Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

«Δένει κάβους» από την Τρίτη 5 Μαΐου το «Ολύμπιος Ζευς» και δεν θα υπάρχει δρομολόγιο για Μαστιχάρι

02/05/2020
1166 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π.τ.Κ.», το πλοίο«Ολύμπιος Ζευς»(παντόφλα) της εταιρείαςΑΝΕΜ,σταματά τα δρομολόγια για Μαστιχάρι από την Τρίτη 5 Μάϊου, χωρίς να έχει ακόμη διευκρινιστεί μέχρι πότε θα διαρκέσει αυτή η κατάσταση.

Η δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, έχουν προκαλέσει τεράστιες οικονομικές ζημιές στην εταιρεία, καθώςη κίνηση μέσα στον Απρίλιο σημείωσε μείωση της τάξης του 90%και αυτό οδήγησε την ΑΝΕΜ στην απόφαση να θέσει από την Τρίτη 5 Μαΐου το σκάφος εκτός του δρομολογίου, που συνδέει την Κάλυμνο με το Μαστιχάρι.

Το «Ολύμπιος Ζευς», όλο αυτό το διάστημα εκτελούσε τα δρομολόγια,χωρίς να έχει δεχτεί την παραμικρή επιδότησηκαι αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την σχεδόν μηδενική κίνηση, οδήγησε στην απόφαση διακοπής των δρομολογίων, ενώ είναι άγνωστο το τι θα επακολουθήσει στην συνέχεια.

Για την όλη κατάσταση η εταιρεία έχει ενημερώσει με επιστολή της, τόσο το Υπουργείο Ναυτιλίας όσο και τους Βουλευτές της περιοχής.

Για την όλη κατάσταση και τις επόμενες ενέργειες, θα ακολουθήσει ενημέρωση από την ΑΝΕΜ.

https://palmostiskalymnou.blogspot.com/2020/05/5.html?spref=fb&fbclid=IwAR2zFxmIVs__wUoWrIKiJ4wh-kINeXFfuj2Jtd6mpyooHRrAYXLLqAj98OM 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ