Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με εξώδικο οι "Ελληνες αυτόχθονες ιθαγενείς" ζητούν να κατασχεθεί όλη η περιουσία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και των Δήμων

23/09/2022
91 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Μετά την επιβολή προστίμων δισ. ευρώ (2.656.576.000.000 ευρώ ήταν το τελευταίο) στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με υπόχρεους προς πληρωμή τους εκλεγμένους ως αντιπροσώπους (φυσικά πρόσωπα), οι «ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ» προχώρησαν χθες με εξώδικη δήλωση και σε… κατασχέσεις!.

Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί πρόστιμο ύψους 1.799.615.000.000 ευρώ! Κάλεσαν ειδικότερα να πληρώσει οφειλή 1.799.615.000.000 ευρώ και τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκo, ο οποίος αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ στον λογαριασμό του στο facebook:
“Επεσε πολλή δουλειά για να μετρήσουμε 1 τρις 799 δις 616 εκατομμύρια ευρώ που μας χρέωσαν οι αυτοαποκαλούμενοι αυτόχθονες ιθαγενείς.
Ώρες-ώρες αναρωτιέσαι τι δεν έχεις καταλάβει και τι έχει πάει στραβά σε αυτή τη χώρα. Υπομονή, θα κάνουμε μια συναυλία για να μαζέψουμε αυτά που μας λείπουν”.
Η Εθνική Επιτροπή Διαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών προχώρησε χθες με εξώδικο σε γνωστοποίηση της κατασχέσεως του συνόλου της περιουσίας των δήμων και κοινοτήτων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου!
“Σας γνωστοποιούμε ότι την 15/04/2022 έγινε η κατάσχεση ολόκληρης της Εθνικής και Ιδιωτικής Περιούσιας των Ελλήνων ως επακόλουθο της Σύμβασης μεταξύ ημών και των Αντιπροσώπων {Περιφερειακών Συμβουλίων και των 300 Βουλευτών)» τονίζουν στην εξώδικο και προσθέτουν πως…
«Ως Αντιπρόσωποι, είχατε εκλεγεί να διαχειρίζεστε Περιουσιακό Στοιχείο των Ελλήνων. ‘Ομως με τα νέα δεδομένα, το Περιουσιακό Στοιχείο που μέχρι προσφάτως διαχειριζόσασταν έχει κατασχεθεί από ημάς και η διαχείρισή του πλέον είναι στην αποκλειστική αρμοδιότητα μας, καθώς έχουμε ανακαλέσει όλους τους Αντιπροσώπους μη εξαιρούμενων και υμών.
Στο εξής η διαχείριση της Κατασχεθείοης Περιουσίας θα γίνεται αυστηρά από τους Κανόνες του Κατασχετήριου Εγγράφου και του προσαρτήματος αυτού, με τίτλο Έκθεση Διαχείρισης Ελληνικής Περιουσίας.
Ως εκ τούτου, ως Μέλος των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβουλίων, συμπεριλαμβανομένων και της ιδιότητας των Προέδρων, Δημάρχων, Αντιδημάρχων και Επιστημονικών Συμβούλων, καλείστε με την παραλαβή της παρούσας όπως παραδώσετε άμεσα όλα τα Περιουσιακά Στοιχεία που μέχρι σήμερα διαχειριζόσασταν, στον αρχαιότερο υπάλληλο της Δημοτικής Περιφέρειας σας και αποχωρήσετε, από την ιδιοκτησία μας, στην αντίθετη περίπτωση φέρετε βαρύτατες Ποινικές Ευθύνες και θα αποβληθείτε βιαίως»!
Δηλώνουν δε πως αρμόδια όργανα για την απομάκρυνση, είναι άπαντα τα αστυνομικά όργανα της Χώρας ανεξαρτήτως ιεραρχίας και βαθμού, καθώς και τα φυσικά πρόσωπα τα οποία εργάζονται στις αντίστοιχες δημοτικές υπηρεσίες.
Σε άλλα έγγραφα που συνοδεύουν τα «κατασχετήρια» αναφέρεται πως σκοπός της κατάσχεσης, είναι η ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας και η διασφάλιση ότι η χώρα θα παραμείνει στους Έλληνες, στα παιδιά της και στις επόμενες γενεές, στις οποίες, θα αποδίδονται όλα τα κέρδη που προκύπτουν από την εκμετάλλευση και διαχείριση της δημόσιας περιουσίας.
Επιπλέον τονίζεται ότι με την εφαρμογή νέων κανόνων:

• Καταργούνται όλα τα συστήματα σκλαβιάς των ανθρώπων
• Αυξάνονται οι μισθοί και οι συντάξεις σε όλους με βάση τα 2500 ευρώ.
• Εξαλείφεται η ανεργία με την μείωση των ωρών εργασίας (σταδιακά η εργασία θα περιοριστεί στο Ελάχιστο Αναγκαίο για την ποιότητα ζωής των ανθρώπων καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία).
• Καταργούνται οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί. Όσοι έχασαν τα σπίτια τους επιστρέφουν πίσω σε αυτούς
• Καταργούνται όλοι οι φόροι τα πρόστιμα και τα χρέη προς όλους.
• Καταργούνται οι διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων στην εργασία και στην προσφορά, ίση μεταχείριση σε όλους τους εργαζόμενους.
• Οι μη εργαζόμενοι κατ’ επιλογή τους που δεν επιθυμούν να προσφέρουν τίποτε θα ζουν με οριακά επιδόματα χωρίς πρόσβαση σε όσα έχουν οι εργαζόμενοι.
• Η Δημόσια Διοίκηση εργάζεται και διευκολύνει τους Πολίτες χωρίς πρόστιμα και ποινές
• Εξαλείφεται το δημογραφικό πρόβλημα καθώς οι μητέρες και τα Ελληνόπουλα τίθενται υπό την προστασία του Έθνους και της Δημόσιας Διοίκησης.
• Οι Ελληνικές Τράπεζες λειτουργούν μόνο ως θεματοφύλακες και διευκολύνουν την ρευστότητα του χρήματος.
• Η Δημόσια Διοίκηση λειτουργεί σε τοπικό επίπεδο Διεύθυνσης και επιλύει άμεσα το τοπικά προβλήματα
• Οι παράνομοι αλλοδαποί επιστρέφουν στην χώρα τους
• Οι Διεθνείς Συμβάσεις θα ισχύουν μόνο αν οι Έλληνες έχουν όφελος.
• Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας θα προστατεύουν την χώρα και τους πολίτες.
• Οι ικανοί και οι έμπειροι θα επιλέγονται από τους συναδέλφους τους να Διοικήσουν την Δημόσια Διοίκηση, τις Ένοπλες δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας. Πηγή:www.dimokratiki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Αγράμματος δικηγόρος
Αγράμματος δικηγόρος 23/09 - 15:09
Πολιτική
Όνειρα θερινής η μάλλον φθινοπωρινής νυκτός.
Elias Tsolis
Elias Tsolis 23/09 - 14:35
Η επιστήμη κ ο πολιτισμός πήγε περίπατο.
1. Ναι να δουλεύει όποιος θέλει - αυτό πρέπει να γίνει μέσω τεχνολογίας. πχ. Ντουμπάι έχουν καθαριστές ρομποτ. 2. Όσο θα εξαλείφεται η αναγκαστική δουλειά τόσο θα απελευθερόνεται ο άνθρωπος, και όσο αναπτύσεται η τεχνολογία, τόσο πιο εύκολα κ με λιγότερα χρήματα ή και δωρεάν θα έχει τα προιόντα ακριβώς όπως τα θέλει, αρκεί να είναι ΗΘΙΚΑ (όχι σφαγές ζώων ή ανθρώπων). 3. Αν κάποιος δηλ, έχει βίλα 10^10τμ. βίλα, θα πρέπει να του επιστραφεί; Αυτό με υπό όρους.4. Αν η τεχνολογία έχει βοηθήσει π.χ. αναγνώριση εμποδίων κ άρα όχι ατυχήματα, αυτόματη επιδιόρθωση βλαβών κλπ.5. ίση μεταχείριση; Κάποιοι ίσως να χρειάζονται βοήθεια π.χ. εργαζόμενοι με ειδικές ανάγκες, οικογένειες κλπ.6. Δημογραφικό: Έκανα στείρωση: Τόσα παιδιά υπάρχουν προς υιοθεσία! Πρέπει να αποφασίσουμε τόσο νερό, τόσο φαγητό, τόσο γη, τόσα παιδιά. Εκτός κ αν ένας λαός θέλει να είναι πολεμοχαρής.... κ να σκοτώνεται σε πολέμους.... :( Αλλιώς όχι. 7. Ανοικτά Σύνορα με σεβασμό όμως. Είμαι υπέρ της τηλεμεταφοράς. Πρόσφυγες δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχε φτώχεια κ καταπίεση κ πόλεμοι. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να υπάρχουν ανοικτά σύνορα, με ειδικές συνθήκες. Ένας πόλεμος κάπου μπορεί να μην τελειώσει ποτέ... Λόγω κλιματικής αλλαγής, 400 εκατ. άνθρωποι στην Ασία/Αφρική θα χάσουν τη ΓΗ τους. Κάπου πρέπει να πάνε εκτός αν κάποιος είναι υπέρ των δολοφονιών. (Δεν φτάνει που πήραμε τα διαμάντια τους, το χρυσάφι τους (τα κινητά έχουν πλατίνα, χρυσό κ άλλα πολύτιμα μέταλλα)... εμ τους λέμε καθήστε εκεί να ψωμολισάτε κ να πεθάνετε; :(8. Στο μνημόνειο, η Ελλάδα έπρεπε να πληρώνει σε τόκο ~1%, στην ελεύθερη αγορά 8%+. 9. Συμφωνώ με το δικαίωμα της άμυνας, και το δικαίωμα να συμμετέχει κάποιος σε έναν πόλεμο κατά της καταπίεσης αν θέλει. Στρατιώτες μόνο από εθελοντισμό και όχι αναγκαστική θυτεία.10. Από συναδέλφους????? Δηλ. αυτό που έκαναν οι πολιτικοί τόσα χρόνια πχ. Παπανδρέου; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ! Με εκτίμηση,ένας πολίτης του κόσμου.Υ.Γ. Η Μόλυνση σε αέρα και νερό δεν έχουν σύνορα.ΥΓ. Δείτε RiverBlue.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ