Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σ. Κασσελάκης μετά τις αποχωρήσεις: Σήμερα αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ

12/11/2023
105 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Δεν παραδίδουν τις έδρες Τσακαλώτος-Πέρκα

"Σήμερα είναι μία καινούργια μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ", γράφει ο Στέφανος Κασσελάκης, στην πρώτη του ανάρτηση μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής και τις αποχωρήσεις Ευκλείδη Τσακαλώτου και Πέτης Πέρκα και των υπολοίπων μελών της "Ομπρέλας".
"Σήμερα αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όπως είπα και χθες -και το εννοώ-, δεν υπάρχει στενός κύκλος. Για όλους εσάς που μου λέτε "σε στηρίξαμε": Ευχαριστώ, είμαι ευγνώμων, αλλά από εδώ και πέρα αυτό δεν έχει σημασία για μένα. Θέλετε να δουλέψετε; Ελάτε. "Ξεσκονίζω" από πάνω μας ό,τι έχει ειπωθεί. Σήμερα είναι μία καινούργια μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ", γράφει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του.

Ξεκίνησε η διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν παραδίδουν τις έδρες Τσακαλώτος-Πέρκα

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι βουλευτές Ευκλείδης Τσακαλώτος και Πέτη Πέρκα, που αποχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής 12 Νοεμβρίου από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της Ομπρέλας, δεν προτίθενται να παραδώσουν τις βουλευτικές τους έδρες, όπως ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές της Ομπρέλας, οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Πέτη Πέρκα δεν θα παραδώσουν τις βουλευτικές έδρες τους, καθώς δεν δεσμεύονται από το καταστατικό του κόμματος, από τη στιγμή που παραιτήθηκαν από την ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε ξανά στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, μετά την αποχώρηση της "Ομπρέλας" από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καλώντας τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Πέτη Πέρκα να παραδώσουν τη βουλευτική έδρα τους.

"Πλέον δεν υπάρχουν διαγραφές", ανέφερε κατά τη δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης αναφέροντας ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος για δημοψήφισμα. Ο κ. Κασσελάκης κατά τη σημερινή του ομιλία-απάντηση στις αποχωρήσεις των στελεχών σημείωσε μεταξύ άλλων πως πλέον δεν υπάρχει λόγος δημοψηφίσματος καθώς όλοι όσοι αποχωρούν πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους, όπως και ο Στέλιος Κούλογλου από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. "Από σήμερα ξεκινά η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σας καλώ όλους και όλες να αναλάβετε τις ευθύνες σας".

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη σύντομη δευτερολογία του κάλεσε τα στελέχη που αποχώρησαν από το κόμμα να σεβαστούν τη βάση του κόμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Σεβαστείτε τον κώδικα δεοντολογίας τον οποίο υπογράψατε".

Πρόσθεσε επίσης ότι "το καταστατικό του κόμματος πάντα ίσχυε και πάντα θα ισχύει και με μένα πρώτα απ’ όλους". Όπως είπε είναι πλήρως σύμφωνος με το κείμενο που θα ακολουθήσει από την Επιτροπή Απόφασης: "Τα άτομα που εκτοξεύουν τέτοιες ύβρεις και συκοφαντίες δεν μπορεί να φέρουν την ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και δεν μπορεί να εκπροσωπούν το κόμμα. Αυτό είναι σημαντικό και για μένα και για όλους. Οι πειθαρχικές κυρώσεις επιβάλλονται από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Συντρόφισσες και σύντροφοι σήμερα αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπα και χθες και το εννοώ, δεν υπάρχει στενός κύκλος… Αύριο είναι μια καινούργια μέρα. Είναι μια καινούργια μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και σας καλώ όλους να αναλάβετε τις ευθύνες σας μπροστά στην ιστορία αυτού του ιστορικού κόμματος".

Παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου - Νέα επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη

Να σημειώσουμε ότι, μετά την αποχώρηση της Ομπρέλας, η Έφη Αχτσιόγλου και η ομάδα της που αριθμεί 7 βουλευτές αποφάσισαν την παραμονή στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ωστόσο, επιλέγουν την ευθεία ρήξη με τον Στέφανο Κασσελάκη, καταλογίζοντάς του με κείμενο τους ακροδεξιές μεθόδους.


thetoc.grΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Πολιτικός αναλυτής
Πολιτικός αναλυτής 13/11 - 01:50
Πολιτική
Σήμερα αρχίζει η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ να φύγετε οι ξένοι αλεξιπτωτιστές της πολιτικής .

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ