Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σε εκλογική ετοιμότητα τέθηκε η Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα

12/05/2022
82 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε εκλογική ‘ετοιμότητα’ τέθηκε η Νέα Δημοκρατία και σε τοπικό επίπεδο μετά την ολοκλήρωση του 14ου Συνεδρίου που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα.
 Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «δημοκρατική» η πρόεδρος της ΔΕΕΠ (Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Δωδεκανήσου) κυρία Έφη Χαραλαμποπούλου, στις επόμενες δράσεις περιλαμβάνεται σειρά εξορμήσεων των στελεχών, συντονισμένα, προς τα χωριά αλλά και στα νησιά με στόχο την επικοινωνία με τον κόσμο.
 «Ήταν ένα Συνέδριο το οποίο πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία. Συμμετείχαν 6000 παρατηρητές και 2500 σύνεδροι. Οι διαδικασίες διεξήχθησαν με άψογο τρόπο, η διοργάνωση ήταν υποδειγματική ενώ διεφάνη το ενωτικό κλίμα της παράταξης. Τα θέματα που τέθηκαν αφορούσαν στον πολίτη αλλά και στην χώρα μας. το σύνθημα του Συνεδρίου, δεν ήταν τυχαίο: ‘Δίπλα στον κάθε πολίτη’. 

Οι σύνεδροι τοποθετήθηκαν σε έξι θεματικές ενότητες: «Ασφάλεια για όλους», «Προστασία του Περιβάλλοντος και αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης», «Καθημερινότητα: Κράτος φιλικό για τους πολίτες & Δίκαιη ανάπτυξη», «Ενδυνάμωση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας», «Νέα Δημοκρατία: Τολμά να εξελίσσεται μένοντας σταθερή στις αξίες της» και «Πολιτικές για τους νέους», ενώ κατά τη διάρκεια της θεματικής «Πολιτικές για τους νέους» οι νεότεροι βουλευτές του κόμματος παρουσίασαν μια δέσμη προτάσεων που αφορούσαν στην νέα γενιά.

 Επιπλέον έγινε και η παρουσίαση του project για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του κόμματος. Όλα αυτά βοήθησαν ώστε να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα.

 Όπως είπε ο πρόεδρος και πρωθυπουργός, έχουμε ακόμη 12 μήνες μπροστά μας για τις εκλογές. Αυτό το ξεκαθάρισε λέγοντας πως θέλουμε να έχουμε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, διότι θεωρούμε ότι είναι αναγκαίο για την χώρα, μέσα σε ένα διεθνές περιβάλλον αστάθειας που κυριαρχεί. Υπάρχει ήδη ένα σχέδιο τετραετίας –αν και είμαστε ήδη στα τρία χρόνια διακυβέρνησης, έχοντας υλοποιήσει πάρα πολλά από το πρόγραμμά μας και παρά τις απανωτές κρίσεις που είχαμε, αλλά και τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες κληθήκαμε να λειτουργήσουμε. Θεωρώ ότι μετά το Συνέδριο, βγαίνουμε ακόμη πιο ενωμένοι για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με όραμα για το μέλλον της χώρας μας» -όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
 Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ‘εκλογική ετοιμότητα’ στην οποία έθεσε το κόμμα ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης –με ορίζοντα να κλείσει η τετραετία- η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν από τον κομματικό μηχανισμό:
 «Εμείς μέχρι στιγμής –εκτός από την προηγούμενη θητεία που λειτουργήσαμε υπό άλλες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού- προχωρήσαμε στις εσωκομματικές εκλογές όπου αναδείχθηκαν τα κομματικά όργανα, τον περασμένο Οκτώβριο. Με την νέα σύνθεση της ΔΕΕΠ έχουμε κάνει αρκετές δράσεις, προσπαθώντας να βγαίνουμε στην κοινωνία. 

Σε αυτό το σημείο έχουμε εστιάσει (όπως ειπώθηκε και στην τελευταία συνεδρίασή μας) ότι πρέπει να καταβάλουμε μια μεγαλύτερη προσπάθεια. 

Λόγω της πανδημίας μέχρι πρότινος ήμασταν κι εμείς λίγο επιφυλακτικοί για μαζικές συναθροίσεις, συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις, εξορμήσεις σε χωριά και νησιά κ.λπ. Προς το παρόν συμφωνήσαμε σε ένα πρόγραμμα ώστε ανά σαββατοκύριακο να επισκεπτόμαστε τα χωριά της Ρόδου ενώ θα κάνουμε και επισκέψεις σε νησιά του νομού μας, τις οποίες είχαμε προγραμματίσει. 

Περιμέναμε να ολοκληρωθεί το Συνέδριο, να περάσουν οι διακοπές του Πάσχα και φυσικά να χαλαρώσουν τα μέτρα κατά της πανδημίας, κι έτσι τώρα…. προχωράμε για επαφές με την κοινωνία. Θα είναι πιο εύκολο πλέον για εμάς, να μπορέσουμε να μεταδώσουμε το μήνυμα του προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη και όλη την κυβερνητική προσπάθεια που γίνεται. Κι εμείς, ως στρατιώτες θα είμαστε δίπλα στην κοινωνία!»
 Η κα Χαραλαμποπούλου είπε ακόμη ότι στο προσεχές διάστημα, αναμένονται επισκέψεις κυβερνητικών και κομματικών στελεχών για ομιλίες και δράσεις στην Ρόδο και στα νησιά.
 Μιλώντας, τέλος για την εκλογή του κ. Μηνά Νικολάου στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. η πρόεδρος της ΔΕΕΠ τόνισε:
 «Ουσιαστικά, πήρε την σκυτάλη από εμένα που ήμουν επίσης μέλος της Πολιτικής Επιτροπής –από τον Δεκέμβριο του 2019- κάτι που μας κάνει χαρούμενους. Είναι πάντα χαρά μας, να υπάρχει ένα στέλεχος από τα Δωδεκάνησα στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. για να μπορέσουμε συντονισμένα να προωθήσουμε τα αιτήματα της περιοχής και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα».


 
  Πηγή:www.dimokratiki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ