Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η ατάκα της Θ. Τζάκρη (ΣΥΡΙΖΑ) στους αγρότες: Τον ήπιαμε...

26/01/2024
142 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Με τον δικό της τρόπο, προκαλώντας αίσθηση σε εκείνους που βρίσκονταν στο ακροατήριο, μίλησε σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη.
Το βράδυ της Τετάρτης η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε σε κομματική εκδήλωση στη Βέροια, όπου ανέπτυξε μια σειρά θεμάτων, κάνοντας μάλιστα σε αρκετά σημεία και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του ΣΥΡΖΙΑ. Προς το τέλος της τοποθέτησής της, αναφέρθηκε στο θέμα των αγροτών, χρησιμοποιώντας μια φράση που άφησε σύξυλους τους ακροατές.

«Η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο ‘’τον ήπιαμε’’», είπε η βουλευτής προκαλώντας χαμόγελα στο ακροατήριο.

Η Θεοδώρα Τζάκρη, συνέχισε λέγοντας «είναι μια τάξη συντηρητική. Δεν είχαμε θέσεις; Δεν βγήκαν στην κοινωνία; Δεν έχουμε στελέχη; Δεν έχουμε στελέχη... Σε μια κοινωνία όπου το 80% της οικονομία, είναι πρωτογενής τομέας, τομέας παραγωγής. Ένα κόμμα που έχει αυτή τη στιγμή σε μια διεργασία 100 ανθρώπων, 3 στελέχη αγροτών, σημαίνει ότι κάτι δεν κάναμε καθόλου καλά. Εγώ δεν ξέρω πόσο καλά τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αγροτική παραγωγή. Θέλω να πω και αυτοκριτικά, ότι δεν έκανε και σπουδαία πράγματα, με την έννοια ότι δεν έφερε τίποτα σπουδαίες πολιτικές».

Η ατάκα της Θεοδώρας Τζάκρη που προκάλεσε αίσθηση  

protothema.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/01 - 08:21
Νεοδημοκρατης
Εσύ έχεις χορτάσει .... Από το ΠΑΣΟΚ έως τον ΣΥΡΙΖΑ.....θθθθθθθθ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ