Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τι δήλωσε ο Γιάννης Παππάς στο Ράδιο Πρώτο για τις κινητοποιήσεις για την υγεία και τις ενέργειες της Κυβέρνησης

28/04/2022
55 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τι δήλωσε ο Γιάννης Παππάς για την υγεία στην Κω στο Ράδιο Πρώτο – Πύλη εισόδου και η Λέρος για πλοία από Τουρκία

Στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο 91.5 βρέθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ κ. Γιάννης Παππάς ο οποίος επισκέπτεται το νησί της Κω. Σχετικά με τα οξυμένα προβλήματα στην δημόσια υγεία στην Κω αναφέρθηκε στις κυβερνητικές ενέργειες που γίνονται αυτό το διάστημα για την ενίσχυση του νοσοκομείου Κω και όχι μόνο. Χαρακτήρισε άκυρη την εποχή για τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας λόγω τουριστικής σεζόν ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι και η Λέρος από εδώ και στο εξής θα είναι πύλη εισόδου για τα πλοία προερχόμενα από Τουρκία.

Μάλιστα, δήλωσε προβληματισμένος για το γεγονός ότι παθολόγος ιδιώτης με μπλοκάκι άντεξε μόλις μία ημέρα στο νοσοκομείο Κω ενώ γιατροί που έρχονται για να συνδράμουν από τη Ρόδο φεύγουν αμέσως, αφήνοντας υπονοούμενα ότι υπάρχει κακό κλίμα εντός του νοσοκομείου.

«Δεν γίνεται να μην καλύπτονται τα περιστατικά στην Κω και να έχουμε συνεχώς διακομιδές. Οι γιατροί υπηρετούν τον Κωακό λαό και πρέπει όλοι να λέμε αλήθειες».

Γνωστοποίησε επίσης ότι πρόσφατα έγινε συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του νοσοκομείου και της αναπληρώτριας υπουργού κα. Γκάγκα, ενώ ανακοίνωσε ότι θα μετακινηθούν 4 γιατροί μεταξύ αυτών και παθολόγος για την θερινή περίοδο από κεντρικά νοσοκομεία στην Κω.

Σε άλλες ενέργειες ετοιμάζεται το ΚΥ Πλατανίου για να μπορούν να γίνονται τα εξωτερικά ιατρεία , προκηρύξεις θέσεων μόνιμων ιατρών, αναβάθμιση του οργανισμού, αποδέσμευση ιατρών και νοσηλευτών από εμβολιαστικό πρόγραμμα, άνοιγμα πλατφόρμας για επικουρικό προσωπικό και ελκυστικά προνόμια για όσους υγειονομικούς επιλέξουν να υπηρετήσουν στην νησιωτική Ελλάδα.

Άκυρη χαρακτήρισε την χρονική στιγμή που επιλέχθηκε για να γίνει το παγκωακό συλλαλητήριο καθώς έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος και η εικόνα της διαμαρτυρίας ενδεχομένως βλάψει τουριστικά την Κω.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Παππάς είχε συνομιλία με τον Υπουργό κ. Σκυλακάκη όπου ενημερώθηκε ότι και η Λέρος αλλά και άλλα νησιά τις επόμενες ημέρες θα λειτουργούν ως πύλες εισόδου για σκάφη προερχόμενα από Τουρκία, κάτι που είναι μία θετική εξέλιξη καθώς γιορτάζετε το ραμαζάνι και ο τουρισμός από Τουρκία θα είναι αυξημένος.

Τέλος, μίλησε για την επίσκεψή του στο Φανάρι για τα Άγια Μύρα αλλά και την Ανάσταση και την εμπειρία που έζησε εορτάζοντας το Πάσχα στο Πατριαρχείο όπου διαπίστωσε ότι ο Πατριάρχης ήταν ενήμερος για όλα τα θέματα της Δωδεκανήσου.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ