Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Nέα επίθεση του Χαράλαμπου Κόκκινου κατά της Περιφερειακής Αρχής

03/12/2022
16 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ανακοίνωση εξέδωσε  ο Χαράλαμπος Κόκκινος για την περιφερειακή αρχη. Στην ανακοίνωση του ο κ. Κόκκινος αναφέρει: 
Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν.Αιγαίου (Σύρος 28.11.22) η Περιφερειακή Αρχή  απέδειξε -ακόμα μια φορά - την αλαζονεία της και επιβεβαίωσε το διχαστικό κλίμα που συστηματικά καλλιεργεί!
Δεν επιθυμεί τη σύνθεση απόψεων,  δεν κάνει  αυτοκριτική και  δεν μαθαίνει από τα τραγικά λάθη της!
Στο θέμα όπου συζητήθηκε "η τουριστική προβολή της Π.Ν.Α."  και ενώ υπήρχε ομοφωνία ,  διάθεση για σύνθεση απόψεων και προτάσεις από τη μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης  κ.Χατζημάρκος αποκάλεσε ...συκοφάντες(!) αυτούς που αποκαλύψαμε  προ καιρού ,την απόφαση  της Περιφερειακής Αρχής Ν.Αιγαίου να χρηματοδοτησει -  με δημόσιο χρήμα- ανέκδοτο περιοδικό με κριτήριο το ..."τιράζ " (όπως δήλωσε ο κ.Περιφερειαρχης)!
Μετά την καταγγελία μας και την κατακραυγή αλλά και την έλλειψη παραδοτέου  το... ανέκδοτο περιοδικό δεν ...πληρώθηκε! Όσον αφορά το κριτήριο του πιθανού ... "τιράζ" φαίνεται ότι ο κ.Χατζημάρκος βάζει στην ίδια μοίρα τα ανέκδοτα έντυπα με αυτά που έχουν  ήδη εκδοθεί και έχουν φτάσει στο  κοινό!
Προτείνουμε στον κ. Χατζημάρκο  να κοιτάξει τον καθρέφτη του ....Εκεί θα θα διαπιστώσει  ποιος είναι ο συκοφάντης!    Αν πάλι δεν το κάνει εύκολα του το θυμίζουμε....Μέχρι τότε ας φωτογραφίζεται με την στα γήπεδα ποδοσφαίρου στη Σύρο  (που άλλοι δημιούργησαν)  -με την πολιτική παρέα του-"ομάδα της αλαζονείας "  και ας μέτρα τα αυτογκόλ! .
Άλλωστε στο μόνο "Μουντιάλ " που μπορεί να "παίξει"  και σίγουρα θα διακριθεί είναι της αλαζονείας, της εμπαθειας και του διχασμού!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
-Για τον Ανεξάρτητο Περιφερειακό Συνδυασμό" ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου -Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ