Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανοικτό και σήμερα το Αθλητικό Πολύκεντρο για άστεγους και ευάλωτους πολίτες

25/01/2022
203 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σ. Κανταρζή : Εξυπηρετήθηκαν συμπολίτες όλη νύχτα

Το Αθλητικό Πολύκεντρο στο Ψαλίδι θα βρίσκεται και απόψε ανοικτό για όσους έχουν ανάγκη από έναν χώρο με θέρμανση, τροφή και κουβέρτες. Την Δευτέρα αποφασίστηκε να παραμείνει όλη νύχτα ανοικτό για να λειτουργήσει ως χώρος φιλοξενίας για ευάλωτους πολίτες του νησιού. 

Η κα. Σταματία Κανταρζή σε δηλώσεις της στο Ράδιο Πρώτο 91.5 ανέφερε ότι ο χώρος δέχτηκε ανθρώπους που είτε παρέμειναν όλη νύχτα στον θερμαινόμενο χώρο, είτε πήραν προμήθειες για να βελτιώσουν τις συνθήκες στα σπίτια τους. 

« Ένας πολίτης παρέμεινε όλη νύχτα και αρκετοί πολίτες βρέθηκαν στο πολύκεντρο για να παραλάβουν κουβέρτες, τρόφιμα και είδη ανάγκης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη του ΔΟΠΑΒΣ που βρίσκονται στο χώρο για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο από χθες το μεσημέρι και για όσο χρειαστεί. Οι υπηρεσίες του Δήμου είναι εδώ για όσους χρειάζονται φροντίδα αυτές τις ημέρες. Κανένας δεν είναι μόνος». 

Συνολικά 105 συνάνθρωποι μας είναι καταγεγραμμένοι από το 2019 ως πολίτες που ζουν σε ακατάλληλες συνθήκες. Στηρίζονται από τις υπηρεσίες του Δήμου Κω. 

Άλλωστε είναι σε εξέλιξη η πρόταση της δημιουργίας ανοικτής ημερήσιας δομής φροντίδας αστέγων και ευάλωτων πολιτών. Ένα έργο που εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας.  

Τέλος η κα. Κανταρζή, απεύθυνε έκκληση προς όσους χρειάζονται να παραμείνουν σε ένα χώρο με θέρμανση να μεταβούν στο αθλητικό Πολύκεντρο και να παραμείνουν εκεί. Επίσης υπάρχουν κουβέρτες και τρόφιμα για όσους τα έχουν ανάγκη.  

Σε κάθε περίπτωση για οποιαδήποτε βοήθεια και συνδρομή , ο καθένας μπορεί να καλεί στα τηλέφωνα : 2242021502 , 2242022443. 

Σάντυ Λαδικού   

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ