Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Άγνωστοι δηλητηρίασαν γάτες στη Νίσυρο

28/09/2021
201 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Με ένα λυπηρό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι στους Πάλους Νισύρου την Δευτέρα, καθώς εντοπίστηκαν πάνω από 7 γατάκια τα οποία είχαν δηλητηριαστεί από άγνωστους δράστες. 

Όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες τα γατάκια ήταν αδέσποτα και τα φρόντιζαν οι κάτοικοι του παραθαλάσσιου χωριού. Δυστυχώς όμως κάποιος ή κάποιοι θεώρησαν ότι έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε μία τόσο αποτρόπαια πράξη. Το θέμα έχει πάρει διάσταση στο διαδίκτυο. 

Αγανακτισμένοι πολίτες απευθύνθηκαν στον δήμαρχο και ζήτησαν την συνδρομή του δήμου για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Ο δήμαρχος προχώρησε σε ενέργειες ώστε να επισκεφθεί τη Νίσυρο την Παρασκευή ο κτηνίατρος του επαρχείου ώστε να κάνει εξετάσεις στα αδέσποτα για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.  

Κάτοικοι των Πάλων προχώρησαν και σε καταγγελίες στο αστυνομικό τμήμα του νησιού. Όπως μας τόνισαν, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό δυστυχώς.  

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο νόμος είναι αυστηρός για τέτοιες υποθέσεις καθώς η δηλητηρίαση ζώου είναι κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο και φυλάκιση. 

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 29/09 - 08:54
Απανθρωπιά
Σε ένα τόσο πανέμορφο και φιλόξενο νησί πως μπόρεσε να χωρέσει τέτοια απανθρωπιά από τερατόμορφα άσπλαχνα ανθρωποειδή; Το τους έφτιαξαν τα αθώα ανυπεράσπιστα ζωάκια;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ