Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γιάννης Παππάς: Πετύχαμε την αναστολή διακοπής αλιείας κόκκινου τόνου

08/05/2023
18 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έπειτα από τη συνεχή επικοινωνία που είχε ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς, με τον Πρόεδρο, κ. Γεώργιο Κατσοτούρχη και τα μέλη του Αλιευτικού Συλλόγου Μεγάλων Πελαγίσιων Ψαριών Καλύμνου και σε άρτια συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , κ. Γεώργιο Γεωργαντά και τον Υφυπουργό, κ. Σίμο Κεδίκογλου, επετεύχθη η αναστολή διακοπής αλιείας κόκκινου τόνου, επομένως, οι αλιείς μας, μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα το ψάρεμά τους.

Είναι μια ενέργεια με σημαντικό αντίκτυπο στον κλάδο της αλιείας και αποτελούσε πρωτεύοντα στόχο του Αλιευτικού Συλλόγου Μεγάλων Πελαγίσιων Ψαριών Καλύμνου, αλλά και του υπ. Βουλευτή Δωδεκανήσου, Γιάννη Παππά, ο οποίος προώθησε το ζήτημα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο κ. Παππάς, ευχαρίστησε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεώργιο Γεωργαντά, τον Υφυπουργό κ. Σίμο Κεδίκογλου, τον Δ/ντη Γραφείου του υφυπουργού κ. Ανδρέα Θεοφίλου, καθώς και τον Πρόεδρο του Αλιευτικού Συλλόγου Μεγάλων Πελαγίσιων Ψαριών Καλύμνου, κ. Γεώργιο Κατσοτούρχη, για την συνεργασία, την ιδιαίτερη σημασία που έδειξαν για το ζήτημα και για την ουσιαστική αντιμετώπισή του.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/05 - 18:13
ΑΠΟΡΙΑ ΚΩΟΥ
Πλάκα μας κάνεις; Εδώ παίρνουμε αναστολή θανάτου και παράταση ζωής στο νοσοκομείο που διορισες προεδρείο και εσύ μας λες για τον κόκκινο τόνο; Ψαράδες μπορεί να σε ψηφίσουν, νοήμονες Κωοι όμως όχι.Εχει και άλλους συνυποψήφιους που δεν έταξαν λαγούς με πετραχήλια.....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ