Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΓΙΑΚΑΛΛΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΒΕΛΟΝΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΩ

23/11/2021
3735 Εμφανίσεις
106 Σχόλια

Ο λόγος που αποφασίσαμε σαν οικογένεια να πούμε την ιστορία μας, είναι για να αποτρέψουμε την δημιουργία νέων θυμάτων. Σας περιγράφω παρακάτω όλο το ιστορικό:

Από τον Οκτώβρη του 2021, εγώ και η μητέρα μου, ξεκινήσαμε κάποιες συνεδρίες βαθύ βελονισμού, με έναν άνθρωπο, που ας τον ονομάσουμε "κύριο Χ".

Ο κύριος Χ εις γνώση του, εξαπατά κόσμο, αποσπώντας χρήματα, πολλές φορές χωρίς καν να αρχίσει τις συμφωνημένες συνεδρίες, είτε σταματώντας μετά από λίγες, δίνοντας δικαιολογίες του τύπου "δεν με εμπιστεύεστε, μου χαλάσατε την ισορροπία " και πολλές τέτοιου είδους ασυναρτησίες ,προσπαθώντας να ρίξει μάλιστα το φταίξιμο, στο θύμα.

Αυτήν την φορά όμως, ο κύριος Χ, τα έβαλε με λάθος ανθρώπους.

Δεν ντρέπομαι να πω την ιστορία μου, ίσα ίσα, θα τα πω όλα, μήπως και προστατεύσουμε κάποιο άλλο θύμα, να μην πέσει στα δίχτυα του..

Σε έρευνά μου σε αρκετούς συμπολίτες μου, σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι ο άνθρωπος αυτός έχει εξαπατήσει δεκάδες στην Κω και ποιος ξέρει πόσους άλλους εκτός νησιού.

Όμως έφτασε ο καιρός, αυτό να σταματήσει εδώ.

Βγαίνω δημόσια με ανοιχτή καρδιά, με την ελπίδα ότι όλοι όσοι έχουν εξαπατηθεί από αυτόν τον απατεώνα, που παριστάνει τον ύψιστο βελονιστή, με τεράστιες γνώσεις (έχει κάποιες , αλλά όχι κάτι που δεν μπορεί να βρεθεί κάπου αλλού), όπως λέει, που πουλάει ψεύτικες ελπίδες σε ανθρώπους, με αντάλλαγμα δήθεν, μόνο το κόστος των υλικών όπως ισχυρίζεται (κάτι που έχει αποδειχθεί μεγάλο ψέμα) να πάρουν θέση ενάντιά του, για να σταματήσει επιτέλους, όχι μόνο ο αναφέρων, αλλά και όλοι όσοι σκέφτονται να πράξουν κατά ίδιο άτιμο τρόπο.

Αν συνεχίσουμε να κάνουμε τα στραβά μάτια και να αποδεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορά, άνθρωποι απατεώνες σαν αυτόν, δεν θα έχουν λόγο να σταματήσουν ποτέ και αυτό είναι ολοφάνερο, μιας και έμαθα ότι αυτή η πλεκτάνη συνεχίζεται για πολλά χρόνια τώρα.

Ας μην αφήσουμε περαιτέρω διάβρωση της κοινωνίας μας. Το νησί, ακόμη το θεωρώ τόπο μου, έναν τόπο ασφαλή, με σχετικά χαμηλό επίπεδο κακόβουλων ανθρώπων. 

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν τι άνθρωπος είμαι, δεν θα κάτσω να αυτοπροβληθώ ποτέ και ζω την ζωή μου με ταπεινότητα, με βάση την ειλικρίνεια και την ανοιχτότητα, πάντα ψάχνοντας τρόπους να καλυτερεύσω ως άνθρωπος, χωρίς θρησκευτικά δόγματα και αποδεικνύοντας με πράξη τα λόγια μου.

Έχω μόνο έναν εχθρό στο Νησί και γνωρίζει καλά ποιος είναι αυτός.

Τώρα προστέθηκε στην λίστα άλλος ένας, ο κύριος Χ.

Αγαπητοί συμπολίτες , μην φοβάστε να πείτε την αλήθεια . Η σιωπή έχει την θέση της, αλλά τώρα , σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν αρμόζει.

Η Ιστορία μας λοιπόν έχει ως εξής:

Ακούγοντας κάποια καλά λόγια από ανθρώπους που είδαν βελτίωση σε κινητικά τους προβλήματα (και αγνοώντας μερικά άσχημα λόγια) αποφάσισα να επικοινωνήσω με τον κύριο Χ.

Ο κύριος Χ λοιπόν ήρθε στο σπίτι μας και έριξε μια ματιά στην μητέρα μου.

Αμέσως παρατήρησα ότι είχε πολύ όμορφο και γλυκό τρόπο συναναστροφής, με το γυναικείο φύλο. Ήταν στοργικός, επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά, το γεγονός ότι θα επαναφέρει την μάνα μου σε κατάσταση 20 ετών, κάτι που φυσικά ξέραμε ότι είναι αδύνατον, αλλά εκτιμήσαμε την προσπάθεια του να δώσει αίσθηση εμπιστοσύνης και πίστης (τώρα καταλαβαίνω ότι ήταν ακριβώς η εκμετάλλευση που έψαχνε).

Η μητέρα μου πάσχει πάνω από 30 χρόνια με νευρολογικά και σκελετικά προβλήματα και αποφάσισε με την καθοδήγησή μου να κάνει το βήμα και να επιλέξει τον δρόμο του (δήθεν) βαθύ βελονισμού.

Και εγώ, ακούγοντας τον κύριο Χ να μιλάει, έπεσα στην παγίδα και συμφώνησα να δουλέψει και σε εμένα, σε τραυματισμούς χρόνιους, μέγα λάθος όπως αποδείχθηκε.

Παίρνοντας λοιπόν όλο το ποσό προκαταβολικά, για τις βελόνες, τις δικές μου και της μητέρας μου, 1,450 ευρώ, τις δήθεν "ειδικές" βελόνες, συμφωνήθηκαν 40 συνεδρίες της μαμάς και 10 περίπου για εμένα .

Επέμενε ότι δεν παίρνει πληρωμή και ότι τα χρήματα, είναι μόνο για τις βελόνες και τίποτα άλλο.

Αισθανθήκαμε ότι είμασταν τυχεροί που βρήκαμε έναν τόσο καλό άνθρωπο.

Λαμβάνουμε ένα μήνυμα μερικές βδομάδες αργότερα, όπου μας ζητούσε άλλα 375 ευρώ για εκτελωνισμό και ότι τα χρειάζεται άμεσα, διότι φεύγει για Αθήνα και θα τα εκτελωνίσει ο ίδιος.

Αχ! Δεν έδωσα προσοχή σε αυτό το πρώτο σημάδι. Επέστρεψε με τις βελόνες μετά από μερικές μέρες και ξεκινήσαμε τις συνεδρίες. Βλέποντας μερικά σημάδια ελαφριάς βελτίωσης, μετά από μερικές ημέρες , η αδελφή μου αποφάσισε να ρωτήσει για τις δικές τις ενοχλήσεις .

Άλλη μια δόση χιλιάδων ευρώ, δόθηκε για άλλες "ειδικές" βελόνες. Συνεχίζοντας τις θεραπείες και πραγματικά πιστεύοντας ότι ο κύριος Χ γνωρίζει τι κάνει, (σχετικά εύκολο μιας και τα προβλήματα ήταν κυρίως μυοσκελετικά) αποκτήσαμε όλοι μας, μια οικειότητα μαζί του και τον αισθανόμασταν σαν μέλος της οικογένειάς μας.

Γελούσαμε, παρόλο τον πόνο των συνεδριών μας, ανταλλάσσαμε ιστορίες, εμπειρίες, ακούγαμε με ενδιαφέρον τις ιστορίες της ζωής του. Το επόμενο βήμα, ήταν να πέσει και ο πατέρας μου θύμα και μάλιστα με διπλάσιο οικονομικό κόστος. Ναι, και όμως, του δώσαμε και αυτά.

Μετά από 12 επισκέψεις και αρκετές προσπάθειες περεταίρω απόσπασης χρήματων (έλεγε ότι έβαλε αυτός χιλιάδες για άλλες βελόνες που χρειαζόταν η αδελφή μου παραπάνω, γιατί το πρόβλημά της, ήταν πολύ σοβαρό και καλά) κατά διαστήματα και χωρίς καν να αρχίσει η θεραπεία της αδελφής ή του πατέρα μου, αποφάσισε ξαφνικά να μας σταματήσει όλους, μετά την άρνησή μου να δώσω προκαταβολικά ακόμη 1.500 ευρώ για συμπληρωματική θεραπεία του πατέρα.

Ο κύριος Χ με το που είδε ότι η ροή του χρήματος τελείωσε, μέσα σε χρόνο μηδέν έγραψε ότι μας σταματάει όλους, χωρίς καν να αρχίσει την αδελφή και τον πατέρα. Ήταν γερό σοκ.

Κατάλαβα ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κοινωνιοπαθή, επικίνδυνο άνθρωπο, ο οποίος είναι αυτοδίδαχτος στον βελονισμό και δεν έχει πρόβλημα να κάνει πειράματα σε θύματά του, κάποιες φορές επιτυγχάνοντας ένα καλό αποτέλεσμα, (πάντα προσωρινό) αλλά τις περισσότερες φορές προκαλώντας ζημιά.

Τι κρίμα που η μητέρα μου δεν θα μπορέσει να καλυτερεύσει παραπάνω.

Τι λύπη που ο πατέρας δεν θα μπορέσει να εξαλείψει την απειλή για την ζωή του.

Όλες οι ελπίδες πήγαν σύννεφο. "Θα πάρεις τα υλικά όταν έρθουν" έλεγε συνέχεια ο κύριος Χ.

"Δεν έχω συμβόλαιο " λέει.

"Την μαμά θα την παρατήσεις στην μέση" ρωτάω. "Η μαμά σου είναι καλυτέρα" λέει (έχοντας κάνει 12 από τις 40 συνεδρίες και έχοντας χειροτερέψει.

Προδοσία. Όσα πιστέψαμε αποδείχτηκαν λάθος, όχι μόνο λάθος, αλλά ανάποδα.

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε σε μορφή μηνύματος και πάλι, ξεκάθαρη απειλή ότι αν δεν δεχτώ του όρους του, ότι ούτε τις βελόνες θα μου δώσει και θα τις κρατήσει σαν αμοιβή, για τις συνεδρίες που έκανε.

Έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε πως οι βελόνες έχουν ένα κόστος 7 με 15 ευρώ (ανάλογα το μέγεθος) το κουτί των 200 βελονών. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν περιπου350 βελόνες, και δόθηκαν πάνω από 6.000 ευρώ.

Ο κύριος Χ ως καλός απατεώνας και γνωρίζοντας ακριβώς πως να δράσει και έχοντας όντως ολοκληρώσει μια σειρά συμφωνηθέντων θεραπειών με άλλο μέλος της οικογένειάς μου (τα αμφίβολα αποτελέσματα, τα οποία θα φανούν σύντομα) αρνήθηκε τα πάντα, όταν τον αντιμετώπισα ευθέως και ζήτησα τα χρήματα πίσω.

Γράφοντας το κείμενο αυτό, πονάω, όχι μόνο ψυχικά, που έβαλα την οικογένειά μου σε τέτοια οδύνη, γιατί εμένα εμπιστεύτηκαν και προχώρησαν, αλλά και σωματικά, μιας και ένα από τα προβλήματα, στα οποία δούλεψε ο κύριος Χ πάνω μου, έγινε χειρότερα.

Ο κύριος Χ δεν θα γλυτώσει αυτή την φορά. Οι μηνύσεις έχουν κατατεθεί.

Ζητάω απ’ όσους έχουν εξαπατηθεί να με βρουν. Μία αγωγή θα είναι ζημιογόνα, αλλά αρκετές ακόμη θα είναι καλύτερες. Δεν είναι πλέον θέμα μόνο επιστροφής χρήματων, αλλά και θέμα ψυχικής αποζημίωσης. Δεν μπορούμε να κάτσουμε άπραγοι και να επιτρέψουμε στον κύριο Χ να συνεχίσει την εξαπάτησή του.

Κύριε Χ , η απάτη σου σταματά εδώ. Είσαι τυχερός που ακολουθώ την νομική οδό, γιατί θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικά για εσένα τα πράγματα.

Αλλά όπως είπα, πράξεις, όχι λόγια.

Καιρός να μάθει ο κύριος Χ ότι η ανεκτικότητα τελείωσε.


Προμηθεύς Γιακαλλής

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 106
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/06 - 21:05
Οχι
Οποιος εγραψε αυτα για τον κ Χ θα πρεπει να ντρεπεται.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/05 - 16:50
Αγροτης
εγω θα πω εδω οτι πλακωθηκα απο ενα τρακτερ. συγκεκριμεναστο ποδι το οποιο υπεβληθη σε εγχειρηση, θα το εχαν αλλα μου εβαλαν ενα μηχανισμο και ετσι σαν να γερασα 40 χρονια καθως δεν μπορουσα να μετακινηθω, εγω ειμαι αγροτης, αν δεν βγω στο χωραφι καλυτερα να πεθανω, φυσιοθεραπειες και βλακειες, αλλα καθε μερα και χειροτερα, οι εποχες περνουσαν, περασαν τεσσερα χρονιακαι δεν μπορουσα να γινω καλυτερα, ασε που ενοιωθα και τον μηχανισμο στο ποδι και τους μυς μου σμπαραλια απο την απραξια και την κορτιζονη. Ενας φιλος μου στο Κρανιδι μου ειπε για αυτο το παιδι και οταν τον καλεσα ηρθε και μου ειπε θα με κανει καλα. πως; του λεω. Αυτο μου ειπε θα το αναλαβω εγω. για να μη λεμε πολλα και δεν μου εξηγουσε τον ξαποστειλα απο κει που ηρθε. Αλλος ενας τσαρλατανος, ομως πριν φυγει με τπ ταξι η κορη μου τον παρακαλεσε να μεινη. της ειπε οτι αν δεν θελει ο ασθενης να γινει καλα δεν μπορει να κανει κατι. ηρθε και μου εβαλε τις φωνες οτι δεν μπορει να με κουβαλαει πια με το καροτσακι, τσακωθηκαμε και ο νεαρος εφυγε. λιγο αργοτερα μου τον ξαναφερε απο τα κτελ. αντε παλι λεω, ηταν σαν να μην ηθελε και ο ιδιος να κανει κατι.για να μην τα πολυλογω έκατσα για 3 μηνες οπου περασα πολυ ασχημα μαζι του, τον εβριζα που με τρυπαγε καθε μερα και με εβαζε να κανω πραγματα ατο κτημα που ηταν για τους εργατες. ομως σε τρεις μηνες μπορω ξανα και περπαταω, ειμαι ξανα δυνατος και τα χρωαταω ολα σε αυτο το παιδι και ατην κορη μου που επεμενε να τον κρατησω. τωρα τις βρωμιες που του εγραψε αυτος, να μην πιστευει κανεις τιποτα, τιποτα ομως.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/05 - 19:43
Αγρινιο
κατ αρχας δεν καταλαβαινω τι προσπαθει να πετυχει ο κ Γιακαλλης αφου απ οτι ξερω ολοι ζητουν τον κ Χ για να τους θεραπευσει και προσωπικα επειδη ου εχω μιλησει για την μητερα μου η αυτοπεποιθηση του ειναι παρα πολυ εντυπωσιακη οπως και οι μεθοδοι του.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/04 - 18:24
Κατα λαθος
Αφού διάβασα προσεκτικά και την καταγγελία αλλα και τα σχόλια ήρθα στο συμπέρασμα ότι η αλήθεια είναι πολύ μακριά.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/04 - 16:32
Αληθεια
αφού διάβασα το άρθρο είδα τα σχόλια που είναι όλα υπέρ του κυρίου Χ. Κάποιος είπε ότι αυτά είναι ψεύτικα σχόλια, αλλά αφού τα διάβασα μπορώ να δω καθαρά την αλήθεια.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/02 - 15:28
Κως
Καλή σαρακοστή σε όλους κατ αρχάς. Καθώς απολαμβάνουμε τα σαρακοστιανα μας μια τόσο όμορφη μέρα εδώ στο Ψυχικό αποφάσισα να ρωτήσω το Χ για το άρθρο που υπάρχει στο διαδίκτυο. Μου είπε να μην δώσω σημασία. δεν πειράζει μου ξανά είπε, καλή καρδιά. Αφού ήπιαμε και το κρασάκι μας χωρίς να το ξέρει θέλησα να γράψω στα γρήγορα την Αλήθεια. Μέχρι ένα σημείο οπου τον εκθειάζει για τίς αρετές του ειναι σωστός. Από κει πέρα όλα είναι ψέματα. Μου είπε ότι τόν προσέλαβε για να του μάθει τα μυστικά του βελονισμού αποσπώντας δεκάδες βίντεο μένοντας τοσο ικανοποιημένος που τού πρόσφερε χρήματα για την μητέρα του , τον ίδιο. την αδερφή του .το πατέρα του και την γυναίκα του. Μάλιστα του δάνεισε και χρήματα επειδή δεν είχε να πληρώσει κάτι ενδιάμεσα. Ποια είναι η πραγματικη αλήθεια στην συνέχεια δεν μπόρεσα να την αποσπάσω γιατί δεν ήθελε να συνέχιση λέγοντάς μου ότι ο Προμηθέας είναι καλό παιδί και να μήν τόν παρεξηγώ. Ειμαι μπερδεμένος αλλά μέχρι εδώ έγραψα αυτά τα λίγα που έμαθα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/02 - 07:01
Vancouver
Θα τονισω εδω οτι ειμαι κατοικος του Βανκούβερ στον Καναδά οπου εργαζομετα τελευταια χρονια. Ομως με χτυπησε μια ασθενεια στην οποια οι γιατροι δεν εβρισκαν λυση γιατι δεν εβρισκαν τι ειναι. Πηγα σε κλινικη χρονιου πονου οπου εμεινα εναμισυ χρονο χωρις αποτελεσμα. Ψαχνοντας λυσεις στο διαδιντυο επεσα πανω στον κ Χ. Του εστειλα email και του εξηγησα το προβλημα μου. Μου απαντησε μετα απο μερες και μου ειπε οτι μπορει να με επαναφερει. Με λιγα λογια αποτομα. Το σκεφθηκα λιγο και ειπα να το ρισκαρω. Τον εφερα στον καναδα οπου εμεινε για εξι μηνες και με βοηθησε παρα πολυ. Ενιωσα ξανα το σωμα μου να ζωντανευει. Δεν πιστευα στην αρχη αλλα η διαφορα φαινοταν καθε μερα. Σημερα 10 χρονια μετα ειμαι σταθερα καλα, δεν εχω κανενα προβλημα και γραφω εδω για να συμπαρασταθω στον κ Χ στις κατηγοριες που εκανε αυτο το σθλιο υποκειμενο. Αν δεν τον ξερετε εσεις προσωπικα μην διαβαζετε τι γραφουν εναντιον του. Ο καθενας εχει τον λογο του και τα συμφεροντα του. Λυπαμαι που επεσε σε μια τετοια πλεκτανη αλλα βλεπω στα σχολια οτι κανεις απ τους λιγους που θεραπευσε ειχε κατι αρνητικο να πει. Και το σχολιο μου δεν ειναι ψευτικο οπως υποθετει καποιος, ισως και ο ιδιος που εγραψε αυτη την καταγγελια. Ισως πανικοβλητος απο τα σχολια να προσπαθει να μπερδεψει τον κοσμο οτι ταχα ενας περαστικος εκατσε και αναλυσε ολα τα σχολια βγαζοντας συμπερασμα. Ποιον κοροιδευετε. Αλλα οπως λεμε και εδω any publicity is good publicity.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/02 - 07:20
Κως
εγώ θα ήθελα να αναφέρω εδώ ότι χάρη στον κ Χ σταμάτησα τις θεραπείες για την μέση μου τις οποίες έκανα επί 2 χρόνια αλλά χωρίς αποτέλεσμα,, και να τονίσω εδώ ότι πέρασα και απ τα χεράκια του Γιακαλη χωρίς αποτέλεσμα. Οταν κατάφερα μέσω κάποιου φίλου και επικοινώνησα με τον κ Χ μου είπε ότι θα με αναλάβει αφού πρώτα κάνω μία μαγνητική. έκανα ότι μου είπε με αποτέλεσμα να δείξει ότι δεν είχα πια ισχύο. Οταν του το ανέφερα μου είπε να κάνω μια απλή επέμβαση, κατι που έκανα αμέσως. Μετα από χιλιάδες ευρώ στους θεραπευτές τής κλανιας σώθηκα απ την ταλαιπωρία χάρη σε αυτόν τον άνθρωπο. Λεω μήπως θα έπρεπε να κάνω και εγώ μια καταγγελία για αυτούς που γλυκά γλυκά, λίγο λίγο μου τα πήραν.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/02 - 20:08
Αικατερίνη
Εδω και 20 μέρες έχω τον κ Χ στο σπίτι μου παρόλο πού είδα και εγώ την καταγγελία αλλά μού τον σύστησε γιατρός από πολύ γνωστό νοσοκομείο.Αν δεν ξέρετε αυτόν τον άνθρωπο καλό θα ήταν να μην μιλήσει μέχρι να τον γνωρίσει προσωπικά. Ειναι εξαιρετικός και πάρα πολύ καλός σε αυτό πού ξέρει. Ο καθένας ας βγάλει συμπέρασμα μόνος του.
Τυχαίος αναγνώστης
Τυχαίος αναγνώστης 16/02 - 21:56
Ψεύτικα σχόλια
Κάθε νοήμων άνθρωπος μπορεί να καταλάβει ότι τα περισσότερα σχόλια είναι γραμμένα ανορθόγραφα, αναφέρουν όνομα κάτι που ο καταγγέλων δεν έκανε και είναι τόσο ποιητικά... Δουλευόμαστε? Ο ίδιος άνθρωπος τα έγραψε όλα, ε μπορεί και κανένας φίλος του. Τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω εγώ που είμαι περαστικός από αυτή τη σελίδα. Καλώς γίνονται τέτοιες καταγγελίες έστω και μόνο για να υποψιάζονται οι ανυποψίαστοι...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/01 - 10:48
Κώος
Για να δωσω ενα τελος ο γιωργος κωστογλακης, ναι βαζω το ονομα του, ειναι ο ενας, το σιχαμενο αρθρο γεματο γελοιοτητες μονο απο εναν κλοουν θα μπορουσε να γραφτει σε μια εφημεριδα που δινει την ιδια υποσταση. Συγχαρητηρια λοιπον αλλα εμεις ξερουμε ποιος ειναι ο γιωργος κωστογλακης.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/01 - 10:39
Κως
Και εγω θα γραψω στα γρηγορα ελπιζω οτι ξερω τον γιωργο προσωπικα και ειναι τιμη μου μου να γνωριζω εναν τετοιο ανθρωπο. Ο γιωργος δεν ψαχνει για πελατες, αντιθετως τον χαχνουν. Εκει που μενει ειναι πολυ δυσκολο να τον βρεις. Πηγα μαζι του μια φορα και ξετρελαθηκα. Σιγουρα δεν τον βρισκης αλλα και αυτο θελει και αυτος. Του αρεσει να κανει διαλογισμο ολη μερα σε απροσμενα μερη, τρμακτικα για μενα θαλεγα και μςτα να καθεται στο τζακι με τις ωρες.Δεν θα πει οχι σε μια δυσκολη περίπτωση αλλα ουτεε θα σνομπαρει εναν φτωχο ανθρωπο. Οταν κατεβαινει κατω και βλεπει τα τηλεφωνα του εχει εναν καλο λογο να πει για τον καθενα που υποφερει. Του αρεσει η μοναξια και ειναι ο μονος στον κοσμο που θα μπορουσε να κανει κατι για σενα αν τον βρεις.Ο γιωργος που παρουσιαζει ο καταγγελλων πρεπει να ειναι αρωστος και να χρειαζεται ψυχολογικη υποστηριξη που ευχομαι να την βρει.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/01 - 09:41
Κως
Και εγω θα γραψω στα γρηγορα ελπιζω οτι ξερω τον γιωργο προσωπικα και ειναι τιμη μου μου να γνωριζω εναν τετοιο ανθρωπο. Ο γιωργος δεν ψαχνει για πελατες, αντιθετως τον χαχνουν. Εκει που μενει ειναι πολυ δυσκολο να τον βρεις. Πηγα μαζι του μια φορα και ξετρελαθηκα. Σιγουρα δεν τον βρισκης αλλα και αυτο θελει και αυτος. Του αρεσει να κανει διαλογισμο ολη μερα σε απροσμενα μερη, τρμακτικα για μενα θαλεγα και μςτα να καθεται στο τζακι με τις ωρες.Δεν θα πει οχι σε μια δυσκολη περίπτωση αλλα ουτεε θα σνομπαρει εναν φτωχο ανθρωπο. Οταν κατεβαινει κατω και βλεπει τα τηλεφωνα του εχει εναν καλο λογο να πει για τον καθενα που υποφερει. Του αρεσει η μοναξια και ειναι ο μονος στον κοσμο που θα μπορουσε να κανει κατι για σενα αν τον βρεις.Ο γιωργος που παρουσιαζει ο καταγγελλων πρεπει να ειναι αρωστος και να χρειαζεται ψυχολογικη υποστηριξη που ευχομαι να την βρει.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/01 - 20:26
Κως
Μετα απο μεγαλη ταλαιπωρία εφθασα στην οαση θεραπειας οπως την αναφερει ο Γιακαλλης και οντως έμεινα ςντυπωσιασμενος απο το μερος και την υποδοχη του αγαπητη και ταπεινη, τα θυμαμαι ολα πριν δυο χρονια σαν και σημερα που διάβασα την καταγγελια του εναντιον του κ Κωστογλάκη. Το ιατρειο του ηταν , να μην πω πως ηταν,, ενα κουτουκι οπου σεχωνε μεσα και αναρωτιεμαι ακομα για την υγιεινή του μερους. Μετα απο ατελειωτα πηγαινε ελα κω μαστιχαρι και αφανταστους πονους καταλαβα οτι δεν μου εκανε καλο ολη αυτη η κατασταση. Μου ελεγε να κανω υπομονη αλλα ο πονος δεν εφευγε, μαλιστα οδηγωντας πισω στην κω αναγκαζομουν να σταματησω το αμαξι και να τεντωσω λιγο. Καταλαβα οτι ολες αυτες οι φανφαρες που ολοι μου ελεγαν να παω στον Γιακαλλη ηταν ακριβως αυτο, φανφαρες. Και δεν ειδα σε αυτο το κουτουκι ενα διπλωμα, κατι εστω παραιατρικο, αληθεια εχετε να επιδειξετε κατι αν σας ζητουσε καποιος; Εμενα προσωπικά η θεραπεία σε εισαγωγικα μου φανταζει κολαση σημερα, γιαυτο κ Γιακαλη μην δειχνετε με το δαχτυλο και τις κακιες σας καποιον κατα πολυ ανωτερο απο εσας τον οποιο προσπαθησατε να εκμεταλευτειτε και στην συνεχεια να φροντισετε να τον εκθεσετε. Πιστευω τουλαχιστον να μαθατε κατι απο τον κ Κωστογλακη, που δεν θα νομιζα.
Ο Θεος ειναι μεγαλος
Ο Θεος ειναι μεγαλος 20/01 - 12:47
Ο θεος ειναι μεγάλος
Ψάχνω πραγματικούς θεραπευτές σε όλο τον κόσμο απ το Ντουμπάι, θα έρθω Ελλάδα να επικοινωνήσω μαζί με τον κ Γεωργιο Κωστογλακη. χρειάζομαι αληθινούς θεραπευτές και απ οτι είδα στα σχόλια και από συστάσεις είναι αυτός που χρειάζομαι. Θα τα πούμε σύντομα κ Κωστογλάκη. Πάρα πολύ συντομα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 19:43
Ζωντανός
Μια μερα ετρεχα στο ζαπειο οπου ξαφνικα μου ηρθε μια ζαλαδα, δεν εδωσα σημασια αλλα οταν ξαναρχισα να τρεχω το ποδι μου λυγισε απο μονο του, σταματησα ηπια λιγο νερο καθως θεωρησα οτι ημουν αφυδατωμενος και συνεχισα η μαλλον ετσι νομισα γιατι η επομενη εικονα ηταν στο κρεβατι ενος νοσοκομειου με οπους και δεν ξερω τι αλλο ειχα πανω μου. Βλεποντας την δακρυβρεχτη μητερα μου την ρωτησα τι εγινε και εμεινα εκπληκτος η κατι παραπανω αφου ειχα παθει βαρυ εγκεφαλικο. Στο νοσοκομειο εμεινα 6 μηνες χωρις να μπορω να κανω τιποτα μονος μου. Ειχα αποκλειστικες νοσκομες, τι ντροπη θεε μου, να με καθαριζουν και να με ταιζουν στο στομα. Γιατι εγω αναρωτιομουν, ημουν υγιαιστατος ειχα τις γκομενες μου και τωρα μπορουσα μονο να κοιταζω το ταβανι με ρις φλεβες μου να μην υπαρχουν απο τουα υγρα που μου διοχετευαν και τις εκαιγαν σιγα σιγα.οταν καποτε βγηκα σε μια αναπηρικη καρεκλα και πηρα τον δρομο για το σπιτι ηξερα οτι η ζωη μου ειχε τελειωσει. Εκει αλλαξα δεκαδες αποκλειστικες η μια χειειρερη απ την αλλη εως ειπα στην μητερα μου φθανει. οι φυσικοθεραπευτες εναλασονταν ο ενας τον αλλον και εβλεπα την δυσαρεσκεια στα ματια τους οταν επρεπε να ουρησω σε παπια γιατι δεν ανεχομουν τις πανες. οι γυναικες φυσικοθεραπευτριες ηταν καλυτερες , το λεω αυτο γιατι δεν θα πηγαινα ποτε σε φυσικοθεραπευτηριο. Ηταν μια υπεροχη μερα και η μητερα μου αποφασισε να με βγαλει βολτα ατο παρκο. Παρα τις αντιτηρησεις μου δεν με ακουσε και με πηγε με το ζορι. ειχαν περασει χρονια 16 για την ακριβεια και δεν θα υπηρξε λυση. Μπορω να πω ομως οτι ο ζεστος ηλιος μου εφερνε μια θαλπωρη που αναζητουσα. Στο διπλανο παγκακι καθοντουσαν δυο κυριοι κα μιλουσαν για ατομα με ΑΜΕΑ και εναλακτικες θεραπειες. εγειρα το κεφαλι μου απο την αλλη να μην τους ακουω ουτε να τους βλεπω ομως η μητερα μου επιασε μαζι τους συζητηση για αρκετη ωρα ενω εγω καθομουν με τον καθετηρα να κρεμεται σχεδον γεματος. Στην κατασταση μου επρεπε να πινω πολλα νερα.Λιγο αργοτερα η μητερα μου ηρθε κοντα μουγια να φύγουμε. Επιτελους ειπα, αρκετοι ειδαν τον παραλυτο, ημουν ηδη 43 χρονων.Την επομενη χτυπησε το κουδουνι και μας επισκεφθηκε ο ενας απο τους δυο κυριους που ειχα δει στο παρκο. Εξαγριωθηκα γιατι δεν ηθελα αλλον φυσιοθεραπευτη. Μανα , φωναξα, τελος οι βλακειες αλλα ο κυριος καθισε ανετος στο μπαλκονι μου με ρην μητερα μου και συζητουσαν για ωρες. Εγω καθομουν σε αναμμενα καρβουνα .Καποια στιγμη ηρθαν μεσα γιατι ειχε σκοτινιασει και η μητερα μου μου ανακοινωσε οτι ο κ Γιωργος Κωστογλακης θα ηταν ο νεος μου θεραπευτης. Τι, φωναξα, δεν θελω κανενα ομως κοιτωντας τα ματια του για πρωτη φορα αισθανθηκα μια γαληνη να με πλημμυρίζει. και τι ειδικοτητα εχετα εσειςτον ρωτησα, εγω ειμαι μαγος μου απαντησε γελωντας.Ειμαι 52 χρονων τωρα περπατάω με μπαστουνι αλλα ανετα, κανεις δεν μπορει να καταλαβει οτι ειχα ημιπληγια και ξαναζω την ζωη μου χαρι στο κ Γιωργο Κωστογλακη. Γιωργο η υπομονη που εδειξες μαζι μου ηταν αξοιθαυμαστη. Σε χειροκροτω και υποκλινομαι, σε ευχαιστω αν διαβασεις ποτε αυτο το σχολιο θα εισαι για παντα χαραγμενος στην μνημη μου, σε ευχαριστω
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 10:08
Αττικον
την μερα που συναντησα αυτο τον ανθρωποηταν εξω απ το Αττικον και μιλουσε σε εναν ηλικιωμενο ο οποιος ειχε κανει εγχειρηση προστατη και δεν μπορουσε να περπατησηπαρολο που του εκαναν αρκετες φυσιοθεραπειες. Η συζητηση μου κινησε το ενδιαφερον και αφου εφυγε ο ηλικιωμενοςμε τα ταταπραυντικα του λογια, τολμησα να τον πλησιασω και λεω τολμησα γιατι φαινοταν οτι δεν ηθελε να μιλησει σε κανεναν και περιμενε να τον παρουν. Ειχε βαλει μια κουκουλα αρκετα μεγαλη και το προσωπο το δεν διακρινοταν. Αποφασισα να τον πλησιασω αφου μου ηταν αρκετα δυσκολο με τα δεκανικια που κραταγα και στα δυο χερια ενω δεν μπορουσα να σειρω τα ποδια μου και ημουν τοτε χρονονω 23 και ολο αυτο απ την καταραμενη κοντρα εκεινο το μοιραιο βραδυ με τις μηχανες. Με κοιταξε και τον ρωτησα αν μπορούσα να του μιλησω. Εχω λιγη ωρα μου ειπε γιατι σε λιγο φευγω για κω. Μη μου πεις για το προβλημα σου μου ειπε, βλεπω τι εχεις. Εκεινη την στιγμη ηρθε και ο πατερας μου για να παμε σε φυσιοθεραπειες οι οποιες για μενα δεν εκαναν τιποτα. Αισθανμουν σαν μαριονετα. Χαιρετησθηκαν με τον πατερα μου καο οτα ρωτησε ο πατερας μου την γνωμη του, ειπε οτι μπορει να με κανει ξανα καλα. ο πατερας μου ζητησε εξηγησεις τις οποιες δεν εδωσε. Αν θελεις μονο του ειπε μπορω να τον κανω ξανα καλα. ο πατερας μου του ζητησε το τηλ του το οποιο δεν το εδωσε γιατι δεν απανταει στα τηλέφωνα ειπε. Εκεινη την στιγμη εφθσασε και ο οδηγος μας. Ο ανθρωπος αυτος δεν εδωσε καμια σημασια ουτε καν κοιταξε την λιμουζίνα που ηρθε να με παρει,καθως ευχομουν οτι θα του εκανε εντυπωση. Ο πατερας μου πριν φυγει του ζητησε μια καρτα αν ειχε και του εδωσε μια αδιαφορωντας. Πρεπει να ηταν πολυ κουρασμενος και περιμενε να τον πανε αεροδρομιο. Ρωτησα τον πατερα μου να τον παμε εμεις αν ηθελε. Ο Πατερας μου πολυ ευγενικα του ζητησε να τον συνοδευσει στο αεροδρομιο. Ενταξει ειπε κα καθως σηκωθηκε ειδα ποσο τεραστιος ηταν. ! Μεσα στο αυτοκινητο στην διαδρομη ο πατερας μου τον ρωτησε τι κανει και αυτο που απαντησε ητα οτι βοηθουσε ανθρωπους. Μπορεις να βοηθησεις τον γιο μου; τον ρωτησε. Μπορω του ειπε επειδη μου το ζητας, ποτε δεν προσφερομαι αλλα δεν θα ασχοληθει κανενας αλλος γιατρος μα κανενας εως οτου τελειωσω! Τι τυχερος που αισθανθηκα, αλλα και φοβο, τις θεραπειες του Φιλοκτήτη τις ηξερα και αυτος ηθελε μονο ενα μεγαλο δωματιο στο σπιτι μου και ενα κρεβατι. Ποτε μπορεις να αρχισεις ρωτησε ο πατερας αφου συμφωνησε να με αναλάβει σε εναν μηνα αφου παραλαβει εξαρτηματα τα οποια θα ερχοντουσαν στην δικη μας διευθυνση και θα πληρωναμε στο τελωνειο του πειραια τα εκτελωνιστικα. Ηταν ενα θαυμα το οποιο πλησιασα αυτον τον αγριανρωπο οπως μου φανηκε στην αρχη αλλα αποδειχτηκε ο ποιο γλυκος ανθρωπος στον κοσμο. Απ το πρωι εως το βραδυ ηταν πανω μου με σχεδιαγραμματα ασταματητα . Σημερα ειμαι υγιεις. Μου ζητησε να μην πω σε κανεναν ποιος με εκανε καλα και το σεβαστηκα. Βλεποντας ομως την τιποτενια αναρτηση στο ιντερνετ κ Γιακκαλη σου ευχομαι να ερθεις σε τετοια κατασταση και να μην βρης την λυση ποτε. το καρμα δεν κανει λαθος, θα πληρωσεις αν δεν εχεις ηδη πληρωσει. ευχαριστω ξανα κ Γιωργο Κωστογλάκη.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/01 - 19:43
Αγρίνιο
Ειμαι απο το Αγρίνιο και ειχα προβλημα να τεκνοποιησω, απο την μια με τα φαρμακα, κυριως κορτιζονης σε μεγαλες δόσεις οι οποιες οταν καταφεραν το ποθητο αποτελεσμα , καταστρεφοντας συγχρονως και το μυικο μου συστημα , ο γιατρος μου ειπε να περιμενω εως ελαττώσει την κορτιζονη την οποια οσο ελαττωνα την δοση πονουσε ολο μου το σωμα. Δεν μπορω να περιγραψω οτι απ την μια με ρην κορρτιζονη δεν πονουσα πουθενα! απ την αλλη δεν εχα καθολου δυναμη, οταν σταματησα αλλα και οταν μειωθηκε η δοση σε πολυ μικρη οι πονοι ερχονταν σιγα σιγα μεχρι που οταν σταματησα τρελλαθηκα απο τους πονους και θα επρεπε να περιμενω 6 μηνες για να τεκνοποιησω! Οταν καταφερα, εξωσωματικη να μεινω εγκυος τα ξεχασα ολα.Και δυσικα σε εννεα μηνες ηρθε η πολυποθυτη μερα και γεννησα 2 υγιαιαστατα διδυμα που ηταν ολη μου η ζωη. Το σπιτι ειναι γεματο χαρα ακουγωντας το γελιο των αγοριων . Ομως στα 8 χρονια ο δημητρακης επεσε απο την σκαλα και δυσικα τον ετρεξα αμέσως στο νοσοκομειο αφου πονουσε παρα πολυ .Παναγια μου παρακαλεσα βοηθησε το παιδι μου οταν εφθασα νοσοκομειο στο οποιο βρηκαν πολλαπλά καταγματα και η παραμονη στο νοσοκομειο ηταν απαραιτητη. Ξεμεροβραδιαζομουνα στο προσκεφαλι του εως ηρθε η ωρα μετα απο 1 μηνα να τον παρω σπιτι.μου ειπαν για φυσιοθεραπειες αλλα στις φυσιοθεραπειες αυτες εγω προσωπικα δεν εβλεπα τιποτα, καμμια καλυτερευση, ισως και χειροτερα. Δοκιμασα πρακτικους και ζητησα ξανα την γνωμη των γιατρων αλλα δεν ειχα μια σοβαρη απαντηση.Ημουν απελπισμενη, το παιδι μου θα εμενε με προβληματα τελικα; ειχαν περασει αλει τρεις μηνες με τον δημητρακη να εχει αλλαξει σχημα το σωματακι του. Εφυγα στην αθηνα στο ΚΑΤ οπου μου ειπαν οτι θα παρει χρονο και να μην ανησυχω. Να μην ανησυχω; Και αν εξξελισοταν χειροτερα ;Κλαιγοντας καθώς εφευγα απο το ΚΑΤ συναντηθηκα με εναν τρομακτικο ανθρωπο ο οποιος με ρωτησε ποιος με ενοχλησε.Ενω στην οψη ητα τρομακτικος δυο μετρα και ογκώδης φορωντας ρουχα με κουκουλα το χαμογελο του με καθυσηχασε. Καθισαμε σε μια καφετερια και του ειπα με δακρυα στα ματια ενω σε καθε ευκαιρια προσπαθουσε να με καθυσυχαση. Προσεξα το γαληνιο προσωπο του καθως μου ελεγε να μην κλαιω αλλο και υπαρχει η λυση. Εγω θα σου κανω καλα τον δημητρακη.Εμεινα αφωνη, δεν πιστευα, ποιος ηταν αυτος; Και ομως ειχα καποιο ενστκτοτο οποιο μου ελεγε να τον εμπιστευτω. Ο Δημητράκης ειναι 19 χρονων σημερα, υγειαιστατος χωρις απολυτως κανενα προβλημα. καταλαβα απ το αφηγημα οτι ηταν αυτος περισσότερο απο τα σχολια. Επρεπε να γραψω και εγω την ιστορια η οποια μου κοστισε αρκετα χρηματα, μονο το φαγητο του τοτε δεν τον προλαβαινα, αλλα ασχοληθηκε με τον Δημητρακη σαν παιδι του. Θεραπευτη ξρω το email αν σε χρειαστω αλλα εγραψα την ιστορια μου γιατι ο δημιουργος φαντασιας που εγραψε αυτη την καταγγελια εχει μεγαλο προβλημα.φιλιά
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/01 - 11:11
Ευβοια
κ Γιωργο σας περιμενω κατοπιν συμφωνιας μς στην ευβοια τον απριλιο για τον γιο μου.Γραφω εδω για να πω την ιστορια μου. Ο γιος κατςληξε παραπληγικος μετα απο ατυχημα, γνωρισα τον κ γιωργο τοτε αλλα δεν πιστεψα και εσυρα το παιδι μου στην κολαση στην Αμερική οπου επι εξι μηνες και εκπληκτικους φυσιοθεραπευτες, ρομποτικα συστηματα, χειροκροτηματα για το τιποτα και μισο εκατομμυριο ευρω λιγοτερα αφου αναγκασθηκα και πουλησα ολα τα υπαρχοντα μου για το παιδι μου, δεν εγινε τιποτα! Πριν απο ολη αυτη την διαδικασια ειχα γνωριση τον κ Γιωργο σε πολυ γνωστο νοσοκομειο ο οποιος μου ειπε οτι σε 27 μερες θα εκανε τον γιο μου να περπατηση. Πως γελαστηκα και δεν τον πιστεψα, τρεχοντας στην αμερικη να βρω την λυση ενω την ειχα μπροστα μου. Επεστρεψα και τον παρακαλεσα γονατιστος για το παιδι μου. Σωστον μου ειπα και οτι θες. Μου ειπε οτι επειδη δεν πιστεψα δεν θα αναλαμβανε. Γιατι , τον ρωτησα με δακρυα στα ματια. Μια φορα μου ειπε μονο βρίσκεται και οχι δευτερη. Ετρεξα πισω του, κατι μου ελεγε οτι ηταν η μοναδικη μου ελπιδα και τον παρακαλεσα ξανα. Θα το κανω μου ειπε με ανακουφιση για το παιδι και μονο. Το συμβολαιο μας στην αμερικη, καταραμενοι να ειναι, τελειωνει φεβρουαριο. Σε περιμενω καλε μου φιλε. Ακουσα τοσα για σενα και ομως αδιαφορησα. Κρεμομαι πανω σου, εισαι η τελευταια αλλα πραγματικη ελπιδα. Σε ευχαριστω που με δεχθηκες και ανυπομονω να τα πουμε απο κοντα τον απριλιο.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/01 - 06:00
Εφημερια
Ειμαστε εφημερια λοιπον και διαβασα χαζευοντας στο ιντερνετ την αναρτηση αυτη. Την εδειξα στον Γιώργο ο οποιος αδιαφορησε λεγοντας μου οτι δεν μπορει να ασχοληθει με βλακωδη ψεματα. Επειδη τον πιεσα να μου εξηγησει ολο αυτο το αφηγημα και αφου η εφημερια μας τελειωνε σε λιγη ωρα, μου εξηγουσε τα παντα, σχετικα με την καταγγελια γιατι ο γιωργος δεν εχει καμία σχεση με το αφηγημα. Ο τυπος τον πιεζε να του μαθει τεχνικες βελονισμου τις οποιες ξερει μονο ο γιωργος και στο τελος δεχθηκε. Ο ιδιος τον οδηγησε στο σπιτι του το οποιο ηταν αρκετα μακρια ολες τις φορες και φυσικα η συμπεριφορα του γιωργου ειναι αυτη που ξερουμε και οχι αυτη που περγραφει ο τυπος. Δεχτηκε λοιπον να τον βιντεοσκοπησει σε ολες τις αμετρητες συνεδριες και τους προσεξε οπως καθε ασθενη του. Ο τυπος λεει οτι ρωτησε και ακουσε και καλα και κακα λογια, μα ολοι οι ζηλοφθονοι θα πουν κατι κακο. Για τις βελονες τις οπειες περιγραφει ειναι αυτες που πουλανε ελευθερα χωρις αποδειξη γιατρου η παραιατρικης αποδειξης και αυτες εχει στο θεμα του γιατι αυτες χρησιμοποιη. επικινδυνες γιατι καλιστα μπορουν να σπασουν μεσα στο σωμα του ασθενούς. εχουμε παραγγειλη απειρες φορες και ξερω την διαφορα και απο που προερχονται. ο Γιωργος εκανε τις θεραπειες του παντα με μια βιντεοκαμερα απο πανω του χωρις αυτο να τον εμποδίζει στην εκτελεση ενος μοναδικου βελονισμου την οποια κατεχει μονον αυτος και οχι , δε βλεπει τον κοσμο ως πειραματοζωο. Ναι , τον εδιωξες με τον τροπο σου και με τα λεγομενα σου δειχνης μετανοιωμενος. βλεπω σε σχολιο οτι ο πατερας σου δεν τα καταφερε ενω ο γιωργος τον ειχε προγραματιση πριν τον διωξεις. λυπαμαι για τον πατερα σου τον οποιο μπορουσε να σωσει αλλα δεν λυπαμαι για τα κακα σου λογια και απειλωντας την σωματκη υγεια του γιωργουκατι που ξερεις δεν θα μπορούσες ποτε να πειραξεις, ειχες το γιωργο στα χερια σου και θα το ειχες ακομα για τις αποτυχημενες θεραπειες σου αλλα προτιμησες να εκθεσεις εναν ανθρωπο ο οποιος δεν ειναι απειλη για σενα η για οποιονδηποτε φυσιοθεραπευτη αφου ουτε ιατρειο εχει ουτε ψαχνει για θυματα. μονος σου τον εφερες σπιτι σουκαι μονος σου του προσφερες χρηματα για τις βιντεοσκοπησεις. Ο γιωργος σου ειπε να συνεχισετε και δεν δεχθηκες και αυτο ακριβως πριν χασεις και τον πατερα σου. τωρα μονο τον κατηγορεις γιατι ειδες τα λαθη σου και για πια ισορροπια μιλας, λογια λογια λογια του αερα. Τον γιωργο τον σεβομαστε ολοι, ειναι αξιοθαυμαστος και αν ειστε τυχεροι να τον βρητε πραγμα πολυ δυσκολο και σας δεχτει, και αυτο πολυ δυσκολο τοτε μην τον χασετε. Ειναι ο Ενας.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/01 - 12:51
Ωμ
να πω ; να πω και εγω; ειδα περυσι μια αναρτηση στο ιντερνετ που μου προκαλεσε τεραστια εντυπωση! ειδα τον γιακαλη να προτρεπειτον κοσμο να στειλειςνεργεια στον πατερα του μεσω του συμπαντος κατι που δυστυχως δεν απεφερε αποτελεσμα. και απορω, αυτες ειναι οι θεραπειες του. ; Η η απελπισμενη υστατη κινηση αφου καταφερε και εδιωξε το ανωτερο θεραπευτη ; κριμα κ γιακαλη σας ειχα για σοβαρο ανθρωπο αλλα με αυτα που ειδα, αχ τι να πω, τα ειδα ολα. μια μικρη αμφιβολια αν ειχα για τα λεγομενα σας εξατμιστηκε εκεινη την στιγμη. Τι κριμα, οπως ανεφερε και καποιος σε αλλο σχολιο , χρειαζεστε βοηθεια.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/01 - 00:06
Φυσιοθεραπευτης
Καλη χρονια φιλε μου αγαπητε μου Γιώργο, ευχομαι το νεο ετος να σε βρει υγιη και να μπορεσεις να βοηθησεις περισσοτερο κοσμο γιατι αυτο ειναι που κανεις καλυτερα απο ολους, να βοηθας τον κοσμο που υποφερει παρολο που ξερω οτι δεν θελεις να σε βρουν αλλα ακομα και αν σε εντοπισουν δυσκολα προσφερεσαι και παντα προτεινεις τους φυσιοθεραπευτες και αυτο το ξερω γιατι και εγω φυσιοθεραπευτης ειμαι και με εχεις βοηθησει παρα πολυ αφιλοκερδως.Τωρα πως εμπλεξες με αυτο το σκουπιδι το οποιο τολμαει να γραψει για σενα δεν γνωριζω αλλα τα γραφομενα του μου προκαλουν αηδια στο τοσο ψεμα. Ειναι σαν να εχει ανοιξει εναν καδο σκουπιδιων και οσο σκαλιζει τοσο βρωμαει και το αποτελεσμα ειναι να πεσει ο ιδιος μεσα στα αποβλητα και να κλειση ο καδος για παντα πισω του μαζι με την δυσωδια που διεσπειρε. Καλε μου φιλε Γιώργο ολοι ξερουμε τι και ποιος εισαι και εγω προσωπικα σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου και την βοηθεια σου φιλε μου. Εις το επανιδειν
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/01 - 03:33
Με αγαπη απο την Κω
Επιτελους με το 2023 να εχει εισελθει για καλα στην ζωη μας καιρος ειναι να ακουστει και η αληθεια για τον καταγγελομενο.Καταρχάς να πω οτι εψαξα παρα πολυ καλα το βιογραφικο του και ξερω πολυ καλα το ποιον του και αδιαμφισβητα.ο Γιωργος ειναι ο καλυτερος θεραπευτης που υπαρχει στον πλανητη γη αυτη την στιγμη και ο ποιο δυσευρετος. Ανθρωποι που τον φθονουν θα προσπαθησουν να κανουν τα παντα για να τον υποβιβασουν οπως αυτος που εκανε την καταγγεελια. Πιστεψε δε υπογραφωντας ως "ανθρωπος" στα σχολια του οτι θα δείξει ελεημων και δικαιος μη αναφεροντας και παρωτρυνωντας του ελαχιστους ασχετους υποστηρικτες του να μην αναφερουν το ονομα του. Μα ολοι γνωριζουν για ποιον προκειται αλλα ο καταγγελων φοβηθηκε στην προσπάθεια του αυτη ωστε να καλυφθει νομικα αφου δεν θα μπορουσε να αποδειξη τιποτα περα απο τα λεγόμενα του τα οποια στο παραληρημα του αναδικνειουν την παιδεια του με οδυρμους στην αρχη, απατη κατα τα λεγομενα του παντα και στο τελος με απειλες για το νησι του λες και ειναι ο παντοκρατωρ. Ποσο υποτματε τους φυσικοθεραπευτες του νησιου το δειχνετε με την σταση σας αλλα και οσο μενος σας απομενει επιτιθεστε στον εναν και μονον για τον οποιο κανεις δεν εχει να πει το παραμικρο στα σχολια που διαβασα απο ασχετους εως επιστημονες γιατρους οι οποιοι εκθειάζουν το ονομα του με τα καλυτερα λογια εν αντιθεσει με τον καταγγελοντα. Ευχομαι το 2023 να σας δωσει την φωτιση και την ταπεινωτητα την οποια τοσο επικαλεισθαι κυριε τιποτα γιατι ειστε ενα τιποτα.
Κωος
Κωος 04/01 - 11:06
Κώος
Πεφτοντας πανω στην καταγγελια αυτη απο υποδειξη φίλου επεσα απο τα σύννεφα. Κατ αρχας οποιον και να ρωτησης στην κω κανεις μα κανεις δεν θα πει κατι κακο για τον γιωργο! Δεν θελω να βρισω το ατομο που εγραψε αυτο το εκτρωμα αλλα και την εφημεριδα που το εξεδωσε, αφου ο ιδιος απειλει θεους και δαιμονες το ποσο καλος και ταπεινος ειναι αυτος ενω ο ανθρωπος που καταγγελουν μαζι με την εφημεριδα τον παρουσιαζει ως ενα τερας εκμετάλλευσης ευκαιριων και θελουν να σταματηση η δραση του εδω στην κω καθως εχει οπως λενε εξαπατησει δεκαδες ανθρωπους και εδω και ποιος ξερει που αλλου! Μαλιστα συνεχιζουν να φθανουν στο σημειο να λεν οτι η δραση του σταματαει εδω υπονοωντας οτι θα χεησιμοποιησουν και αλλα μεσα σε αντιθετη περιπτωση που δεν συμμορφωθεί! Δηλαδη τι θα κανετε, θα τον δειρετε γιατι ουτε και αυτο μπορειτε οπως παρα πολυ καλα ξερετε να κανετε. Ντροπη στον καταγγελομενο και στην εφημεριδα.Εμεις τον γιωργο το ξερουμε ξαναλεω και επαναλαμβανω. Ξερω ανθρωπους που του φιλουν το χερι αν τον δουν, γιατι λεω αν τον δουν; επειδη ζει μακρια απο ανθρωπους και δεν αναλαμβανει οποιονδηποτε. Ειναι πολυ δυσκολο να τον βρει καποιος ακομα και ποιο δυσκολο να τον πλησιασει αν και ο χαρακτηρας του δεν εχει καμμια σχεση με την εμφανιση του. Αν ηξεραν ολοι αυτοι που τρεχουν στα δεκαδες φυσικοθεραπευτηρια χωρις αποτελεσμα η και λιγη ανακουφιση τι μπορει να κανει ο Γιωργος θα εστειναν καρτερι για να τον πετυχουν καπου. Εχω δει ανθρωπους να τον παρακαλαν να τους φτιαξει μετα απο αποτυχιες του καταγγελοντος, ναι, αληθεια ειναι καινας το αρνηθει οπως και εμεσα το υπονοει στην καταγγελια του αλλα αυτο δεν ειναι το μελημα του, το μελημα του και ο σκοπος του ειναι να σταματηση την δραστηριοτητα του στο νησι του οπως το αποκαλει αυτοανακυρυχνωντας τον εαυτο του τον απειλιτικο βασιλια των θεραπευτων.! Για τα χρηματα που αναφερεστε διαβαζω οτι εσεις του τα δωσατε με την θεληση σας για να σας συνεχισει και να μην τον χασετε και αφου πράττετε βελονισμο γιατι πληρωσατε τοσα χρηματα οπως ισχυριζεστε! και στο τελλος φαινεστε και μετανοιωμενος επειδη η μητερα σας δεν θα καλυτερευε μετα την αποχωρηση του την οποια εσεις σιγουρα την προκαλεσατε αφου ο Γιώργος δεν αφηνει κανεναν ατελειωτο εκτος και αν τον θιξατε, και ναι σιγουρα αφου σας γνωρισε σας έδειξε τον πραγματικο του εαυτο. Εναν καλο ανθρωπο που νοιάζεται για ολους!Η αηδια ακομα και του σχολιου που βαλατε πανω στον πανικο σας βλεποντας ολα τα υπεροχα σχολια, σας εκανε να σας χαρακτηρισουν οι ανθρωποι ως ενα τερας. Εναν υπανθρωπο που τρωγεται με την ανωτερωτητα ενος πραγματικου θεραπευτη.Καλη χρονια με υγεια σε ολους.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/01 - 05:34
Χρειαζεσαι επειγοντως βοηθεια
οκ, να πω και εγωγια τον γιωργο γιατι αυτη η εκφραση κ Χ δεν ταιριάζει στην μεγαλειοτητα του. Ο κοσμος που θα διαβασει το σχολιο μου αυτο θα καταλαβει πολλα. Ο Γιωργος ειναι ο ανθρωπος ο οποιος βαζει το ειναι του στο σωμα του ασθενους για να το καταλαβει και να κατανοήσει την ασθενεια του. Οι μέθοδοι του πρεπει να περαστουν σε καποιον αλλον οπως και του ειπα αλλα οπως μου εξηγησε θα πρεπει ο εκλεκτος να κατανοει οτι εχει μπροστα του τον πατερα του, την αδερφη του, την μητερα του οποιος και αν ειναι αυτος. Για αυτο δεν αναλαμβάνει ποτε πανω απο εναν ωστε να συγκεντρωθει στον ενα και μοναδικο. Δεν βλεπει το ανθρωπο σαν συνολο αλλα σαν μια μοναδικοτητα. Η ενεργεια που δινει ειναι πραγματικη με πραξεις και οχι με λογια και μαγγανειες.Εσυ που τον εκμεταλευτηκες και αργοτερα προσπαθηησες να τον δυσφημησεις, εσυ, ποιος εισαι;;; Ενας ασχετος στην κυριολεξια, εμαθα για σενα, και αυτο θα το διαβαζουν ολοι για παντα, εισαι ενα τιποτα που ηθελες προσοχη και γνωση την οποια ο Γιώργος σου εδωσε απλοχερα, χωρις αυτο να σε κατασταει ειδικο. Γιακαλλη μπροστα στον Γιώργο εισαι το απολυτο μηδενικό, ενας που νομιζει οτι ειναι υπερανω απ ολους ομως εμαθα τις αλεπαλληλες αποτυχιες σου και ακουγωντας και βλεποντας το μεγαλειο του γιωργου αποφασισες να γραψεις ολα αυτα τα ψεμματα που εγραψες για να τον εκθεσεις αλλα αντ αυτου καταφερες να τον εξυμνησεις, και ποιος εισαι εσυ το τιποτα που λες οτι η δραση του σταματα εδω επειδη εγραψες αυτο το αρθρο; Τον Γιωργο το ψαχνουν ολοι, δεν ψαχνεται, οπως εσυ που οπως γραφεις θεωρεις το νησι δικο σου. Τι αλαζονεια θεε μου, χρειαζεσαι επειγόντως βοηθεια.
Ρεπόρτερ
Ρεπόρτερ 02/01 - 07:03
Ο θεραπευτης
Λοιπον κ Γιακαλλη ας αρχισουμε με την αληθεια. Ποιος καλεσε τον κ Γιωργο στο σπιτι τουστο αλλο ακρο του νησιου; Εσεις! Για ποιο λογο; Λογω των αποτυχιων σας σαν θεραπευτης και βελονιστης, θα επανελθω σε αυτο γιατι καταγγειλατε οτι οι βελονες σας αξιζαν 15 ευρω και οχι 1000 το κουτι οπως παραπονεθηκατε στο σχολειο σας, ειχατε ομως ιδεα απο που ερχονταν οι βελονες για τις θεραπειες του κ Γιωργου ο οποιος ειναι απο τους πολυ λιγουςπου εχουν προσβαση;;; Εσεις που πράττετε βελονισμο χωρις χαρτια η εμπειρια τις βρηκατε σε απλα φαρμακεια η εταιρειες οι οποιες τις πωλουν ελευθερα και αυτο γιατι ειναι απο ανοξειδωτο ατσαλι και επικινδυνες. Αντιθετως με τις βελονες που χρησιμοποιη ο κ Γιωργος. Και ναι κ Γιακαλλη πανω απο ενα ορισμενο ποσο επιβάλετε φορος ο οποιος πρεπει να πληρωθει. Ας παμε λοιπον στο γιατι προσλαβατε τον κ Γιωργο στο σπιτι σας τον οποιο επειδη δεν ειχε μεσον ερχοσασταν και τον παιρνατε απο την κω και τον ξαναφερνατε μετα απο ωρες. Ναι, αρχισατς με την μητερα σας αρχικα και ο κ Γιωργος εχει την εμπειρια να κατευνασει τον φοβο και να κανει την μητερα σας να νοιώσει σιγουριά. Του δωσατε τα χρηματα και μετα απο λίγο αρχισε τις θεραπειες. Μεινατε τοσο ευχαριστημενος, τοσο απο τον τροπο του οσο και τις θεραπειες του που αποφασισατε να κανετε και εσας τον ιδιο τον υπερτατο θεραπευτη οπου ο κοσμος ετρεχε σε μια πολυ μεγαλη αποστασηγια να γινη η για να ανακουφιστει. Πειτε ομως κ Γιακαλη οτι δεν ειχατε ιδεα και ο λογος που συμφωνησατε με τον κ Γιωργιο ηταν να τραβηξετε εκατονταδες βιντεο κατα τις συνεδριες σας.! Βλεποντας τα αποτελεσματα αποφασισατε να φτιαξει και μια ξαδελφη σας ενδιαμεσα την οποια και εξετελεσε αψογα και εις περας. Συνεχιζοντας καθως ησασταν πλυ ικανοποιημενος αποφασισατε να αναλαβει και την αδελφη σας οταν τελειωνε με την μητερα σας και εσας αλλα ενδιαμεσα αποφασισατε να αναλαβει και τον πατερα σας ο οποιος θα ερχοταν απο αλλου για πολυ σοβαρο προβλημα. Δυστυχως ο κ Γιωργος επρεπε να παει στην Αθήνα για ενα περιστατικο το οποιο τον καλεσαν και συγχρονως εδειξε φωτογραφιες της παθησης του πατερα του κ Γιακαλλη οι οποιο γιατροι τον προετρψαν στο νοσοκομειο αμεσα με κινδυνο πνευμονικης εμβολης στην οποια και κατεληξε δυστυχως. Η οργη του κ Γιακαλλη εξελιχθηκε σε προσωπικη βεντετα γιατι αν τον προλαβαινε ο κ Γιωργος θα τον εσωζε και αυτο το υπογραφω επειδη οταν επεστρεψε ο κ γιωργος ο κ Γιακαλλης βρισκοταν σε εξαλη κατασταση οπως αποδεικνύουν και τα γραφομενα του. Ο κ Γιωργος του ζητησε να συνεχισουν τις θεραπειες οπως ειχαν συμφωνησει κατι που το αρνηθηκε βριζοντας και απειλωντας. ο κ Γιωργος ενας αξιοπρεπής ανθρωπος αποφασισε να μην ασχοληθεικαι ουτε να δωσει εξηγησεις. Δεν ψαχνει για θυματα οπως ισχυρίζεται ο κ γιακαλλης ουτε αναζητεί πελατες για κατι το οποιο μπορει να θεραπευσει μονο και μονον αυτος γιατι ειναι ο πραγματικος θεραπευτης. Αν εχετε την τύχη να βρεθειτε μπροστα του μην τον χασετε. Δεν θα σας δεχθει ευκολα γιαυτο παρακαλεστε τον αν εχετε πολυ σοβαρο προβλημα. ο κ Γιώργος ειναι ο θεραπευτης.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/01 - 10:34
Hannover
i am here writing to wish georgios a wonderful year and i hope he is blessed with happy and joy and love andd all the things he deserves so rightfully. I am in Germany and si have seen through a colleague of mine this article about him which after he explained me what they wrote i got furious and i cant believe Georgios did not go into any actions against this horrible article the goes on and on how his mother was told by Georgios that she was going to become 20 yars again, of course you got to understand the psychology of the older people and what they want to hear and i know from my clinic in Hannover everybody loved georgios from the moment he went in , so much that one of then offered hia appartment house to stay there any time of the year. I read for your needles that you keep repeating of stolling your money. Ignored those needles that i use tooare from a placethat only quilified people can have access and not you, or anyone who whants to play experiments as you say and the ones you find are far by dangerous, because the practice of a gnostic is real. Who are you? Show me here a diploma that shows you that you are certified and qualified for anything because people like you who bark they do it to hind their own failures as for georgios personality that you have spend so much writingto make him look like an actor, georgios is genuine, a diamond of a person, one of a kind, the true therapist. So hide in your hole and write more articles because you thought that you would have find all the support of the people but instead you may find which trully georgios is and what kind of worm you really are. Keep up the good work. The good people will answer you and put you in your place.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/12 - 11:24
Near death
Μετα απο ενα βαρυ αυτοκινητιστικο ατυχημα ειχα την ατυχια να επιζησω και λεω την ατυχια γιατι εμεινα παραλυτος. Ακριβως τετοια εποχη γιορτων την οποια κατεληξα να περασω στο Γεννηματα. Οι γιατροι εκαναν τα παντα για να μην πεθανω και μετα απο ποσο καιρο δεν ξερω καθως μεταφερομουν απο πτερυγα σε πτερυγα επειδη ειχαν χτυπηθει και πολλα εσωτερικα οργανα αρχισα να εγκαταλειπω την προσπαθεια. Ποιος ο λογος αλλωστε αφου δεν ενοιωθα τα ποδια μου και αυτη η εφιαλτικη διαδρομη αναμεσα στις πτερυγες για εξετασεις σχεδον καθημερινα με ειχε εξαντλησει. Θυμομουν ποσο τυχερος ημουν οταν ειχα την υγεια μου και ανετος, ανεμελος και τωρα εβλεπα την δυστυχια ολων αυτων των ανθρωπων που δεν ειχα ιδεα. Ο καιρος περνουσε και ξεχαστηκα πραγματικα σε εναν διαφορετικο κοσμο απο αυτον που ηξερα. Οι ενναλαγες απο νοσοκομειο σσσε νοσοκομειο με ειδικους συνεχιζοταν για μηνες. Οι γονεις μου, τι να πω για τους γονεις μου, δεν μπορουσα να τους βλεπω στεναχωρημενους και απελπισμενους αλλα δεν ημουν σε κατασταση να τους δωσω κουραγιο να χαρουν αφου δεν μπορουσα να κουνηθω και ο καιρος περνουσε με εξετασεις και στο τελος αμετρητες ανοητες φυσικοθεραπειες οπου το μονο που μου εκαναν ηταν να μου μιλανε πολυ ωραια λες και ημουν ηλιθιος και δεν ηξερα την κατασταση μου. Ξεω οτι αυτο ηταν λαθος μου αλλα αισθανομουν οργη για την κατασταση μου. Δεν θυμαμαι ποσο καιρος περασε μεσα εξω απ το φυσικοθεραπευτηριο αλλα οταν τελικα βγηκα οι γονεις μου μου ειχαν αγορασει αυτοκινητο για ανθρωπο με ειδικες αναγκες. Και λοιπον θα εμενα παραλυτος για μια ζωη. Τι ωραια, σκεφθηκα ποια γυναικα θα γυριζε να με κοιταξει χωρις οικτο, ασε που ολοι οι φιλοι μου εξαφανιστηκαν. Θα ηταν ενα ασχημο τελος χωρις happy end, γιατι η αυτοκτονια ηταν στο μυαλο μου και μονο η αυτοκτονια. Σκεφτομουν πως θα το εκανα χωρις να προλαβουν να με σωσουν γιατι ημουν και υπο παρακολουθηση με καμερες παντου για το αν χρειαστω κατι και καλα. Ναι, χρειαζομουν να πεθανω. Αυτο ηθελα πλεον και σχεδιαζα πολυ προσεκτικα την επομενη κινηση μου.Μια μερα ηρθε ο πατερας μου με καποιον αγνωστο, σιγουρα οχι γιατρος ετσι που ηταν ντυμενος και καθισε να μιλησουμε κατι που δεν ειχα καθολου ορεξη. Ηξερα τι θα μου ελεγε οπως τοσοι αλλοι. Ομως αυτος μου ελεγεαφου γνωριστηκαμε λιγο μου ελεγε ανεκδοτα. Δεν μπορω να πω ειχαμε ξεκαρδιστει στο γελιο . Ειχε εναν τροπο παραξενο. Επειδη κουρασα με την ιστορια μου θα πω οτι αυτος με τον οποιο διατηρω επαφες ακομα , με εκανε να σηκωθω ορθιος και να περπατησω και η οργη μετατραπηκε σε αυτον που εκανε αυτην την καταγγελια. Βρε γελοιε, δεν εχεις ιδεα, ευχομαι αυτα που προσπαθησες να γυρισουν πανω σου. Εγω προσκυνησα τον θεραπευτη μου , γελωντας βεβαια, αλλα η αληθεια πρεπεινα ακουστει και θα φροντισω να ακουστει ααν και ο Γιωργος δεν με αφηνει. Φιλε μου ηξερα οτι δεν ηθελες να γραψω την ιστορια μου αλλα το εκανα γιατι τετοια τιποτενια πλασματα που διαδιδουν αυτα που διαδιδουν πρεπει να μπαινουν στην θεση τους
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/12 - 19:45
Τέλεια και παυλα
τελικα η αληθεια ειναι οτι αυτος που εγραψε την καταγγελια ειχε ιδιαίτερο σκοπο να δυσφημησει και να αποτρεψει τον κοσμο να βρει τον πραγματικο θεραπευτη.. Για ποιον λογο και ποιο συμφερον εχει το αγνοω αλλα το παραμυθι του, το τοσο δακρυβρεχτο, και συγχρονως τοσο απειλητικο προς τον καταγγελομενο αλλα και τοσο γεματο αποριες και δικαιολογιες με τετοιο σεναριο και πλοκη ανηκει μονο σε καλογραμμένο εργο επιστημονικης φαντασιας που ξεπερνα την πραγματικοτητα. Προς την εφημεριδα που ανεβασε την καταγγελια σας καταστα αναξιοπιστη καθως θα επρεπε να γραψετε και την αντιθετη πλευρα ετσι ωστε να μπορουμε να βγαλουμε το δικο μας συμπερασμα, τουλαχιστον για τους αλλους γιατι για μενα ο καταγγελομενος ειναι ο σωτηρας. Τελεια και παυλα. Ευχομαι καλη χρονια σε ολους και αν ειστε εστω και λιγο τυχεροι να γνωρισετε τον καταγγελομενο γιατι δεν εμφανιζεται ουτε θα τον βρειτε ευκολα ουτε και ψαχνει για θυματα οπως πολυ αηδιαστικα περιγραφει ο καταγγελων, τοτε θα καταλαβετε ποσο αναξιο λογου και απαξιωσης ειναι αυτο το αισχρο δημοσιευμα.
Ιατρος
Ιατρος 18/12 - 09:33
Υπέροχος
Είμαι ειδικός παθολόγος και εφημέρευω σε πάρα πολύ γνωστό νοσοκομείο και χώρας καθώς έχω και συντηρώ ιδιωτικό ιατρείο με 30 εργαζόμενους, σαν ένα μικρό νοσοκομείο. Σε αυτήν την δουλειά γνωρίζεις πάρα πολύ καλό κόσμο και είμαστε ιατρείο πού σέβεται τον ασθενή πάνω από όλα. Τον Γιώργο η κ Χ όπως τον αποκαλεί ο κ Γιαχαλλης τον ξέρω πάρα πολύ καλά. Με την απίστευτη ειδικότητά με έχει βοηθήσει άπειρες φορές, με το γέλιο και τα αστεία του πού ειναι μέρος του εαυτού του. Του ζήτησα να συνεργαστούμε κάτι πού δέχθηκε και του έδωσα δικό του γραφείο στην παθολογική πτέρυγα. Ο Γιώργος έρχεται σε σπάνιες περιπτώσεις και αναλαμβάνει και εκτελεί απίστευτες καταστάσεις. Εννοώ η επιστήμη μας φθάνει μέχρι εκεί αλλα εκει αρχίζει ο Γιώργος. Γιώργο καλέ μου φίλε και συνεργάτη ανυπομονώ να τα πούμε απο κοντά τον Απρίλιο. Γιατί στο γράφω εδώ αφού έχουμε συχνή επικοινωνία; Είναι γιά να ανοίξουν τα μάτια τού κοσμου από τις χυδαιότητες που επαναλαμβανη ο κ Γιαχαλλης θεωρώντας όπως εξηγεί με στόμφο και απειλές ότι το νησί είναι δικό του. Μου είπες όταν στο ανέφερα να μην γράψω κάτι αλλά οχι Γιώργο, θα μπορούσα να γράψω ακόμα και βιβλίο για σένα. Καλλα Χριστούγεννα σε όλους. Ευχαριστώ.
Παυλος
Παυλος 15/12 - 17:05
Λάμπη
καθως πλησιαζουν τα χριστουγεννα και ολα ειναι ντυμενα γιορτινα ενω ολοι ετοιμαζονταιγια τις γιορτες οδηγουσα απο μια φτωχογειτονια και ειδα τον Γιώργο να βοηθα να περπατησει με το Π ενας γερακος. Σταματησα και τον ρωτησα πως παει, καλα μου ειπε. Ο γερακος ειχει εγκεφαλικο και ηταν ρακενδυτος. Εμαθα οτι δεν χρεωνοταν απο τον Γιωργο και οτι ποσπαθει τωρα εδω και τρεις μηνες. Ξερω οτι ο Γιώργος εχει καλυτερα πραγματα να κανει αλλα αυτο που κανει το κανει ανιδιοτελη και με δικη του παροτρυνση.Υποκλινομαι στο μεγαλειο του γιωργου καθως εφυγα με δακρυα στα ματια. Τεραστιε Γιωργο, εισαι μεγαλος!
Γιακουμης
Γιακουμης 12/12 - 21:11
Γιακουμης
με χαροποιεί το γεγονός ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι οι οποίοι λένε τόσο καλά λόγια και εμπειρίες για τον κ Χ επειδή φοβήθηκα μήπως το σχόλιο μου φανεί ψεύτικο, ξέρετε καμιά φορά μερικά σχόλια δεν είναι αληθινά και φοβόμουν λίγο να γράψω τι συνέβη σε μένα. Κάποτε πριν από χρόνια έπεσα από το σπίτι στο χωριό και χτύπησα την ουρά μου η τον κοκυγγα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να σηκωθώ ουτε να περπατήσω. Ο χρόνος περνούσε και αποδέχτηκα το γεγονός οτι θα μείνω σακάτης αφού μόνο σκυφτός μπορούσα να περπατήσω πλέον και χωρίς να μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Ο πατέρας μου έδωσε όλη την προσοχή στον αδερφό μου αφού εγώ δεν μπορούσα να βοηθήσω πουθενά. Μια μέρα άκουσα για κάποιον που ήρθε να θεραπεύσει μια κοπελιά στο διπλανό χωριό. Εκείνο το πρωί τελείωσα τις δουλειές μου και έφυγα τρέχοντας, που λέει ο λόγος, για το διπλανό χωριό. Εκει συνάντησα τον κ Γιωργο και αφού του είπα τη ιστορία μου, μου ειπε ν έρχομαι κάθε απόγευμα να με βλέπει χωρίς να με χρεώνει αφού του είπα ότι δεν κρατάω χρήματα. Πράγματι κάθε μέρα αφιέρωνε μια ώρα πάνω μου και πρέπει να πω εδω οτι υπέφερα απίστευτα. Το χειρότερο ήταν πού μού έβαζε τεράστιες βελόνες και ήταν πολύ ανατριχιαστικο. Αυτό συνεχίστηκε όσο καιρό παρέμεινε στο χωριό. Σήμερα χάρη στον κ Γιώργο είμαι όρθιος, έχω 3 παιδιά και ζω μια ζωή που δεν την φανταζόμουν. κ Γιώργο δεν θα με θυμάσαι αλλα εγώ δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ.
Ιατροσ
Ιατροσ 12/12 - 18:36
Ευσημα
Είμαι ιατρός νευροχειρουργος και για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρω το όνομά μου. Σε μια εγχείρηση που έπραξα υπήρξαν επιπλοκές, συνήθεις αλλά όχι κάτι σπουδαίο. Κατά την ανάρρωση ο ασθενής παρουσίασε επιπλοκές με αποτέλεσμα να χειρουργηθει ξανά.Στην εντατική τα πράγματα χειροτερευσαν.Μετά από περαιτερω εξετασεις η κατάσταση δεν έπαιρνε βελτίωση αλλά ουτε και παρουσίαζε κάτι αντιμετωπισημο.Ήμουν καθυστιχαστικός αλλά ο ασθενής παρουσίασε περισσότερα συμπτώματα πονου.Ξανα εξετάσεις χωρίς αποτέλεσμα. Σίγουρα υπήρχε κατι που μας διέφευγε. Ρώτησα την οικογένεια του παιδιού αν πρόσφατα ήταν σε κάποια κατασκήνωση. Μου απαντησαν θετικά και άρχισα αιματολογική καλλιέργεια. Τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και στενοχωρημένος δεν ήξερα τι να κανω γιατι το παιδι υπεφερε.Τα αντιφλεγμονωδη δεν λειτουργούσαν.Στην κλινική μου υπήρχε τότε ο Γιωργος και ασχολιόταν με έναν δικο μου Ασθενή.Το πλησίασα και του εξήγησα τον προβληματισμο μου.Μου είπε γελώντας γιατί αυτός είναι ο τρόπος του για να αισθάνεσαι καλύτερα ότι το παιδί υπέφερε από δηλητηρίαση αίματος από κάποιο έντομο που το τσίμπησε και ήταν αλλεργικό.Πώς δεν το σκέφθηκα αναρωτήθηκα και είπα να ετοιμάσουμε αιμοκάθαρση στην οποια μετα από τρεις θεραπείες δεν υπήρξε αποτέλεσμα! Επισκευθηκα ξανα τον Γιωργο εξηγώντας του την κατάσταση. Ο Γιώργος με ρώτησε αν ηθελα να αναλάβει την μικρή. Απελπισμένος είπα το ναι και δεν πίστευα στα ματια μου όταν η μικρουλα συνηλθε σε δυο εβδομάδες και χωρίς πόνους. Η χαρά των γονεων ηταν απερίγραπτη και όταν πήγα να συστήσω τον Γιωργο αρνήθηκε λέγοντάς μου ότι εγω άξιζα όλα τα εύσημα. Γιωργο σε ευχαριστω και η λεξη ευχαριστω είναι πολύ μικρη στην ανωτεροτητα σου.Αν χρειάζεσαι υποστηριξη που δεν το βλεπω να ξερεις ότι ο φιλος σου είναι παντα εδώ για ότι χρειαστεις γιατ σιγουρα θα σε χριαστω και εγω.Σε υπερευχαριστω.
Μιλτιάδης Καρούζος
Μιλτιάδης Καρούζος 11/12 - 05:55
Είσαι ψεύτης
κ Γιακαλλη, ψευδεσται ψευδεσται ψευδεσται!Εγώ προσωπικά παρέλαβα από το τελωνείο τα υλικά που χρειάστηκα για το πρόβλημα του γιου μου και πλήρωσα τον εκτελωνισμό 18.000 ευρώ σύνολο, έχω τις αποδείξεις και τα έγγραφα που πλήρωσα και το κυριότερο την υγεία του παιδιού μου που κατάφερε και είναι ο μόνος που τον έκανε να περπατήσει ξανά. Δεν ξέρω ποιο είναι το όφελός σας αλλά να ντρέπεστε για τις συκοφαντίες που εκδωσατε για εναν υπέροχο άνθρωπο ο οποίος ειναι μοναδικός στον κόσμο και όποιος θελει μπορεί να μου τηλεφωνήσει στο για να του πω ολη την αλήθεια. Σε ευχαριστώ Γιώργο
Περιδου Μαρία
Περιδου Μαρία 10/12 - 18:24
Λύκος
Η κόρη μου υπέφερε απο αυτοανοσο ασθένεια η οποία εξελίχθηκε στα 16 της χρόνια. Δεν το αντιληφθηκαμε στην αρχή αλλά καθως ο καιρός παιρνουσε καταλάβαμε ότι κατι αλλο συνέβαινε. Τρέξαμε στον παθολόγο μου ο οποίος την διαγνωσε με συστηματικόερυθηματώδη λύκο (ΣΕΛ). Απο εκεί άρχισε η κόλαση για το παιδί. Η φρίκη να αναγκάζομαι να το καλυπτω για να μην πάθει εγκαύματα από τον ήλιο αλλά και να μην μπορούμε πλέον να πάμε διακοπές ήταν αφόρητη. Περιττό να πω οτι τρέχαμε στους γιατρούς συνέχεια με βαριά φάρμακα τα οποία και δέν έκαναν κατι ιδιαίτερο ενώ οι γιατροί επέμεναν οτι δεν θα αλλάξει κάτι. Μία μητέρα που θέλει το καλύτερο για το παιδί της καταλαβαίνει τον Γολγοθά που περνούσα μαζί με το παιδί μου. Οι μήνες περνούσαν χωρίς να έχουμε ελπίδα και όταν υποτρποπιαζε αλλάζαμε την αγωγή. Η ζωή για το όμορφο κορίτσι μου ειχε αρχίσει να μην έχει ενδιαφέρον. Την έβλεπα να κλείνεται στον εαυτό της και αυτό μου σπαραζε την καρδιά. Μια μέρα μίλαγα με έναν συνάδελφό μου γιατρό λέγοντάς του το πρόβλημά μου. Προς μεγάλη μου έκπληξη μου ανέφερε έναν κύριο ο οποίος είπε ότι έκανε θαύματα. Όταν μου εξήγησε τις πρακτικές του ήμουν εντελώς αντίθετη όμως ο συνάδελφος επέμεινε να τον δοκιμάσω. Τι έχεις παραπάνω να χάσεις μου είπε και μου έδωσε το τηλ του. Προβληματισμενη επειδή δεν πιστεύω σε τέτοιες μεθόδους το άφησα. Μετά από μέρες συναντήθηκα ξανά με τον συνάδελφο ο οποίος με ρώτησε αν τον πήρα τηλέφωνο. Όχι βέβαια του είπα, αυτά είναι μπούρδες. Δεν έχεις δίκιο είπε και έβγαλε το κινητό του και τον πήρε τηλέφωνο. Απάντησε και του εξήγησε την κατάσταση αλλα ήταν αρνητικός επειδή θα χρειαζόταν χρόνο και δεν ήθελε. Πήρα το τηλέφωνο και τον ρώτησα να μου πει αν μπορούσε να κάνει κατι. Μου απάντησε απόλυτα ότι μπορεί να μου θεραπεύσει το παιδί μου. Έμεινα άφωνη και τον ρώτησα τι θα χρειαστεί. Μου είπε να συνεχίσει την αγωγή η μικρή οπωσδήποτε, κατι που με ευχαρίστησε, και τον ρώτησα πόσο θα μου κοστίσει. Στο άκουσμα του υπέρογκου ποσού τρόμαξα μήπως χάσω και τα λεφτά μου. Και τα ήθελε μπροστά. Και αν έφευγε με τα χρήματα σκέφθηκα. Ο συνάδελφος με καθησυχάσε και αποφάσισα με ερωτηματικό να το ρισκάρω. Τον ρώτησα πόσο καιρό θα διαρκέσει και μου είπε όσο καιρό πάρει! Σήμερα, αυτό έγινε πριν από τέσσερα χρόνια, το παιδι μου απολαμβάνει τον ήλιο και την ζωή χωρίς άγχος. Το να βλέπω χαρούμενη την κορούλα μου μου έδωσε ξανα ζωή. Γιώργο θα σου έδινα τα διπλά αν μπορούσα, τι να πω, δεν εχω λόγια να περιγράψω το μεγαλείο σου, ποσο σε ευχαριστώ και πόσο κύριος ήσουν με την κόρη μου. Για την ανάρτηση αυτή την οποία μου υπέδειξε ένας φίλος όταν του είπα για εσένα, είναι τελείως ψευδής, ο καθένας μπορει να καταλάβει οτι παραληρεί το άτομο αυτό και κοιτάζοντας τα σχόλια γελάω και εγώ στα μούτρα σου σε εσένα πού τόλμησες να κάνεις κατι τετοιο. Απαισιε.
Μαγειρας
Μαγειρας 08/12 - 07:23
Ζια
Διάβασα και το σχόλιο του κ Γιακαλλη ο οποίος αρχίζει λέγοντας ότι πραγματικά λυπάται για τα σχόλια! Προφανώς περίμενε αρνητικά σχόλια όμως για έναν άνθρωπο με αξίες δέν υπάρχουν. Και στην τρελή συνέχεια επαναλαμβανει την προσπάθεια του να πείσει ότι ο κ Χ είναι άσχετος κλπ. κ Γιακαλλη, τι κρίμα, σας κυνήγησε τελικά αυτό το άρθρο που τόσο κακόβουλα αναρτησατε αλλά ρίχνω ευθύνες και στην εφημερίδα που το ανέβασε καταστωντας την αναξιόπιστη επειδή κύριοι προτού κάνετε μία τέτοια ανάρτηση εξετάζετε και την αλλη πλευρά. Φυσικα καλύπτετε τα συμφέροντα σας χάρη στην ανωνυμία του καταγγελομενου όμως όλοι αντιλαμβανονται περί ποιου πρόκειται. Όπως και να έχει όμως δώσατε μια εξαιρετική διαφήμιση προς το πρόσωπο αυτό. Στην Κω όπου διαμενω επτά μήνες στην σαιζόν εργάζομαι σαν μάγειρας σε πολύ γνωστό εστιατόριο με επιβραβευσεις στην Ζια. Καθώς η απαίτηση τής δουλειάς με είχε να δουλεύω απ το πρωί έως το βράδυ με έριξε στο κρεβάτι με αφόρητους πόνους στην μέση και στο αριστερό πόδι. Έβαζα επι είκοσι ημέρες ενέσεις. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά αλλά μετά το πρόβλημα επανήλθε χειρότερο από ποτέ! Για να μην σας κουράσω θα πω ότι ο κ Χ με έσωσε και ξέρω τώρα αν με ξαναπιάσει ότι έχω έναν άνθρωπο να με κρατήσει όρθιο. Ανυπομονώ πλέον για την νέα σεζόν χωρίς αυτό το άγχος που είχα σχετικά με το πρόβλημά μου το οποίο με κράταγε χρόνια και το έφτιαξε ο κ Χ ως δια μαγείας και όχι ως υπνωτισμου που ισχυρίζεται ο κ Γιακαλλης. Όσο για τα Χρήματα άξιζε και με το παραπάνω τα λεφτά του. Κ Χ αν διαβάζεις αυτό το σχόλιο ξέρεις ποιος είμαι και όταν έρθω θα τα πούμε ξανά απο κοντά.
Μαριάννα  Κοντογιωργη
Μαριάννα Κοντογιωργη 07/12 - 07:34
Ψυχολόγος
Μου προκαλεί αηδία η ανάρτηση τού κ Γιακαλλη. Είναι πραγματικά εμετική η προσπάθεια του να πείσει τον κόσμο και στην ανάρτηση τουαλλα και στο σχόλιό του. Πραγματικά όμως αυτός πρέπει να είχε μεγάλο μίσος και απωθημένα για να έχει γράψει τέτοιο σενάριο και πάλι να προσπαθεί τόσο πολύ να πείσει ότι οι θεραπείες του κ Χ είναι ψεύτικες και ότι μάς υπνωτισε, αν είναι δυνατόν, για να πιστέψουμε ότι μάς έκανε καλά και ότι είναι για λίγο. Το οτι περιγράφει οτι υπέστη ηλεκτροπληξια απο τον κ Χ και ότι κάνει πειράματα πανω σε ανθρώπους και μάς υπνωτίζει αυτο κ Γιακαλλη υποτιμά την νοημοσύνη μας αφου χρειάζεσαι τόσο πολυ να μας υποδείξεις οτι ο κ Χ μάς χρησιμοποιεί για να νοιώσει αυτός καλά και όχι εμείς. Ε λοιπόν ο κ Χ όχι μόνο με έκανε καλά αλλά και μόνιμα, εννοώ για πάντα αλλά έφερε εις πέρας την θεραπεία μου παρόλο που του γκρίνιαζα συνεχώς κάτι που θα έκανε οποιονδήποτε να νιώσει άβολα αντιθέτως με τον κ Χ ο οποίος με άπειρη υπομονή κατάφερε να με κάνει όχι μόνο καλά αλλά και να μου αλλάξει τον τροπο σκέψης μου. Για όσους τυχόν διαβάσουν το σχόλιο μου τονίζω ότι ψεύδεται ο κ Γιακαλλης, σίγουρα ειχε προηγούμενα απωθημένα και το καταλαβαίνω από τα ίδια τα λόγια του καθώς ειμαι ψυχολόγος και κατανοώ την ασθένεια του, γιατι ο κ Γιακαλλης είναι ψυχικά άρρωστος με σύνδρομο καταδίωξης και υποδεέστερης προσωπικότητας.
Μενέλαος  π
Μενέλαος π 05/12 - 06:40
Ψεύτη
Ο πόνος στην μέση μου και στο ισχύον είχε αρχίσει να είναι ανυπόφορες πλέον. Μετά από ενέσεις και φάρμακα τα οποία ρημαξαν τα νεφρά μου αποφάσισα να παω για εγχείρηση. Εκανα μαγνητική η οποία έδειξε μετατόπιση σπονδυλου και κοιλη. Δέν θα σωνομουν χωρίς εγχείρηση. Εκανα το ραντεβού μου και τις απαραίτητες εξετάσεις και ετοιμάστηκα να εγχειριστω. Πηγαίνοντας για μία τελευταία εξέταση γνωρισα τον κ Χο οποίος κατόπιν συστάσεως απο έναν γιατρό, μου ειπε όταν τον ρώτησα, δεν προσφέρθηκε ουτε έτρεξε, ότι μπορει να με κάνει καλα αν το ήθελα. Μου φάνηκε απίστευτο και ρώτησα ξανα για αυτόν και μού είπαν οτι είναι μάγος. Πραγματικά δεν έπεσα στην πρώτη ευκαιρια, είχα ακομη τρεις μέρες έως την εγχείρηση στην οποια ο γιατρός χειρούργος μου εδινε 50 50. Προβληματισμενος σκεφτόμουν τι να κάνω. Κοιταξα το ιντερνέτ το όνομα του και έπεσα σε αυτή την καταγγελία. Πω πω τι πηγα να πάθω σκέφθηκα αλλα μετα άρχισα να διαβάζω τα σχόλια. Ωχ είπα, μια στιγμή, τι γίνεται τώρα, ποιος λέει αλήθεια; Ε λοιπόν κυριοι σήμερα περπατάω πολύ καλά χωρίς κανέναν πόνο η ενόχληση κα μου κόστισε πολυ λιγότερο, παρα πολύ λιγότερο απ το ιδιωτικό νοσοκομείο. Κ Γιακαλλη είστε ένας ψεύτης, ντροπή σας, όσοι διαβάσουν το σχόλιό μου να ξέρουν οτι ο κ Χ είναι αληθινός!
Κως
Κως 04/12 - 20:54
Ναι λοιπόν
Ξύπνησα ένα πρωινό και κοιτώντας στον καθρέφτη είδα έντρομος οτι το μισό μου πρόσωπο είχε κρεμάσει σαν από λάστιχο. Θεώρησα ότι είναι μία ψύξη και περίμενα να φύγει από μόνο του κάτι πού δεν έγινε και αφου πήγα στον γιατρό να με κοιτάξει έμαθα ότι είναι παρεση προσώπου και μου είπε ότι θα πάρει τον χρόνο του. Πήγα σε ενα φυσιοθεραπευτη μάταια και μετά σε αλλον και στο τέλος στον κ Γιακαλλη ο οποίος αφού και αυτός δεν κατάφερε κάτι μου είπε ο ίδιος! να βρω τον κ Χ μήπως μπορέσει να κάνει κάτι. Λοιπόν ο κ Χ κατάφερε αυτό που επί τρεις μήνες με έτρεχαν οι διάφοροι θεραπευτές. Δεν θα τούς κατηγορήσω γιατί έκαναν οτι καλύτερο μπορούσαν αλλά θα εξυμνησω τον κ Χ για το ότι με επανέφερε σε επτά ημέρες.
Αποστόλης
Αποστόλης 04/12 - 20:28
Σιγά τα αυγά
Δεν μπορώ να πω ότι δεν γέλασα με την καρδιά μου με αυτά πού έγραψε ο κ Γιακαλλης γιά τον κ Χ. κ Γιακαλλη ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του δεν θα φτάσεις ποτέ σαν θεραπευτής ούτε στην ανωτερότητά του σαν άνθρωπος.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/12 - 19:02
Οδοντίατρος
Εγώ θα αναφέρω μία μοναδική περίπτωση στην καριέρα μου.Να πω ότι είμαι οδοντίατρος και σε μία εξαγωγή όλα πήγαν λάθος καθώς το στόμα τής ασθενούς έμεινε ανοιχτό και δεν έκλεινε με τίποτα. Εννοώ ούτε με φάρμακα! Επειδή δεν ήξερα τι να κάνω μετά από μέρες απευθύνθηκα σε φίλο μου ο οποίος ήξερε τον ......... Επειδή δεν υπήρχε άλλη λύση τηλεφωνήσαμε ξανά και ξανά αλλά δεν απάντησε ποτέ. Ξαφνικά μετά απο επτά ημέρες με το στόμα του ασθενούς παντα ανοικτό μάς πήρε τηλέφωνο και είπε ότι βρισκόταν στην Γερμανία για μία θεραπεία. Τρεξαμε στο αεροδρόμιο και τον παραλάβαμε γιατί μας πήρε καθώς εφευγε από Αθήνα. Στην διαδρομή μας εξήγησα τι είχε συμβει, και μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι σε λιγο φθάσαμε και στο σπίτι όπου μας περίμεναν αγωνιωδώς αρκετοί φίλοι. Ο ......... έβγαλε 2 βελόνες και τις βύθισε στον σαγωνιαιο. Στην στιγμή ακούστηκε ένα κλακ και το στόμα επανήλθε στην θέση του. Προς μεγάλη ανακούφιση ολων επειδή πλησίαζε και Πάσχα. Αυτά από την δική μου προσωπική εμπειρία του ............. Σε ευχαριστούμε ξανά μετά από πολλα χρόνια.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/12 - 18:11
Ασφενδιου
Όταν πρωτοβγήκε αυτό το άρθρο γέλασα και είπα καλά του έκαναν και μετά το ξέχασα. Φέτος πήγαμε να μαζέψουμε όπως κάθε χρόνο τις ελιές μαζί με τον πατέρα μου και μερικούς εργάτες. Ξαφνικά ο πατέρας μου άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Έτρεξα πανικοβλητος και είδα τον πατέρα μου πεσμένο στο χώμα. Ειχε σηκώσει έναν κουβά γεμάτο ελιές, κάπου σκόνταψε και βρέθηκε στο πάτωμα αλλά δεν μπορούσε να σηκωθεί. Αποφάσισα να τον βάλω στο αγροτικό και να τον πάω στο νοσοκομείο αλλά μού είπε όχι και να φωνάξω τον ............ Έμεινα άφωνος γιατί θυμήθηκα το άρθρο και του το ανέφερα αλλά μου είπε να τον πάρω αμέσως τηλ απ το δικό του γιατί το είχε. Τηλεφώνησα και απάντησε αμέσως, του εξήγησα και μού είπε να πάω να τον πάρω γιατί δεν είχε μέσο. Έτρεξα και τον παρέλαβα και πολύ γρήγορα επιστρέψαμε. Ο πατέρας μου ήταν ακόμα στο έδαφος και μάς περίμενε. Ο ........... έβγαλε ένα σφυρί, ένα σκαρπελο και μια πετσέτα! Εβαλε το σκαρπελο κάπου στην μέση του και τον κοπανησε με το σφυρί δύο τρεις φορές. Μετά γελώντας είπε στον πατέρα μου να σηκωθεί κάτι που προς μεγάλη μου έκπληξη και χαρά έγινε! Ο πατέρας μου τον ήξερε από παλιά και μου έκανε νόημα με το δάχτυλο, βλέπεις ; μου είπε. Αποχαιρέτησε τον πατέρα μου και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Ήμουν ακομη άφωνος απο αυτό που έκανε και συγχρόνως αισθάνθηκα άσχημα για το ότι σκεφτόμουν τα λόγια του Προμηθέα. Όταν φθάσαμε σπίτι του έβγαλα διακόσια ευρώ να τού δώσω τα οποία δεν δέχθηκε! Αργότερα ο πατέρας μου του τηλεφώνησε και τον ευχαρίστησε ξανά και τού πήγα 2 ντενεκεδες λάδι τούς οποίους άφησα έξω από το σπίτι του. Μετανιώνω γιά τα λόγια τού άρθρου πού με παρέσυραν σε λανθασμένη γνώμη. Λυπάμαι και σε όσους διαβάσουν αυτο το σχόλιο να ξέρουν οτι το άρθρο είναι τελείως λανθασμένο και αναξιόπιστο.
Νομικη Δ.
Νομικη Δ. 04/12 - 07:12
Σενάριο
Για σεναριογράφος παίρνετε άριστα κ Γιακαλλη. Μπραβο.Χαίρομαι όμως πού η αλήθεια βρίσκεται στα σχόλια. Χαίρομαι που οι άνθρωποι αυτοί αφιέρωσαν λίγη ώρα για την εμπειρία τους. Χαμένοι άνθρωποι σαν εσάς χρειάζονται βοήθεια για να ξαναβρούν τον δρόμο τους. Δέν σάς άρεσαν τα σχόλια και επαναλάβετε με περισσότερο μένος την προσπάθεια σας για να βρείτε δικαίωση στο παραμυθάκι σας.Συγχαρητήρια λοιπόν, πετύχατε μία υπέροχη διαφήμιση για τον άνθρωπο που καταγγειλατε.Δυστυχως για εσάς οι άνθρωποι έχουν μία τελείως ατράνταχτη γνώμη αν και εσείς προσπαθήσατε εις διπλούν για να τον παρουσιάσετε ως άσχετο, δήθεν, κλέφτη και άλλα πολλά τα οποία δεν ισχύουν. Για μένα αυτός ο άνθρωπος στον οποίο αναφέρεστε, και τον ξέρω πολύ καλά, είναι ένας και μοναδικός στην ειδικότητα του.Κάτι το οποίο το ξέρετε και εσείς προφανώς γιατί δεν θα δεχόσασταν να αναλάβει την μητέρα σας, εσάς τον ίδιο, την αδερφή σας και τον πατέρα σας ούτε και θα του δίνατε τα χρήματα που αναφέρετε. Δεν ξέρω αν τον προσβάλλετε και έφυγε απο εσάς αλλα είμαι σίγουρη ότι κάτι πρέπει να συνέβη γιατι ο άνθρωπος αυτός δεν αφήνει κανέναν και καμία περίπτωση χωρίς να την φέρει εις πέρας. Για αυτό λοιπόν κ Γιακαλλη κάντε μία εσωτερική αναδρομή και βρείτε τι πραγματικά έφταιξε.
Ηλιόπουλος Γ
Ηλιόπουλος Γ 03/12 - 07:52
Εξαιρετικός
Διαβάζοντας την ανάρτηση αυτή μόνο δυσωδία βγάζει και αρνητικοτητα, όμως διαβάζοντας τα σχόλια αντικρίζω την αλήθεια και είδα ότι ο κ Γιακαλλης αφού είδε τις αντιδράσεις του κόσμου πανικοβλητος προσπάθησε να επαναλάβει την ιστορία του καταδικαζωντας τα σχόλια των ανθρώπων και προσπαθεί να πείσει μέσα στον πανικό του ότι οι θεραπείες του κ Χ δεν είναι παρά μία τεράστια ψευδαίσθηση, αν είναι δυνατόν δηλαδή. Δεν θα κουράσω και στην δική μου περίπτωση αλλά θα επιμείνω και εγώ στο μεγαλείο ενός ταπεινού και εξαιρετικού ανθρώπου του οποίου το κύριο μέλημα είναι να φέρει εις πέρας ότι του αναθέσουν. Μακάρι να μπορούσαν όλοι να εχουν πρόσβαση στον κ Χ αλλά ξερω ότι το να τον βρεις είναι παρά πολύ δύσκολο καθώς δεν εμφανίζεται παρά κατόπιν συστάσεως όπως συνέβη στην δική μου περίπτωση. Σας ευχαριστώ ξανα κ Χ.
Θεοχάρης Μαστρογιωργης
Θεοχάρης Μαστρογιωργης 03/12 - 07:15
Μπούμερανγκ
Ψάχνοντας μέσα στο ίντερνετ για τον κ Χ έπεσα σε αυτή την ανάρτηση η οποία μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στην αρχή αλλά και αισθήματα οργής. Δέν θα αναφέρω την δική μου εμπειρία αλλά θα ήθελα να τονίσω πάρα πολύ ότι ο κ Χ είναι ένας εξαιρετικός θεραπευτής με τεράστιες γνώσεις και όχι μόνο αλλά και ένας υπέροχος άνθρωπος τον οποίο έχω σε βαθειά εκτίμηση και θέλω να τονίσω ότι ο κάθε τυχαίος πού θέλει να κάνει κακό σε κάποιον μπορεί να κάνει αυτο πού έκανε ο κ Γιακαλλης αλλά γύρισε μπούμερανγκ στον εαυτό του αφού τα σχόλια αναδεικνύουν την αλήθεια.
Φραντσέσκος Λ.
Φραντσέσκος Λ. 02/12 - 16:49
Η αλήθεια
Γνώρισα το κ Χ στο νοσοκομείο όπου νοσηλευομουν με κάταγμα στην κνημη και στην περονη. Μιλήσαμε γιά λίγο και τον ρώτησα ποια ηταν η ειδικότητα του. Η μητέρα μου είχε πρόβλημα κινητικότητας επειδή ήταν καμαριέρα γιά πολλά χρόνια και λέω είχε γιατί ο κ Χ θεράπευσε το πρόβλημα της και αμέσως μετά ανέλαβε και εμένα χωρίς να ταλαιπωρηθώ με φυσικοθεραπειες κλπ.Για τις συκοφαντίες που αναφέρονται στο άρθρο αυτό κοιτάξτε λίγο τα σχόλια. Εκεί είναι η αλήθεια. Ευχαριστώ.
Μιλτιάδης Λ
Μιλτιάδης Λ 02/12 - 06:17
Πάρκινσον
Όποιος ξέρει για την ασθένεια μου καταλαβαίνει πόσο δύσκολη και ανίατη έιναι .Σε μένα άρχισε με ένα μικρό κούνημα στο μικρό δάχτυλο. Δεν έδωσα σημασία τότε αλλά στην συνέχεια η εξέλιξη ήταν κάτι παραπάνω από τρομακτική. Όταν κατέληξα στα χέρια των γιατρών κατάλαβα οτι η λύση δέν υπήρχε. Έτσι έμαθα να ζω με φάρμακα τα οποία δεν μου έκαναν κάτι. Πήγα στους καλύτερους αυτοανοσους γιατρούς εις μάτην. Η εξέλιξη ήταν άσχημη. Αρχινα κουνάει και το πόδι μου και γενικά άρχισα να έχω και αστάθεια. Ακόμα και το απλό βάδισμα στο σπίτι άρχισε να γίνεται με Π.Κουρασμένος και ταλαιπωρημενος γεμάτος απογοήτευση σκεφτόμουν ότι η ζωή μου θα κυλήσει προς το χειρότερο. Ακόμα και το σώμα μου είχε αρχίσει να μεταλλασεται.Και πόναγα πλέον παντού. Σαν απο θαύμα ένας φίλος μου σύστησε τον κ Χ ο οποιος ειναι γιατρός παρακαλώ. Ο κ Χ ήρθε, με είδε και εμεινε κατόπιν συμφωνίας μας για 180 μέρες. Η υπομονή του και η ανακουφιση πού μου έδινε κατά την διάρκεια της περίοδου αυτής είναι αξιοθαύμαστη. Θα επαναλάβω μετά απο ενα χρονο και δεν μπορώ να περιμένω. Ειμαι πλέον χωρις πόνους και το σώμα ξανάρθε στην φυσιολογικη μου κατάσταση. Άξιζε και πολύ παραπάνω απο οτι μου είπε ο κ Χ.Σε ευχαριστώ καλέ μου φίλε και ανυπομονώ για το επόμενο ραντεβού μας. Σε ευχαριστώ ξανά και ξανά.
Ευρυδίκη
Ευρυδίκη 01/12 - 19:01
Πιερία
Θέλω πάρα πολύ να τονίσω εδώ ότι ο κ Χ είναι ο μοναδικός πού μπόρεσε να δώσει ξανά ζωή και ελπίδα στο παιδάκι μου και γιαυτό θα είμαι υπόχρεος για μία ζωή. Για χρήματα ούτε λόγος γιατι σαν μητέρα θα έδινα και το νεφρό μου. Δεν εχω αρκετά λόγια να τον ευχαριστήσω, μου ελειψε παρα πολυ το γελιο του και ο τροπος του να με κάνει να αισθάνομαι σιγουριά κατά την διάρκεια της θεραπείας.
Αντιμαχος
Αντιμαχος 01/12 - 07:52
Σαμος
Ετρεξα το παιδί μου σε όλο τον κόσμο με παράλυση χωρίς καμία καλυτέρευσή, μετά γυρισα στην Ελλάδα και έτρεχα κάθε μέρα στο φυσικοθεραπευτικο κέντρο για 5 χρόνια χωρίς αποτέλεσμα, ακόμα στο σπίτι είχα προσαρμόσει τα πάντα για το παιδι, αναβατοριο στην σκάλα, ειδικούς διαδρόμους, τουαλέτα κλπ συν νοσοκόμα να το προσέχει οσο έλειπα στην επιχείρησή μου. Ο καιρός περνούσε και είχα συνηθίσει πλέον στην ιδέα ότι δεν θα υπάρξει λυση ώσπου συνάντησα τον κ Χ οπως θα τον αποκαλέσω και εγώ γιατί δέν του αρέσει η διαφήμιση. Ο κ Γιακαλλης θέλει πάρα πολύ να τον παρουσιάζει σαν κάποιον Απατεώνα όμως είναι ο μόνος που έκανε καλά την κορούλα μου, γιαυτό κ Γιακαλλη φαίνεστε ένας παρα πολύ κακός άνθρωπος με προσωπικά συμφέροντα. κ Χ μετά απο τόσα χρόνια έπρεπε να πω την αλήθεια και την δική μου εμπειρία. Σας ευχαριστω
Ασπασία Μ
Ασπασία Μ 30/11 - 16:21
Θρομβωση
Χαιρετε, το δικο μου προβλημα ηταν οτι το ποδι μου ηταν πρησμενο απο τον μηρο εως την πατουσα! Εννοείται οτι πηγα σε ολους του ειδικους γιατρους και ετρεχα συνεχεια για εξετασεις χωρίς αποτέλεσμα.Οταν ο κ Χ βρέθηκε μπροστά μου σε ενα νοσοκομείο προσφερθηκε να μου το φτιαξει!Γελασα καθως σκεφτομουν οτι τι μπορει να κανει αυτος ο άνθρωπος εκει που δεν μπόρεσαν ολοι.Ομως κατάφερε σε δέκα μέρες να το επαναφέρει στην αρχική κατάσταση! Το να πω οτι ειναι αξιοθαύμαστος ειναι λίγο.
Οικονομου Α
Οικονομου Α 30/11 - 11:43
Ανεύρυσμα
Όταν ο διευθυντής του νοσοκομείου μου σύστησε τον κ Χ είπα να το ερευνήσω πριν αποφασίσω και επεσα σε αυτο το άρθρο με αποτέλεσμα να έχω μεγάλη αμφιβολία ως προς την ικανότητα του. Ευτυχώς ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος για τον κ Χ και έτσι τον προσέλαβα για την κόρη μου η οποία υπεφερε απο ανεύρυσμα και ήταν σε ανάρρωση. Ο κ Χ επραξε το αδιανόητο! Παρολες τις αντιρρήσεις των συγγενών αποφάσισα να το ρισκάρω. Κυριε Γιακαλλη εξ αιτίας σας θα έχανα μία μοναδικη ευκαιρία για την κόρη μου. Ψευδεστε και είστε ένας κακός άνθρωπος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ Λ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ Λ 30/11 - 05:38
Τα σχόλια
Τι μπορω να πω παραπανω για τον κ Χ.Ηθελα να δω τα σχολια και δεν βλεπω καπου κατι αρνητικο εκτος του κ Γιακλλη ο οποιος και εκανε και την αναρτηση.Δεν θα αναφερω την παθηση που ειχα αλλα ο κ Χ ειναι ενας απιθανος θεραπευτης ο οποιος δεν δεχετε δευτερη γνωμη για την πρακτικη του και η γνωση του ξεφευγει απο τους αλλους.κ Γιακαλλη χαλαρωστε λιγο, προσπαθητε ακομα να πεισετε τον κοσμο για το αντιθετο και σας κανει να φαινεστε μιζερος, κακος και απειλητικος
Αντώνιος Αντωνιου
Αντώνιος Αντωνιου 29/11 - 16:03
Πως τολμας
Ηρθα στην κω με βαρια τετραπληγιαμετα απο εγχειρηση στον ο6.Ο κ Χ ειχε αφανταστη υπομονη να ερχεται μαθε μερα μεσα στον χειμωνα του 2019 με κρυο η με βροχη με μονο μελλημα να με επαναφερει κατι το οποιο το καταφερε μετα απο τρεις μηνες. Για το ηθος του, για την υπομονη του, για την αψογη γνωση στο νευρομυικο συστημα θα τονισω οτι ειναι μοναδικος και λυπαμαι παρα πολυ για αυτο το ατομο που τον συκοφαντει
Βαγγελης Οικονόμου
Βαγγελης Οικονόμου 29/11 - 15:53
Ε οχι
Αγαπημενε μου φιλε κ Χ οπως σε αποκαλουν, πρωτα θα σε ευχαριστησω εδω δημοσια για την αποκατασταση του ισχυακου μου προβληματος και το οτι με γλυτωσες απο την τεταρτη εγχείρηση, και δευτερον ποιος ειναι αυτος ο ασχετος Γιακαλλης ο οποιος προσπαθει τοσο πολυ να σε εκθεσει χωρις αποτελεσμα;Ξεκολλα Γιακαλλη, δεν εχεις ιδεα μικρε.
Καιτη Πετρακη
Καιτη Πετρακη 29/11 - 07:40
Λυπαμαι αλλα
Καλημερα και απο εμενα, ξερω πολυ καλα τον κ Χ γιατι τον εζησα στο σπιτι μου στη Εύβοια οπου εμεινε για 3 μηνες εως οτουτελιωσε και την θεραπεια μου για τα ποδια μου. Σημερα μετα απο 5 χρονια ακομα δεν εχω νιωσει καμιά ενόχληση. Λοιπον αυτες οι μπουρδες που γραφει ο κ Γιακαλης εναντιον του κ Χ προφανως ειναι για το προσωπικο του συμφερον αν και ξερω πολυ καλα οτι ο κ Χ δεν αυτοδιαφημιζεται ουτε μπορει καποιος να το βρει ευκολα γιατι δεν ψαχνει για πελατες η θυματα οπως ισχυριζεται ο κ Γιακαλης. Λυπαμαι τον κ Γιακαλη με ροση μιζερια και εκδικητικοτητα που τον καταβαλει
Μπακογιαννη Μαρια
Μπακογιαννη Μαρια 29/11 - 06:16
Λιγη ντροπη
Το παιδακι μου περπατησε ξανα χαρη σε αυτον τον ανθρωπο και θα ειμαι ευγνώμων για ολη μου την ζωη.Ντροπη σας κ Γιακαλη
Μπακογιαννης Α.
Μπακογιαννης Α. 29/11 - 06:10
Αθλιος
μετα απο επεμβαση σπονδηλοδεσιας ο γιος μου δεν επανηλθε με την συνεχεια να ειναι σε φυσικοθεραπευτικα κεντρα ανα τον κοσμο για 4 χρόνια! γυριζοντας στην ελλαδα απελπισμενος και χωρις καμμια προοδο βρεθηκε απο θαυμα ο κ Χ ο οποιος εδωσε ξανα την ζωη στον γιο μου! Σε ευχαριστω ξανα και ηθελα να γραψω για να διαγραφουν οι συκοφαντίες
Mark Mueller
Mark Mueller 28/11 - 20:13
Tinnitus
Anyone who has my problem knows very well how unbearable this problem is. after endless efforts, Mr. X was found in my house. This man freed me from a problem that almost drove me crazy. Thanks
ΓερογιαννακηςΜ
ΓερογιαννακηςΜ 28/11 - 20:00
Ιδιωτική κλινικη
Γειά σαςΣτην κλινική μου όπου έχω προσλάβει τον κ Χ και με τον οποίο έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα , θέλω να τονίσω ότι είμαστε πολύ τυχεροί πού τον έχουμε στην διάθεσή διάθεσή μας.Ευχαριστώ
Αδερφος
Αδερφος 28/11 - 07:35
Αδερφε μου
Μην μασας, ολοι εχουμε εχθρους, εμεις ξερουμε ποιος εισαι, και τι μπορεις να κανεις, ανθρωπαρια οπως ο Γιακαλης δεν μπορουν να σε βλαψουν!
Αληθινός
Αληθινός 28/11 - 07:20
Για μενα
Για μενα ο κ Χ ειναι αληθινος, ουτε υποκριθηκε κατι ουτε μου ζητησε κατι για δωρεαν συμβουλες του.Προσπαθεις παρα πολυ και αυτο σε κανει να εκτιθεσαι κ Γιακαλη, μην πιεζεσαι τοσο πολυ, το μονο που καταφερες ειναι να φανεις πολυ λιγος, .Εχεις μεγαλο προβλημα κατωτεροτητας απεναντι στον κ χ
Απαντηση
Απαντηση 28/11 - 04:53
Προς τον σχολιο του Προμηθευς
Δηλαδη θελεις να μας πεισης οτι η θεραπεια μας ηταν ψευτικη και οτι μας υπνωτισε με την καλη του συμπεριφορα και ομπορεσεδεν ξερω τι συνεβη σε εκλεψε;;εγω προσωπικα αν μπορουσα θα του εδινα και παραπανω χρηματα γιατι εκανε καλα αυτο που δεν μπορεσε κανεις και δεν ποναω πια.
Νευροχειρουργος
Νευροχειρουργος 27/11 - 20:27
Σεβασμος
Μόνο σεβασμός απέναντι στο πρόσωπο του κ Χ
Ορθοπαιδικο
Ορθοπαιδικο 27/11 - 20:14
Πως;
Πως;Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω, Ντροπή, λίγος σεβασμός προς τον κ Χ.Είναι φερεγγυός και εξαιρετικός θεραπευτης.Ντροπή σας
Γιατρος
Γιατρος 27/11 - 20:05
Προμηθευς
Μας υποτιμάς κ γιάκαλη Δεν είμαστε βλακεςσυμφωνα με το σχόλιο σου, ξέρουμε πολύ καλα ποιος μας μιλάει και ποιον έχουμε κοντά μας και κ Χ ειναι ένας εξαιρετικος άνθρωπος τον οποίο προσπαθείς πάρα πολύ να τον εκθέσεις αλλά αντί αυτού εκθέτεις τον εαυτό σου. Είναι άπειρες οι θεραπείες του κ Χ με επιτυχία. .Υπάρχει πάρα πολύ για αυτά που λες
Μιλτιαδης Σ
Μιλτιαδης Σ 27/11 - 13:27
Σας παρακαλω
Ψαχνω απελπισμενα τον κυριοΧ, μπορει να με βοηθησει καποιος;Σας παρακαλω το τηλ μου ειναι
Καμια σχεση
Καμια σχεση 27/11 - 13:22
Καμια σχεση
Καμία σχέση με την πραγματικοτητα τα ψευδη του κ Γιακαλη.Ολα ψέματα, για ποιο λογο δεν ξερω αλλα βλεπω μονο οργη και μισος, μηπως χρειαζεστε ψυχολογο κ Γιακαλη;
Φιλος
Φιλος 27/11 - 10:58
Συμβουλη
Ρε φιλε προμηθεα, διασυρεις τον εαυτο σου με αυτες τις υπερβολες στο ατομο αυτο, μηπως ειναι καλυτερα να τα βρητε; τον ξερω τον χ και δεν ειναι οπως τα λες.Απλα στο λεω σαν συμβουλη
Μαρκόπουλος  Δημήτριος
Μαρκόπουλος Δημήτριος 27/11 - 10:03
Γλυφαδα
Ήμουν επιφυλακτικος με την μεθοδο του κ Χ ομως ειχα δοκιμασει απειρες θεραπειες και δεν βρηκα την λυση.Ο ανθρωπος αυτος με εσωσε!Αξιζε καθε ευρω που του εδωσα απο μονος μου καθως δεν μου ζητησε χρηματα.Θα σε ευγνομωνω για παντα.
Σπυρου Γεώργιος
Σπυρου Γεώργιος 27/11 - 09:49
Ατικον
Δεν θελω να υπερασπιστω τον κ Χ, μονο να αναφερω οτι ειναι ο μονος που με εκανε να περπατησω ξανα. Αυτο για οσους αμφιβαλουν τα λεει ολα Ευχαριστω
Κερατσινης Δ.
Κερατσινης Δ. 27/11 - 09:45
Πτερυγα αυτοανοσου
Δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που περιγραφει με τοσο μενος ο κ γιακαλης.Γιατι τοσο μισος κ γιακαλη;Ντροπη σας
Σεφ
Σεφ 27/11 - 09:03
Κοζανη
Θα πω με λιγα λογια οτι ο κ Χ με εσωσε κοβοντας μου το καπνισμα για παντα, κατι απιστευτο για μενα αφου ειχα ηδη δοκιμάσει τα παντα! Ευχαριστω απο καρδιας τον φιλο Γιώργο, σωτηρας με ολη την σημασια της λεξης, σευχαριστω φιλε μου
Προμηθευς
Προμηθευς 24/11 - 11:14
Άνθρωπος
Το τελικό σχόλιο που θα κάνω εδω:Πραγματικά λυπάμαι διαβάζοντας τα σχόλια.Μπήκα ξανά εδώ μετά από έναν χρόνο και ξαφνιάστηκα λίγο.Όχι ότι χρειάζομαι να απολογηθώ η να σας πείσω για οτιδήποτε, αλλά στην μικρή πιθανότητα κάποιος που θα τα διαβάσει να καταφέρει να δει την αλήθεια, θα το επιχηρησω.1. Ουδεμία σχέση έχει η καταγγελία μου εναντίον του κυρίου Χ με την πρώην πρακτική μου στον τομέα της κινεζικής ενεργητικής. ( που όσοι ξέρουν έχω σταματήσει εδώ και σχεδόν 2 χρόνια τωρα). Αυτού του τύπου οι σκέψεις είναι απλά η προβολή της δικού σας καχύποπτου και παρανοϊκου τύπου σκέψης 2. Πότε δεν συγκρινα ικανότητες δικές μου με αυτές του κυρίου Χ και αυτή η καταγγελία δεν έχει σχέση με κοκορομαχιες που ούτε προκειτε να μπω στην διαδικασία να ταισω. Ίσα ίσα που ειμαι πρόθυμος να μάθω οτιδήποτε καινούριο και ακριβώς για αυτόν τον λόγο μου επέτρεψε ο κύριος Χ να τραβήξω βίντεο των συνεδρίων. ΚΑΙ ΟΧΙ "γιατί του την είχα στημένη " . Άλλο ένα παράδειγμα του δικού σας τρόπου λειτουργίας και όχι του δικού μου.3. Η καταγγελία αυτή έχει σκοπό να ξυπνήσει τυχόν νέα θύματα αλλά από ότι καταλαβαίνω τελικά ο άνθρωπος θα πιστέψει ότι θέλει.Η διαφορά με εμένα και τον κύριο Χ είναι ότι εγώ από την αρχή ημουν ξεκάθαρος εάν μπορώ να βοηθήσω η όχι. ΠΟΤΕ δεν ανέλαβα κάποιον εάν δεν ήξερα πως να βοηθήσω και ποτέ δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν ότι η μεθοδολογία μου είναι ανώτερη, ούτε υποβαθμισα τους φυσικό θεραπευτές του νησιού, ούτε υποδειομουν τον μέγιστο θεραπευτή λέγοντας ότι είμαι ο μοναδικός που μπορεί να σας κάνει καλά και τέτοιες ανοησίες τυπου" σας κάνω 20 χρονων" η " να εξαλείψω την ασθένεια σας" ...Ξεχνάτε όλοι την απάτη των βελονών μήπως?Το κουτί των 100 βελονών που κοστίζει 15 ευρώ το χρεώθηκαμε 500 και 1000?4. "Γιατί δεν αναλάβατε την θεραπεία της μητερας σας" είπε κάποιος " σαν θεραπευτής που ειστε".Γιατί όταν έχει τρύπα ένας σωλήνας νερού τον ηλεκτρολόγο η τον υδραυλικό θα καλέσετε;Κάθε περίπτωση απαιτεί τον κατάλληλο τρόπο προσέγγισης και η μεθοδολογία μου δεν ήταν επαρκής για την μητέρα μου. ( για εμένα ευτυχως ηταν αν και χρειάστηκα μερικούς μήνες να επαναφέρω τους ώμους μου μετά από την ηλεκτροπληξια που υπέστη έπειτα από τα ηλιθεια πειράματα του κ.Χ λόγω του αθεράπευτου εγωκεντρισμου του και την ανάγκη του να τον αγαπούν όλοι)5. Ρωτάει άλλος " πως την πάτησες εσύ έτσι μιας και έχεις τις γνώσεις " στον τομεα;Η απαντηση είναι γιατί εμπιστεύομαι αμέσως και δεν έχω τα κατάλληλα "φίλτρα προστασίας " που δυστυχώς ειναι απαραίτητα στην χώρα που ζούμε.Είχα βιώσει την μεθοδολογία που επικαλείται ο κύριος Χ σε κάποιο διάστημα που ήμουν στην Κίνα και όντως είχε καλά αποτελέσματα. Όταν λοιπόν είδα ότι ασκεί σχεδόν παρόμοιο τρόπο βελονισμού δεν είχα λόγο να το αμφισβητήσω.Στην πορεία κατάλαβα μετά από μερικές συνεδρίες όλο και περισσότερο ότι κάτι δεν πάει καλά και φυσικά αυτό επιβεβαιώθηκε όταν πήρε τα χρήματα του και σταμάτησε.6. Όσοι δεν πιστεύουν την καταγγελία μου ( απίστευτο) είναι δυστυχώς υπνωτισμενοι από τις μπαρούφες που τους κάνει να πιστεύουν ο κύριος Χ.Φυσικά θα δείτε καλυτέρευσή εφόσον το πιστέψετε γιατί ο τρόπος της απάτης του είναι ακριβώς αυτός.Είστε λίγοι αυτοί που αναφέρετε ότι σας έχει κάνει καλό. Και πραγματικά χαίρομαι που όντως έχετε βοηθηθεί, απλά να γνωρίζεται ότι είναι τυχαίο και αν δεν αλλάξετε την ριζική αιτία του προβλήματος κατά πάσα πιθανότητα θα επανέλθει. Και τότε, ίσως είστε τυχεροί εάν δεν σας χρεώσει ο κύριος Χ πάλι.Γιατί μόλις μένει από χρήματα βρίσκει αλλά θύματα ( όπως την οικογένεια μου πχ).Με άλλα λόγια εμείς εν μερη χρηματοδοτησαμε όλες αυτές τις δωρεάν τάχα και καλά συνεδρίες που έγιναν τους τελευταίους μήνες. Και αυτά που λέτε για καλό χαρακτήρα του κυρίου Χ είναι πολύ απλά υποκρισία.Έτσι ακριβώς θέλει να φανεί στον κόσμο για να καλύψει και καλά τις πράξεις του.Αυτό είναι το παιχνίδι του.Αλλά τι κάθομαι και γράφω? Εδώ ακόμη ο κόσμος πιστεύει ότι τα κόμματα θα τους σώσουν και συνεχίζεται το ίδιο παιχνίδι στην πολιτική ξανά και ξανά και ξανά.( έτσι για παραδείγμα του ίδιου τρόπου σκέψης που έχετε μπας και ξυπνήσει κανένας από εσας)Η άρνηση και ο φόβος είναι ισχυρά όπλα αγαπητοί μου.Και αυτός που σας ταΐζει τον φόβο σας μόνο το καλό σας δεν θέλει. Ο κύριος Χ δεν δίνει δεκάρα για το αν είστε καλά η όχι.Ότι κάνει το κάνει για προσωπική ικανοποίηση του εγωισμού του και για να συνεχίσει να ζει με τον εαυτό του και την συνείδηση του προσπαθώντας να πείσει τον εαυτό του πως κάνει καλό μπας και καταφέρει να "σβησει" όλες τις ζημιές που έχει κάνει.Σκεφτήκατε ποτέ πως όλοι όσοι γράψατε καλά λόγια πόσο γρήγορα τρεξατε να με κατηγορήσετε ως τον ψεύτη και τον κακό?Σκεφτήκατε γιατί?Είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Χ δεν σας ζήτησε να το κάνετε φυσικά.. Αλλά ο τρόπος του είναι ακριβώς αυτός.Εκμετάλλευση.Θα κάτσει εκεί κάνοντας σας τις βελονιες και θα αρχίσει να λέει τις ιστορίες του με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε φανεί ως ο άγιος.Τα ίδια έκανε και σε εμάς. Διαστρευλωνει την αλήθεια.Μάλλον θα συνεχίσει να κάνει τις ηλεκτροπληξιες του δωρεάν για αρκετό καιρό ακόμη γιατί αυτός είναι ο τρόπος για να σας πείσει ότι είναι αθώος.( και ίσως και να πείσει και τον εαυτό του)Αυτά που λέτε ότι του αναφέρετε την καταγγελία και ότι δεν τον ενδιαφέρει, να γνωρίζεται ότι ο μόνος λόγος που έχετε βγει για να τον υπερασπιστητε είναι γιατί αυτό θέλει ο ίδιος.Αλλά δεν περιμένω να το καταλάβετε.Ελπίζω σε όλους όσους έχουν κάνει η κάνουν θεραπείες μαζί του να συνεχίσουν να βλέπουν καλυτέρευσή. Πραγματικά.7. Βλέπω κάτι σχόλια που λένε για το όνομα μου και ότι προφανώς υπάρχουν αρνητικά σχόλια εκεί έξω.Φυσικά! Εάν είσαι ειλικρινής αυτό είναι φυσικό επακόλουθο. Είμαι σίγουρος ότι έχω και άσχημα λόγια από πίσω μου αφού είμαι ευθύς, ξεκάθαρος με όλους δεν κρύβομαι πίσω από κανέναν και δεν φοβάμαι να αναμετρηθω με μεγαλοπλουτους η πολιτικούς για το δικαιο.Στα 11+ έτη που βοηθούσα κόσμο υπήρχαν και λίγοι που δυστυχώς δεν κατάφερα να βοηθήσω. Τουλάχιστον το έκανα από πραγματική επιθυμία να βοηθήσω και να αφύπνισω όσους ήταν έτοιμοι να ξυπνήσουν από τον λήθαργο που διακατέχει το 98% των ανθρώπων, και όχι για να αυτοικανοποιηθω η να εκμεταλλευτώ την οικονομική κατάσταση σε βάρος της υγείας άλλων.Αν είναι δυνατόν πια.Επανερχομαι: ο άνθρωπος θα πιστέψει ότι θέλει στο τέλος. Είναι η μαγική ικανότητα που έχουμε ως όντα να αυτόκοροιδευομαστε.8. Προς το σχόλιο του " διευθυντής ορθοπεδικά πειραιως" και το ηλιθιο του σχολιο:Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και την εμπιστοσύνη σας στην μέθοδο του βελονισμού. Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρη έκθεση ποιος είμαι και με τι δικαίωμα γράφω αυτά που γράφω, πράγμα που εσύ δεν έκανες προτού με κατηγορήσεις.Ως συνεργάτης του θα σου πρότεινα να κάνεις πιο βαθειά έρευνα με ποιους εμπλέκεσαι.Αντε που τώρα βγαίνουν όλα στην φόρα πάτε να καλύψετε τον ποφτο σας όλοι.8. Αυστηρή προειδοποίηση δημόσια στον κύριο Χ:Μην τυχόν δω ξανά ζημιές στην περιοχή μου η οποιαδήποτε δειλή απόπειρα εκβιασμού από μερους σου.
Μουσελιμης Γ
Μουσελιμης Γ 23/11 - 05:44
Δεν καταλαβα
Αυτό το αφήγημα με κούρασε να το διαβάσω και μόνο, αλλά είναι γεμάτο από ανυπόστατες εικασίες, λέτε κ Γιακαλη όλη αυτή την ιστορία αλλά στοχεύετε τον εαυτό σας!Ο κύριος Χ είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος !
Νικος Κ
Νικος Κ 02/11 - 20:10
Ηλιουπολη
Ο κύριος Χ όπως τον αποκαλείτε αυτή την στιγμή κάνει θεραπείες στον πατέρα μου ο οποίος υποφέρει από νευραλγια με μεγάλη επιτυχία, μπήκα όμως και εγω όπως όλοι φαντάζομαι για να ελεγξω το ονομα του και επεσα πάνω στην ανάρτηση σου διαβάζοντας με μεγάλη έκπληξη κάτι αντίθετο τελείως από αυτό που γνώρισα τώρα εδώ και τρεις εβδομάδες!Ο κύριος Χ όταν του ανέφερα το άρθρο δεν έδωσε σημασία.Για αυτό και εγώ θέλω να αποκαλέσω ψευδή τις κατηγορίες του κ Γιακαλη καθώς δεν έχουν καμία σχεση με την πραγματικότητα .
Ανωνυμος
Ανωνυμος 25/10 - 17:42
Λίγα λόγια θέλω να πω, πολύ λιγα
Αυτός ο κύριος Χ με έσωσε για μια ζωή από παραπληγία, θα είμαι αιώνια ευγνώμων, Γιώργο σε ευχαριστώ απ τα βάθη της καρδιάς μου, σε ευχαριστω
Ξενοφών  Μ
Ξενοφών Μ 25/10 - 17:38
Γελοιε
Γιακαλη ακούγονται τόσο γελοία όλα αυτά που λες, τα ξαναδιαβασες σταληθεια; Τόση λεπτομέρεια και τόση κακία και ζηλοφθονια που φαίνεται στο κείμενο σου ειναι απίστευτη, δηλ δεν πιστεύω λέξη απ ότι λες, μηπως πρέπει να ξαναγράψεις το κείμενο ζητώντας και συγνωμη;; Γιατί τον ξέρω προσωπικά και μόνο καλό έχει προσφέρει και είναι άφραγκος γιατί δεν παίρνει λεφτά επειδή του αρέσει να βοηθά τον κόσμο, και όποιον και να ρώτησα κάνεις δεν είχε να πει κάτι κακό για αυτον, αντίθετα με το δικό σου όνομα.
Βαιος  Μ
Βαιος Μ 23/10 - 23:04
Εγω
Ενδιάμεσα από τις θεραπείες που μου κάνει με μεγάλη επιτυχία ο κύριος Χ όπως τον λες τον κοίταξα μέσα στο ίντερνετ και βγήκε αυτό το άρθρο, αυτό το μίζερο και σάπιο ολοκληρου απαγγελμα γιατί αυτός ο άνθρωπος με έσωσε και μάλιστα χωρίς να μου ζήτηση χρήματα, όταν δε τον ρώτησα για σένα κ Γιακαλη δεν είπε τίποτα κακό και το αγνόησε γελώντας, θα έπρεπε ακόμα και σήμερα μαι για πάντα να ντρεπεσαι
Παναγιωτης ζηπαρι
Παναγιωτης ζηπαρι 19/10 - 18:24
Δεν με έπεισες
Και αυτό γιατί εγώ τον κάλεσα για ένα φίλο που είχε εξάρθρωση γόνατο και ήρθε αφιλοκερδώς και τον έφτιαξε χωρίς να χρειαστεί να πάει νοσοκομείο, και στην ιστορία σου απ την μια τον περιγράφεις με τα καλύτερα λόγια και απ την άλλη τον κατακραιουργεις με τα χειρότερα, για κάνε λίγη αυτογνωσία να βρεις το λάθος σου
Γιωργος Κ
Γιωργος Κ 10/10 - 19:40
Τελικα
Διαβάζοντας την ανάρτηση σου, το μόνο που κατάλαβα ήταν ότι του την είχες στημένη Προμηθέα, δεν μπορεί να ήσουν τόσο θύμα όσο το παίζεις, άλλαξε το δακρυβρεχτο παραμύθι σου, δε σου βγαινει
Συγγεννης
Συγγεννης 08/10 - 11:59
Ανοητε
Ρε προμηθεα ολοι σε ξερουν τι ψευτης εισαι και ποσο ανικανος για θεραπειες, τι πας να το παιξεις θυμα τωρα, εκμεταλευτηκες τον ανθρωπο και βγαζεις την χολη σου τωρα με ψέμματα, ξερω πολυ καλα οτι τον προσελαβες και εχεις καταγραψει δεκαδες βιντεο με τις τεχνικες του και λες οτι σε εξαπατησε τωρα;; Ρε απατεωνα, φτου σου!
Ξενοφων
Ξενοφων 05/10 - 22:36
Ηρακλειο
Είχα έρθει για διακοπές στην Κω και από μια λάθος βουτιά έβγαλα τον ώμο μου, τρομοκρατηθηκα γιατί είχε ξαναγίνει και πονεσα πάρα πολύ για να μου το ξαναβάλουν στην θέση του. Είμαι αθλητής του μπάσκετ, και μια τέτοια κάκωση μπορεί να αποβεί μοιραία. Μόνο στην σκέψη τι θα τράβαγα στο νοσοκομείο με είχε τρελάνει. Ευτυχώς ένας φίλος ήξερε τον κύριο αυτό ο οποίος και ήρθε αμέσως και με κοίταξε γελώντας ενώ εγώ είχα χεστει πάνω μου.Μου είπε να μετρήσω μέχρι το τρία και στην στιγμή ο ωμός μου ήταν στην θέση του χωρίς να πονέσω καθόλου.Κ Προμηθέα τι ακριβώς σας χάλασε,τέτοια έκθεση λεπτομέρεια , τίποτα από όσα παραμυθιαζετε δεν ισχύει, ντροπή σας
Παντε.ης Νίκο.αου
Παντε.ης Νίκο.αου 04/10 - 20:45
Κυπρος
Λόγω σακχάρου το σώμα μου είχε αρχίσει να μεταβάλλεται, η κινητικότητα μου περιορίστηκε χωρίς να βρίσκω λύση μέχρι που από καθαρή τύχη βρέθηκε μπροστά μου ο σωτήρας μου, σε ευχαριστώ ξανά καλέ μου φίλε, και φυσικό είναι να έχεις εχθρούς όπως αυτόν τον Προμηθέα
Διευθυντής ορθοπεδικά πειραιως
Διευθυντής ορθοπεδικά πειραιως 04/10 - 15:07
Δεν έχω λογια
Διάβασα το άρθρο από πρόταση του κ Χ και εκπλαγήκαμε! Ποιος είναι αυτός ο γελοίος που τολμά να μιλήσει για τον κύριο αυτόν.Είναι συνεργατης μου και έχει σώσει πολλούς ασθενείς μου.Για μαζεψου και κοίτα την γελοία θεραπεία σου που πουλάς σα ανήμερα θύματα σου, αντε μπράβο, άσχετε!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/07 - 07:14
Εξήγησε μας
Ναι, εξήγησε μας όμως γιατί εσύ σαν θεραπευτής ταπεινός όπως λες δεν ανέλαβες τους συγγενείς σου αλλά εμπιστευθηκες έναν δηθεν; κάτι βρωμάει εδώ κ Γιακαλη!
Koss
Koss 23/07 - 06:46
Εσυ να αποδειξης
Γιακαλη , εγω ξερω και εχω δει διπλωματα το κυριου Χ τα οποια ποτε δεν επιδεικνύει, εσυ που πρατεις φυσιοθεραπειες και βελονισμο εχεις να αποδειξης κατι; Ποιος ειναι ο δηθεν και απατεωνας ξερεις πολυ καλα Γιακαλη.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/07 - 20:13
Ποιος είσαι εσυ
Ναι εσύ, ποιος είσαι εσύ που θα μίλησες για τον Γιώργο, ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του δεν φτάνεις, γελειε
Κυριος
Κυριος 22/07 - 20:11
Κυριος
Κυριος με κεφάλαιο Κ αυτός που κατηγορείτε τόσο χυδαία, Προμηθέα πίστευα ότι και συ εισουν ένας αλλά αποδειχθηκες κάτω των περιστάσεων, τι κρίμα να αποκαλύπτει με έναν τόσο γέλιο τροπο
Σωτηρία Τ
Σωτηρία Τ 22/07 - 20:06
Κυφωση
Το παιδί μου είχε κυφωση και μετά από 2 χρονια σε κορυφαία φυσιοθεραπευτρια στην Κω χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα ο κύριος Χ κατάφερε το αδιανόητο! Η κόρη μου ζει μια φυσιολογική ζωή πλέον Χ ρις κανένα πρόβλημα από τοτε
Νικος Τ
Νικος Τ 22/07 - 20:00
Προμηθευς
Μου θυμίζει μια γκόμενά που για να με εκδικηθεί έκανε ακριβώς ότι εκανες και εσυ, στάζεις τέτοια κακία προσπαθώντας να φανείς το καλό παιδί που μου έρχεται εμετος
Παναγιωτης
Παναγιωτης 22/07 - 19:54
Που βρισκεται
Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να τον βρω ;Έχω μεγάλο πρόβλημα και τον ψάχνω μήνες τώρα αλλά δεν βρίσκεται πουθενά, αν κάποιος μπορεί να βοηθήση στείλτε μου μυνημα
Κωστας Π.
Κωστας Π. 22/07 - 19:48
Γιακα Λη
Γιακα ΛηΞέρω τι έκανες, μπορεί ο Χ να μην ασχολήθηκε με το γράμμα σου όμως ξέρω ότι τον εκμεταλευθηκες και τώρα το παίζεις Κινέζος Γιακα Λη, μπορεί να πηγές Κίνα αλλά μόνο με την αλλαγη του ονόματος γύρισες Γιακα Λη,
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/07 - 18:43
Ενώ εσυ
Ενώ εσύ είσαι θεραπευτης; Πήγαινα και ερχόμουν ασταμάτητα και δεν κατάφερες τίποτα ενώ αυτός που κατηγορείς με έκανε καλά άμεσα χωρίς να μου πάρει χρήματα, όσο για το ποιος είναι απατεώνας ξέρεις πολύ καλά, εσυ!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/07 - 18:36
Εγώ τον ξέρω πολύ καλά
Και όποιον και να ρωτησης δεν θα πει κάτι κακό όπως δεν θα πει ο ίδιος για κανέναν, για όποιον δεν τον ξέρει επειδή είναι απόμακρος ας μην μιλαει
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/07 - 18:33
Σας πειραζει
Σας πειράζει ο κ Χ που μπορεί να κάνει αυτό που δεν μπορεί κανείς Προμηθεύς; ;; Και φυσικά ένας τέτοιος άνθρωπος να έχει εχθρούς! Τόσοι φυσιοθεραπευτες υπαρχουν, θίγονται συμφέροντα εδώ!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/07 - 18:29
Κως
Σας ξέρω κ Γιακαλη όπως ξέρω και τον κ Χ. Μπορώ να μιλάω για πάντα για έναν άνθρωπο που μόνο καλό μου πρόσφερε, αντιθετως λυπάμαι πάρα πολύ για τον κ Γιακαλη να εκτίθεται με τοση επιθετικοτητα, λυπάμαι.
Άννα Κ.
Άννα Κ. 22/07 - 18:19
Δική σου αποψη
9 μήνες ειμουν στο κρεβάτι, μετά από φυσιο και θεραπευτές και μάγους και βελονιστες και κάθε είδους τσαλρατανους βρέθηκε μπροστά από καθαρή τύχη ο κύριος Χ όπωςτον αναφέρετε και μου έδωσε την ζωή μου πίσω. Κύριε Χ παντα θα είστε ο κακος σε μια ιστορια που αφηγειται λαθος.
Κ καιτη
Κ καιτη 22/07 - 16:47
Αθηνα
Να σέβεστε κ Γιακαλη, επειδή ο κύριος που απευθύνεστε έσωσε τον άνδρα μου από παραλυσια,
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/07 - 16:45
Είσαι αποτυχημενος
Καιρός να μιλησω και εγω, καθώς σε αυτόν που απευθύνεσαι ως θύμα έχει θεραπεύσει πάρα πολλούς ανθρώπους, τόση κακία Προμηθέα δεν περίμενα από σένα, τελικά είσαι πολύ λίγος!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/07 - 16:42
Ντροπή ου
Γιακαλη, πόσο μίσος και ζηλοτυπια εκφράζεις σε ένα ανθρωπο που μόνο καλό έχει προσφέρει, ντροπή σου, έπεσες στα μάτια μου, δεν κοιτάς τα χάλια σου.
προμηθευς
προμηθευς 26/11 - 22:03
Άνθρωπος
Παρακαλώ πολύ να μην αναφέρεται κανένα όνομα.Ο καθένας μπορεί να υποψιαστεί όποιον θέλει, αλλά παρακαλώ σεβαστείτε το γεγονός ότι δεν ανέφερα το όνομα του κυρίου Χ και ούτε θα το αναφέρω δημόσια.Ο σκοπός είναι να σταματήσει την δραση του, τίποτα άλλο Ευχαριστώ Όσον αφορά το σχόλιο του γιατί δεν πήγα σε πτυχιούχο ειδικό, ευχαρίστως να απαντήσω, αλλά μόνο αν ξέρω σε ποιον μιλώ.Δεν απαντώ σε κανένα ανώνυμο σχόλιο.Μην φοβάστε να πείτε ποιοι είστε, και αν φοβάστε καλύτερα να μην μιλάτε καθόλου
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/11 - 11:45
Χειμώνα καλοκαίρι ο στήθος έξω!
Μάθαμε ότι έκανε έρανο σε φίλους και γνωστούς,είπε δεν είχαμε φράγκα και μάζευε να κάνει "την δουλειά του"Το μάθαμε μετά όμως ήδη μας είχε κάνει ρεζίλι στο νησί.
Χυμα στο κύμα
Χυμα στο κύμα 24/11 - 11:06
Ελλαδα οτι πω είμαι
Ωραία τα λές.... όμως γιατί δεν πήγες σε πτυχειούχο- γιατρό/φυσιοθεραπευτή?Πώς ένας άσχετος/ εμπειρικός σε "ψήνει" να του τα "σκάσεις" για να σε τσακατέψει??Ρωτάω γιατι ο τύποςΧ ήταν και personal ...... εκεί να δεις τον ΑΣΧΕΤΟ να τσακατεύει ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!!!!Δεν φταίει μόνο αυτός.... φταιτε και σείς που "τσιμπάτε" σε πιασάρικα ονοματα κ μόδες, αψηφόντας τους πτυχειούχους ειδικούς!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/11 - 10:03
Μέγας Απατεώνας
όλοι τον ξέρουμε. είναι ξερολας δόλιος κομπλεξικός παρα πολυ κακός άνθρωπος. Ολοι οι Κωοι ξέρουμε τι ρόλο τραβά γιαυτο και τον αποφεύγουμε. Εχει κάνει πολα κακά σε παρα πολλες οικογένειες. Ευχή μας να αποκαλυφτουν οι απατεωνιες του και ο νόμος να τον σταματηση επιτελους.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/11 - 18:47
Ας ρωταγες κάνα δυο ανθρώπους
Αχχχχ τι μου θυμίζει αυτή η ιστορία.. μήπως το όνομα του είναι Γιώργος και φοράει τα ίδια μαύρα ρούχα 10 χρόνια?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/11 - 18:21
Έλεος
Χρυσες ηταν οι βελόνες;καλα ειναι να τιμωρούνται όλοι αυτοί,για να κόβεται η όρεξη και σε μελλοντικούς απατεώνες!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ