των νησιών μας από την κυβέρνηση είχε φτάσει στο ζενίθ της. Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Βλέπουμε ότι η εγκατάλειψη συνεχίζεται υποβαθμίζοντας και την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Τήλου με τα υπόλοιπα νησιά μας. Και μάλιστα τη στιγμή που η τουριστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει.  Οι παλινωδίες με την “προσωρινή” δρομολόγηση του πλοίου ΠΡΕΒΕΛΗΣ που θα αντικαθιστούσε το ΔΙΑΓΟΡΑΣ που αντικατέστησε το ΠΑΤΜΟΣ που πήγε για την ετήσια συντήρηση του, δείχνουν την πλήρη έλλειψη νησιωτικής ενσυναίσθησης, την παντελή απουσία σχεδιασμού ακτοπλοϊκής σύνδεσης και τουριστικού σχεδιασμού. Επειδή η Νεα Δημοκρατία είναι υλοποιητης της έκφρασης "ουδέν μονονιμότερον του προσωρινού" και ουσιαστικός καταλύτης στην απόλυτη και προκλητική απαξίωση των νησιών μας, ζητούμε να υπάρξει άμεσα ουσιαστική πολιτική παρέμβαση για το θέμα που προέκυψε.

Η προεκλογική περίοδος δεν αποτελεί δικαιολογία για τις παλινωδίες της κυβέρνησης και την ταλαιπωρία των συμπατριωτών μας που ευτυχώς στις 21 του μήνα με ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα αποκτήσουν ξανά φωνή τα Δωδεκάνησα για να μη ζούμε τέτοιες καταστάσεις. 

Νοσοκομεία χωρίς γιατρούς και νοσηλευτές, υψηλό κόστος διαβίωσης, ελλειμματική ακτοπλοϊκή σύνδεση και όλα στον αυτόματο πιλότο της ΝΔ που έχει οδηγήσει τα νησιά μας στο ναρίδ και την καθημερινότητα των Δωδεκανήσιων αφόρητη. Φτάνει πια!»

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ