Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Β. Καλοπήτας: Μπορεί ο κ. Τσίπρας να έχει ασθενή μνήμη, οι Δωδεκανήσιοι όμως όχι

09/06/2022
28 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αμετανόητος ο κ. Τσίπρας ήρθε στη Ρόδο υποσχόμενος ότι θα «ξεριζώσει τα κλεφτόδεντρα», δηλώνοντας έτοιμος να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας χωρίς όμως να παρουσιάσει ούτε μια πρόταση για την ανάπτυξη της Ελλάδας, ούτε μια πρόταση για τα ζητήματα που απασχολούν τα Δωδεκάνησα. 

Αόριστα και γενικόλογα ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε τη Ρόδο και τη Σύμη εμφανιζόμενος ως «σωτήρας» για να μας πει αυτά που ξέρουμε ήδη, ότι δηλαδή το κύμα ακρίβειας και το ενεργειακό κόστος πλήττουν την κοινωνία και τους επιχειρηματίες, χωρίς όμως να μας αναφέρει ούτε ένα αξιόπιστο και ρεαλιστικό μέτρο θυμίζοντας τον παλιό κακό εαυτό του, όταν για την αντιμετώπισή αυτών των καίριων προβλημάτων το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει ήδη παρουσιάσει δέσμη μέτρων η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως ανάχωμα στη λαίλαπα της ακρίβειας που έχει «γονατίσει» τους νησιώτες. 

Ο πρώην πρωθυπουργός, ούτε αυτή τη φορά ζήτησε μια συγγνώμη από τα Δωδεκάνησα για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών που φέρει τη σφραγίδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και η οποία έχει επιφέρει οικονομική ασφυξία στα νησιά μας, όταν ο ίδιος το 2015 από τη Ρόδο διαβεβαίωνε ότι «από τις 26 Ιανουαρίου θα κλείσει κάθε συζήτηση για αύξηση του ΦΠΑ στις νησιωτικές περιοχές», τότε που μας προειδοποιούσε κατά το Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα πως «Ιδού η Ρόδος. Και το πήδημα σε λίγες μέρες, με την ώθηση του ελληνικού λαού. Με τη δική σας ώθηση». 

Μπορεί ο κ. Τσίπρας να έχει ασθενή μνήμη, οι Δωδεκανήσιοι όμως όχι.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ