Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΓΙΑΚΑΛΛΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΒΕΛΟΝΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΩ

23/11/2021
3056 Εμφανίσεις
63 Σχόλια

Ο λόγος που αποφασίσαμε σαν οικογένεια να πούμε την ιστορία μας, είναι για να αποτρέψουμε την δημιουργία νέων θυμάτων. Σας περιγράφω παρακάτω όλο το ιστορικό:

Από τον Οκτώβρη του 2021, εγώ και η μητέρα μου, ξεκινήσαμε κάποιες συνεδρίες βαθύ βελονισμού, με έναν άνθρωπο, που ας τον ονομάσουμε "κύριο Χ".

Ο κύριος Χ εις γνώση του, εξαπατά κόσμο, αποσπώντας χρήματα, πολλές φορές χωρίς καν να αρχίσει τις συμφωνημένες συνεδρίες, είτε σταματώντας μετά από λίγες, δίνοντας δικαιολογίες του τύπου "δεν με εμπιστεύεστε, μου χαλάσατε την ισορροπία " και πολλές τέτοιου είδους ασυναρτησίες ,προσπαθώντας να ρίξει μάλιστα το φταίξιμο, στο θύμα.

Αυτήν την φορά όμως, ο κύριος Χ, τα έβαλε με λάθος ανθρώπους.

Δεν ντρέπομαι να πω την ιστορία μου, ίσα ίσα, θα τα πω όλα, μήπως και προστατεύσουμε κάποιο άλλο θύμα, να μην πέσει στα δίχτυα του..

Σε έρευνά μου σε αρκετούς συμπολίτες μου, σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι ο άνθρωπος αυτός έχει εξαπατήσει δεκάδες στην Κω και ποιος ξέρει πόσους άλλους εκτός νησιού.

Όμως έφτασε ο καιρός, αυτό να σταματήσει εδώ.

Βγαίνω δημόσια με ανοιχτή καρδιά, με την ελπίδα ότι όλοι όσοι έχουν εξαπατηθεί από αυτόν τον απατεώνα, που παριστάνει τον ύψιστο βελονιστή, με τεράστιες γνώσεις (έχει κάποιες , αλλά όχι κάτι που δεν μπορεί να βρεθεί κάπου αλλού), όπως λέει, που πουλάει ψεύτικες ελπίδες σε ανθρώπους, με αντάλλαγμα δήθεν, μόνο το κόστος των υλικών όπως ισχυρίζεται (κάτι που έχει αποδειχθεί μεγάλο ψέμα) να πάρουν θέση ενάντιά του, για να σταματήσει επιτέλους, όχι μόνο ο αναφέρων, αλλά και όλοι όσοι σκέφτονται να πράξουν κατά ίδιο άτιμο τρόπο.

Αν συνεχίσουμε να κάνουμε τα στραβά μάτια και να αποδεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορά, άνθρωποι απατεώνες σαν αυτόν, δεν θα έχουν λόγο να σταματήσουν ποτέ και αυτό είναι ολοφάνερο, μιας και έμαθα ότι αυτή η πλεκτάνη συνεχίζεται για πολλά χρόνια τώρα.

Ας μην αφήσουμε περαιτέρω διάβρωση της κοινωνίας μας. Το νησί, ακόμη το θεωρώ τόπο μου, έναν τόπο ασφαλή, με σχετικά χαμηλό επίπεδο κακόβουλων ανθρώπων. 

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν τι άνθρωπος είμαι, δεν θα κάτσω να αυτοπροβληθώ ποτέ και ζω την ζωή μου με ταπεινότητα, με βάση την ειλικρίνεια και την ανοιχτότητα, πάντα ψάχνοντας τρόπους να καλυτερεύσω ως άνθρωπος, χωρίς θρησκευτικά δόγματα και αποδεικνύοντας με πράξη τα λόγια μου.

Έχω μόνο έναν εχθρό στο Νησί και γνωρίζει καλά ποιος είναι αυτός.

Τώρα προστέθηκε στην λίστα άλλος ένας, ο κύριος Χ.

Αγαπητοί συμπολίτες , μην φοβάστε να πείτε την αλήθεια . Η σιωπή έχει την θέση της, αλλά τώρα , σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν αρμόζει.

Η Ιστορία μας λοιπόν έχει ως εξής:

Ακούγοντας κάποια καλά λόγια από ανθρώπους που είδαν βελτίωση σε κινητικά τους προβλήματα (και αγνοώντας μερικά άσχημα λόγια) αποφάσισα να επικοινωνήσω με τον κύριο Χ.

Ο κύριος Χ λοιπόν ήρθε στο σπίτι μας και έριξε μια ματιά στην μητέρα μου.

Αμέσως παρατήρησα ότι είχε πολύ όμορφο και γλυκό τρόπο συναναστροφής, με το γυναικείο φύλο. Ήταν στοργικός, επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά, το γεγονός ότι θα επαναφέρει την μάνα μου σε κατάσταση 20 ετών, κάτι που φυσικά ξέραμε ότι είναι αδύνατον, αλλά εκτιμήσαμε την προσπάθεια του να δώσει αίσθηση εμπιστοσύνης και πίστης (τώρα καταλαβαίνω ότι ήταν ακριβώς η εκμετάλλευση που έψαχνε).

Η μητέρα μου πάσχει πάνω από 30 χρόνια με νευρολογικά και σκελετικά προβλήματα και αποφάσισε με την καθοδήγησή μου να κάνει το βήμα και να επιλέξει τον δρόμο του (δήθεν) βαθύ βελονισμού.

Και εγώ, ακούγοντας τον κύριο Χ να μιλάει, έπεσα στην παγίδα και συμφώνησα να δουλέψει και σε εμένα, σε τραυματισμούς χρόνιους, μέγα λάθος όπως αποδείχθηκε.

Παίρνοντας λοιπόν όλο το ποσό προκαταβολικά, για τις βελόνες, τις δικές μου και της μητέρας μου, 1,450 ευρώ, τις δήθεν "ειδικές" βελόνες, συμφωνήθηκαν 40 συνεδρίες της μαμάς και 10 περίπου για εμένα .

Επέμενε ότι δεν παίρνει πληρωμή και ότι τα χρήματα, είναι μόνο για τις βελόνες και τίποτα άλλο.

Αισθανθήκαμε ότι είμασταν τυχεροί που βρήκαμε έναν τόσο καλό άνθρωπο.

Λαμβάνουμε ένα μήνυμα μερικές βδομάδες αργότερα, όπου μας ζητούσε άλλα 375 ευρώ για εκτελωνισμό και ότι τα χρειάζεται άμεσα, διότι φεύγει για Αθήνα και θα τα εκτελωνίσει ο ίδιος.

Αχ! Δεν έδωσα προσοχή σε αυτό το πρώτο σημάδι. Επέστρεψε με τις βελόνες μετά από μερικές μέρες και ξεκινήσαμε τις συνεδρίες. Βλέποντας μερικά σημάδια ελαφριάς βελτίωσης, μετά από μερικές ημέρες , η αδελφή μου αποφάσισε να ρωτήσει για τις δικές τις ενοχλήσεις .

Άλλη μια δόση χιλιάδων ευρώ, δόθηκε για άλλες "ειδικές" βελόνες. Συνεχίζοντας τις θεραπείες και πραγματικά πιστεύοντας ότι ο κύριος Χ γνωρίζει τι κάνει, (σχετικά εύκολο μιας και τα προβλήματα ήταν κυρίως μυοσκελετικά) αποκτήσαμε όλοι μας, μια οικειότητα μαζί του και τον αισθανόμασταν σαν μέλος της οικογένειάς μας.

Γελούσαμε, παρόλο τον πόνο των συνεδριών μας, ανταλλάσσαμε ιστορίες, εμπειρίες, ακούγαμε με ενδιαφέρον τις ιστορίες της ζωής του. Το επόμενο βήμα, ήταν να πέσει και ο πατέρας μου θύμα και μάλιστα με διπλάσιο οικονομικό κόστος. Ναι, και όμως, του δώσαμε και αυτά.

Μετά από 12 επισκέψεις και αρκετές προσπάθειες περεταίρω απόσπασης χρήματων (έλεγε ότι έβαλε αυτός χιλιάδες για άλλες βελόνες που χρειαζόταν η αδελφή μου παραπάνω, γιατί το πρόβλημά της, ήταν πολύ σοβαρό και καλά) κατά διαστήματα και χωρίς καν να αρχίσει η θεραπεία της αδελφής ή του πατέρα μου, αποφάσισε ξαφνικά να μας σταματήσει όλους, μετά την άρνησή μου να δώσω προκαταβολικά ακόμη 1.500 ευρώ για συμπληρωματική θεραπεία του πατέρα.

Ο κύριος Χ με το που είδε ότι η ροή του χρήματος τελείωσε, μέσα σε χρόνο μηδέν έγραψε ότι μας σταματάει όλους, χωρίς καν να αρχίσει την αδελφή και τον πατέρα. Ήταν γερό σοκ.

Κατάλαβα ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κοινωνιοπαθή, επικίνδυνο άνθρωπο, ο οποίος είναι αυτοδίδαχτος στον βελονισμό και δεν έχει πρόβλημα να κάνει πειράματα σε θύματά του, κάποιες φορές επιτυγχάνοντας ένα καλό αποτέλεσμα, (πάντα προσωρινό) αλλά τις περισσότερες φορές προκαλώντας ζημιά.

Τι κρίμα που η μητέρα μου δεν θα μπορέσει να καλυτερεύσει παραπάνω.

Τι λύπη που ο πατέρας δεν θα μπορέσει να εξαλείψει την απειλή για την ζωή του.

Όλες οι ελπίδες πήγαν σύννεφο. "Θα πάρεις τα υλικά όταν έρθουν" έλεγε συνέχεια ο κύριος Χ.

"Δεν έχω συμβόλαιο " λέει.

"Την μαμά θα την παρατήσεις στην μέση" ρωτάω. "Η μαμά σου είναι καλυτέρα" λέει (έχοντας κάνει 12 από τις 40 συνεδρίες και έχοντας χειροτερέψει.

Προδοσία. Όσα πιστέψαμε αποδείχτηκαν λάθος, όχι μόνο λάθος, αλλά ανάποδα.

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε σε μορφή μηνύματος και πάλι, ξεκάθαρη απειλή ότι αν δεν δεχτώ του όρους του, ότι ούτε τις βελόνες θα μου δώσει και θα τις κρατήσει σαν αμοιβή, για τις συνεδρίες που έκανε.

Έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε πως οι βελόνες έχουν ένα κόστος 7 με 15 ευρώ (ανάλογα το μέγεθος) το κουτί των 200 βελονών. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν περιπου350 βελόνες, και δόθηκαν πάνω από 6.000 ευρώ.

Ο κύριος Χ ως καλός απατεώνας και γνωρίζοντας ακριβώς πως να δράσει και έχοντας όντως ολοκληρώσει μια σειρά συμφωνηθέντων θεραπειών με άλλο μέλος της οικογένειάς μου (τα αμφίβολα αποτελέσματα, τα οποία θα φανούν σύντομα) αρνήθηκε τα πάντα, όταν τον αντιμετώπισα ευθέως και ζήτησα τα χρήματα πίσω.

Γράφοντας το κείμενο αυτό, πονάω, όχι μόνο ψυχικά, που έβαλα την οικογένειά μου σε τέτοια οδύνη, γιατί εμένα εμπιστεύτηκαν και προχώρησαν, αλλά και σωματικά, μιας και ένα από τα προβλήματα, στα οποία δούλεψε ο κύριος Χ πάνω μου, έγινε χειρότερα.

Ο κύριος Χ δεν θα γλυτώσει αυτή την φορά. Οι μηνύσεις έχουν κατατεθεί.

Ζητάω απ’ όσους έχουν εξαπατηθεί να με βρουν. Μία αγωγή θα είναι ζημιογόνα, αλλά αρκετές ακόμη θα είναι καλύτερες. Δεν είναι πλέον θέμα μόνο επιστροφής χρήματων, αλλά και θέμα ψυχικής αποζημίωσης. Δεν μπορούμε να κάτσουμε άπραγοι και να επιτρέψουμε στον κύριο Χ να συνεχίσει την εξαπάτησή του.

Κύριε Χ , η απάτη σου σταματά εδώ. Είσαι τυχερός που ακολουθώ την νομική οδό, γιατί θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικά για εσένα τα πράγματα.

Αλλά όπως είπα, πράξεις, όχι λόγια.

Καιρός να μάθει ο κύριος Χ ότι η ανεκτικότητα τελείωσε.


Προμηθεύς Γιακαλλής

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 63
Ηλιόπουλος Γ
Ηλιόπουλος Γ 03/12 - 07:52
Εξαιρετικός
Διαβάζοντας την ανάρτηση αυτή μόνο δυσωδία βγάζει και αρνητικοτητα, όμως διαβάζοντας τα σχόλια αντικρίζω την αλήθεια και είδα ότι ο κ Γιακαλλης αφού είδε τις αντιδράσεις του κόσμου πανικοβλητος προσπάθησε να επαναλάβει την ιστορία του καταδικαζωντας τα σχόλια των ανθρώπων και προσπαθεί να πείσει μέσα στον πανικό του ότι οι θεραπείες του κ Χ δεν είναι παρά μία τεράστια ψευδαίσθηση, αν είναι δυνατόν δηλαδή. Δεν θα κουράσω και στην δική μου περίπτωση αλλά θα επιμείνω και εγώ στο μεγαλείο ενός ταπεινού και εξαιρετικού ανθρώπου του οποίου το κύριο μέλημα είναι να φέρει εις πέρας ότι του αναθέσουν. Μακάρι να μπορούσαν όλοι να εχουν πρόσβαση στον κ Χ αλλά ξερω ότι το να τον βρεις είναι παρά πολύ δύσκολο καθώς δεν εμφανίζεται παρά κατόπιν συστάσεως όπως συνέβη στην δική μου περίπτωση. Σας ευχαριστώ ξανα κ Χ.
Θεοχάρης Μαστρογιωργης
Θεοχάρης Μαστρογιωργης 03/12 - 07:15
Μπούμερανγκ
Ψάχνοντας μέσα στο ίντερνετ για τον κ Χ έπεσα σε αυτή την ανάρτηση η οποία μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στην αρχή αλλά και αισθήματα οργής. Δέν θα αναφέρω την δική μου εμπειρία αλλά θα ήθελα να τονίσω πάρα πολύ ότι ο κ Χ είναι ένας εξαιρετικός θεραπευτής με τεράστιες γνώσεις και όχι μόνο αλλά και ένας υπέροχος άνθρωπος τον οποίο έχω σε βαθειά εκτίμηση και θέλω να τονίσω ότι ο κάθε τυχαίος πού θέλει να κάνει κακό σε κάποιον μπορεί να κάνει αυτο πού έκανε ο κ Γιακαλλης αλλά γύρισε μπούμερανγκ στον εαυτό του αφού τα σχόλια αναδεικνύουν την αλήθεια.
Φραντσέσκος Λ.
Φραντσέσκος Λ. 02/12 - 16:49
Η αλήθεια
Γνώρισα το κ Χ στο νοσοκομείο όπου νοσηλευομουν με κάταγμα στην κνημη και στην περονη. Μιλήσαμε γιά λίγο και τον ρώτησα ποια ηταν η ειδικότητα του. Η μητέρα μου είχε πρόβλημα κινητικότητας επειδή ήταν καμαριέρα γιά πολλά χρόνια και λέω είχε γιατί ο κ Χ θεράπευσε το πρόβλημα της και αμέσως μετά ανέλαβε και εμένα χωρίς να ταλαιπωρηθώ με φυσικοθεραπειες κλπ.Για τις συκοφαντίες που αναφέρονται στο άρθρο αυτό κοιτάξτε λίγο τα σχόλια. Εκεί είναι η αλήθεια. Ευχαριστώ.
Μιλτιάδης Λ
Μιλτιάδης Λ 02/12 - 06:17
Πάρκινσον
Όποιος ξέρει για την ασθένεια μου καταλαβαίνει πόσο δύσκολη και ανίατη έιναι .Σε μένα άρχισε με ένα μικρό κούνημα στο μικρό δάχτυλο. Δεν έδωσα σημασία τότε αλλά στην συνέχεια η εξέλιξη ήταν κάτι παραπάνω από τρομακτική. Όταν κατέληξα στα χέρια των γιατρών κατάλαβα οτι η λύση δέν υπήρχε. Έτσι έμαθα να ζω με φάρμακα τα οποία δεν μου έκαναν κάτι. Πήγα στους καλύτερους αυτοανοσους γιατρούς εις μάτην. Η εξέλιξη ήταν άσχημη. Αρχινα κουνάει και το πόδι μου και γενικά άρχισα να έχω και αστάθεια. Ακόμα και το απλό βάδισμα στο σπίτι άρχισε να γίνεται με Π.Κουρασμένος και ταλαιπωρημενος γεμάτος απογοήτευση σκεφτόμουν ότι η ζωή μου θα κυλήσει προς το χειρότερο. Ακόμα και το σώμα μου είχε αρχίσει να μεταλλασεται.Και πόναγα πλέον παντού. Σαν απο θαύμα ένας φίλος μου σύστησε τον κ Χ ο οποιος ειναι γιατρός παρακαλώ. Ο κ Χ ήρθε, με είδε και εμεινε κατόπιν συμφωνίας μας για 180 μέρες. Η υπομονή του και η ανακουφιση πού μου έδινε κατά την διάρκεια της περίοδου αυτής είναι αξιοθαύμαστη. Θα επαναλάβω μετά απο ενα χρονο και δεν μπορώ να περιμένω. Ειμαι πλέον χωρις πόνους και το σώμα ξανάρθε στην φυσιολογικη μου κατάσταση. Άξιζε και πολύ παραπάνω απο οτι μου είπε ο κ Χ.Σε ευχαριστώ καλέ μου φίλε και ανυπομονώ για το επόμενο ραντεβού μας. Σε ευχαριστώ ξανά και ξανά.
Ευρυδίκη
Ευρυδίκη 01/12 - 19:01
Πιερία
Θέλω πάρα πολύ να τονίσω εδώ ότι ο κ Χ είναι ο μοναδικός πού μπόρεσε να δώσει ξανά ζωή και ελπίδα στο παιδάκι μου και γιαυτό θα είμαι υπόχρεος για μία ζωή. Για χρήματα ούτε λόγος γιατι σαν μητέρα θα έδινα και το νεφρό μου. Δεν εχω αρκετά λόγια να τον ευχαριστήσω, μου ελειψε παρα πολυ το γελιο του και ο τροπος του να με κάνει να αισθάνομαι σιγουριά κατά την διάρκεια της θεραπείας.
Αντιμαχος
Αντιμαχος 01/12 - 07:52
Σαμος
Ετρεξα το παιδί μου σε όλο τον κόσμο με παράλυση χωρίς καμία καλυτέρευσή, μετά γυρισα στην Ελλάδα και έτρεχα κάθε μέρα στο φυσικοθεραπευτικο κέντρο για 5 χρόνια χωρίς αποτέλεσμα, ακόμα στο σπίτι είχα προσαρμόσει τα πάντα για το παιδι, αναβατοριο στην σκάλα, ειδικούς διαδρόμους, τουαλέτα κλπ συν νοσοκόμα να το προσέχει οσο έλειπα στην επιχείρησή μου. Ο καιρός περνούσε και είχα συνηθίσει πλέον στην ιδέα ότι δεν θα υπάρξει λυση ώσπου συνάντησα τον κ Χ οπως θα τον αποκαλέσω και εγώ γιατί δέν του αρέσει η διαφήμιση. Ο κ Γιακαλλης θέλει πάρα πολύ να τον παρουσιάζει σαν κάποιον Απατεώνα όμως είναι ο μόνος που έκανε καλά την κορούλα μου, γιαυτό κ Γιακαλλη φαίνεστε ένας παρα πολύ κακός άνθρωπος με προσωπικά συμφέροντα. κ Χ μετά απο τόσα χρόνια έπρεπε να πω την αλήθεια και την δική μου εμπειρία. Σας ευχαριστω
Ασπασία Μ
Ασπασία Μ 30/11 - 16:21
Θρομβωση
Χαιρετε, το δικο μου προβλημα ηταν οτι το ποδι μου ηταν πρησμενο απο τον μηρο εως την πατουσα! Εννοείται οτι πηγα σε ολους του ειδικους γιατρους και ετρεχα συνεχεια για εξετασεις χωρίς αποτέλεσμα.Οταν ο κ Χ βρέθηκε μπροστά μου σε ενα νοσοκομείο προσφερθηκε να μου το φτιαξει!Γελασα καθως σκεφτομουν οτι τι μπορει να κανει αυτος ο άνθρωπος εκει που δεν μπόρεσαν ολοι.Ομως κατάφερε σε δέκα μέρες να το επαναφέρει στην αρχική κατάσταση! Το να πω οτι ειναι αξιοθαύμαστος ειναι λίγο.
Οικονομου Α
Οικονομου Α 30/11 - 11:43
Ανεύρυσμα
Όταν ο διευθυντής του νοσοκομείου μου σύστησε τον κ Χ είπα να το ερευνήσω πριν αποφασίσω και επεσα σε αυτο το άρθρο με αποτέλεσμα να έχω μεγάλη αμφιβολία ως προς την ικανότητα του. Ευτυχώς ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος για τον κ Χ και έτσι τον προσέλαβα για την κόρη μου η οποία υπεφερε απο ανεύρυσμα και ήταν σε ανάρρωση. Ο κ Χ επραξε το αδιανόητο! Παρολες τις αντιρρήσεις των συγγενών αποφάσισα να το ρισκάρω. Κυριε Γιακαλλη εξ αιτίας σας θα έχανα μία μοναδικη ευκαιρία για την κόρη μου. Ψευδεστε και είστε ένας κακός άνθρωπος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ Λ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ Λ 30/11 - 05:38
Τα σχόλια
Τι μπορω να πω παραπανω για τον κ Χ.Ηθελα να δω τα σχολια και δεν βλεπω καπου κατι αρνητικο εκτος του κ Γιακλλη ο οποιος και εκανε και την αναρτηση.Δεν θα αναφερω την παθηση που ειχα αλλα ο κ Χ ειναι ενας απιθανος θεραπευτης ο οποιος δεν δεχετε δευτερη γνωμη για την πρακτικη του και η γνωση του ξεφευγει απο τους αλλους.κ Γιακαλλη χαλαρωστε λιγο, προσπαθητε ακομα να πεισετε τον κοσμο για το αντιθετο και σας κανει να φαινεστε μιζερος, κακος και απειλητικος
Αντώνιος Αντωνιου
Αντώνιος Αντωνιου 29/11 - 16:03
Πως τολμας
Ηρθα στην κω με βαρια τετραπληγιαμετα απο εγχειρηση στον ο6.Ο κ Χ ειχε αφανταστη υπομονη να ερχεται μαθε μερα μεσα στον χειμωνα του 2019 με κρυο η με βροχη με μονο μελλημα να με επαναφερει κατι το οποιο το καταφερε μετα απο τρεις μηνες. Για το ηθος του, για την υπομονη του, για την αψογη γνωση στο νευρομυικο συστημα θα τονισω οτι ειναι μοναδικος και λυπαμαι παρα πολυ για αυτο το ατομο που τον συκοφαντει
Βαγγελης Οικονόμου
Βαγγελης Οικονόμου 29/11 - 15:53
Ε οχι
Αγαπημενε μου φιλε κ Χ οπως σε αποκαλουν, πρωτα θα σε ευχαριστησω εδω δημοσια για την αποκατασταση του ισχυακου μου προβληματος και το οτι με γλυτωσες απο την τεταρτη εγχείρηση, και δευτερον ποιος ειναι αυτος ο ασχετος Γιακαλλης ο οποιος προσπαθει τοσο πολυ να σε εκθεσει χωρις αποτελεσμα;Ξεκολλα Γιακαλλη, δεν εχεις ιδεα μικρε.
Καιτη Πετρακη
Καιτη Πετρακη 29/11 - 07:40
Λυπαμαι αλλα
Καλημερα και απο εμενα, ξερω πολυ καλα τον κ Χ γιατι τον εζησα στο σπιτι μου στη Εύβοια οπου εμεινε για 3 μηνες εως οτουτελιωσε και την θεραπεια μου για τα ποδια μου. Σημερα μετα απο 5 χρονια ακομα δεν εχω νιωσει καμιά ενόχληση. Λοιπον αυτες οι μπουρδες που γραφει ο κ Γιακαλης εναντιον του κ Χ προφανως ειναι για το προσωπικο του συμφερον αν και ξερω πολυ καλα οτι ο κ Χ δεν αυτοδιαφημιζεται ουτε μπορει καποιος να το βρει ευκολα γιατι δεν ψαχνει για πελατες η θυματα οπως ισχυριζεται ο κ Γιακαλης. Λυπαμαι τον κ Γιακαλη με ροση μιζερια και εκδικητικοτητα που τον καταβαλει
Μπακογιαννη Μαρια
Μπακογιαννη Μαρια 29/11 - 06:16
Λιγη ντροπη
Το παιδακι μου περπατησε ξανα χαρη σε αυτον τον ανθρωπο και θα ειμαι ευγνώμων για ολη μου την ζωη.Ντροπη σας κ Γιακαλη
Μπακογιαννης Α.
Μπακογιαννης Α. 29/11 - 06:10
Αθλιος
μετα απο επεμβαση σπονδηλοδεσιας ο γιος μου δεν επανηλθε με την συνεχεια να ειναι σε φυσικοθεραπευτικα κεντρα ανα τον κοσμο για 4 χρόνια! γυριζοντας στην ελλαδα απελπισμενος και χωρις καμμια προοδο βρεθηκε απο θαυμα ο κ Χ ο οποιος εδωσε ξανα την ζωη στον γιο μου! Σε ευχαριστω ξανα και ηθελα να γραψω για να διαγραφουν οι συκοφαντίες
Mark Mueller
Mark Mueller 28/11 - 20:13
Tinnitus
Anyone who has my problem knows very well how unbearable this problem is. after endless efforts, Mr. X was found in my house. This man freed me from a problem that almost drove me crazy. Thanks
ΓερογιαννακηςΜ
ΓερογιαννακηςΜ 28/11 - 20:00
Ιδιωτική κλινικη
Γειά σαςΣτην κλινική μου όπου έχω προσλάβει τον κ Χ και με τον οποίο έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα , θέλω να τονίσω ότι είμαστε πολύ τυχεροί πού τον έχουμε στην διάθεσή διάθεσή μας.Ευχαριστώ
Αδερφος
Αδερφος 28/11 - 07:35
Αδερφε μου
Μην μασας, ολοι εχουμε εχθρους, εμεις ξερουμε ποιος εισαι, και τι μπορεις να κανεις, ανθρωπαρια οπως ο Γιακαλης δεν μπορουν να σε βλαψουν!
Αληθινός
Αληθινός 28/11 - 07:20
Για μενα
Για μενα ο κ Χ ειναι αληθινος, ουτε υποκριθηκε κατι ουτε μου ζητησε κατι για δωρεαν συμβουλες του.Προσπαθεις παρα πολυ και αυτο σε κανει να εκτιθεσαι κ Γιακαλη, μην πιεζεσαι τοσο πολυ, το μονο που καταφερες ειναι να φανεις πολυ λιγος, .Εχεις μεγαλο προβλημα κατωτεροτητας απεναντι στον κ χ
Απαντηση
Απαντηση 28/11 - 04:53
Προς τον σχολιο του Προμηθευς
Δηλαδη θελεις να μας πεισης οτι η θεραπεια μας ηταν ψευτικη και οτι μας υπνωτισε με την καλη του συμπεριφορα και ομπορεσεδεν ξερω τι συνεβη σε εκλεψε;;εγω προσωπικα αν μπορουσα θα του εδινα και παραπανω χρηματα γιατι εκανε καλα αυτο που δεν μπορεσε κανεις και δεν ποναω πια.
Νευροχειρουργος
Νευροχειρουργος 27/11 - 20:27
Σεβασμος
Μόνο σεβασμός απέναντι στο πρόσωπο του κ Χ
Ορθοπαιδικο
Ορθοπαιδικο 27/11 - 20:14
Πως;
Πως;Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω, Ντροπή, λίγος σεβασμός προς τον κ Χ.Είναι φερεγγυός και εξαιρετικός θεραπευτης.Ντροπή σας
Γιατρος
Γιατρος 27/11 - 20:05
Προμηθευς
Μας υποτιμάς κ γιάκαλη Δεν είμαστε βλακεςσυμφωνα με το σχόλιο σου, ξέρουμε πολύ καλα ποιος μας μιλάει και ποιον έχουμε κοντά μας και κ Χ ειναι ένας εξαιρετικος άνθρωπος τον οποίο προσπαθείς πάρα πολύ να τον εκθέσεις αλλά αντί αυτού εκθέτεις τον εαυτό σου. Είναι άπειρες οι θεραπείες του κ Χ με επιτυχία. .Υπάρχει πάρα πολύ για αυτά που λες
Μιλτιαδης Σ
Μιλτιαδης Σ 27/11 - 13:27
Σας παρακαλω
Ψαχνω απελπισμενα τον κυριοΧ, μπορει να με βοηθησει καποιος;Σας παρακαλω το τηλ μου ειναι
Καμια σχεση
Καμια σχεση 27/11 - 13:22
Καμια σχεση
Καμία σχέση με την πραγματικοτητα τα ψευδη του κ Γιακαλη.Ολα ψέματα, για ποιο λογο δεν ξερω αλλα βλεπω μονο οργη και μισος, μηπως χρειαζεστε ψυχολογο κ Γιακαλη;
Φιλος
Φιλος 27/11 - 10:58
Συμβουλη
Ρε φιλε προμηθεα, διασυρεις τον εαυτο σου με αυτες τις υπερβολες στο ατομο αυτο, μηπως ειναι καλυτερα να τα βρητε; τον ξερω τον χ και δεν ειναι οπως τα λες.Απλα στο λεω σαν συμβουλη
Μαρκόπουλος  Δημήτριος
Μαρκόπουλος Δημήτριος 27/11 - 10:03
Γλυφαδα
Ήμουν επιφυλακτικος με την μεθοδο του κ Χ ομως ειχα δοκιμασει απειρες θεραπειες και δεν βρηκα την λυση.Ο ανθρωπος αυτος με εσωσε!Αξιζε καθε ευρω που του εδωσα απο μονος μου καθως δεν μου ζητησε χρηματα.Θα σε ευγνομωνω για παντα.
Σπυρου Γεώργιος
Σπυρου Γεώργιος 27/11 - 09:49
Ατικον
Δεν θελω να υπερασπιστω τον κ Χ, μονο να αναφερω οτι ειναι ο μονος που με εκανε να περπατησω ξανα. Αυτο για οσους αμφιβαλουν τα λεει ολα Ευχαριστω
Κερατσινης Δ.
Κερατσινης Δ. 27/11 - 09:45
Πτερυγα αυτοανοσου
Δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που περιγραφει με τοσο μενος ο κ γιακαλης.Γιατι τοσο μισος κ γιακαλη;Ντροπη σας
Σεφ
Σεφ 27/11 - 09:03
Κοζανη
Θα πω με λιγα λογια οτι ο κ Χ με εσωσε κοβοντας μου το καπνισμα για παντα, κατι απιστευτο για μενα αφου ειχα ηδη δοκιμάσει τα παντα! Ευχαριστω απο καρδιας τον φιλο Γιώργο, σωτηρας με ολη την σημασια της λεξης, σευχαριστω φιλε μου
Προμηθευς
Προμηθευς 24/11 - 11:14
Άνθρωπος
Το τελικό σχόλιο που θα κάνω εδω:Πραγματικά λυπάμαι διαβάζοντας τα σχόλια.Μπήκα ξανά εδώ μετά από έναν χρόνο και ξαφνιάστηκα λίγο.Όχι ότι χρειάζομαι να απολογηθώ η να σας πείσω για οτιδήποτε, αλλά στην μικρή πιθανότητα κάποιος που θα τα διαβάσει να καταφέρει να δει την αλήθεια, θα το επιχηρησω.1. Ουδεμία σχέση έχει η καταγγελία μου εναντίον του κυρίου Χ με την πρώην πρακτική μου στον τομέα της κινεζικής ενεργητικής. ( που όσοι ξέρουν έχω σταματήσει εδώ και σχεδόν 2 χρόνια τωρα). Αυτού του τύπου οι σκέψεις είναι απλά η προβολή της δικού σας καχύποπτου και παρανοϊκου τύπου σκέψης 2. Πότε δεν συγκρινα ικανότητες δικές μου με αυτές του κυρίου Χ και αυτή η καταγγελία δεν έχει σχέση με κοκορομαχιες που ούτε προκειτε να μπω στην διαδικασία να ταισω. Ίσα ίσα που ειμαι πρόθυμος να μάθω οτιδήποτε καινούριο και ακριβώς για αυτόν τον λόγο μου επέτρεψε ο κύριος Χ να τραβήξω βίντεο των συνεδρίων. ΚΑΙ ΟΧΙ "γιατί του την είχα στημένη " . Άλλο ένα παράδειγμα του δικού σας τρόπου λειτουργίας και όχι του δικού μου.3. Η καταγγελία αυτή έχει σκοπό να ξυπνήσει τυχόν νέα θύματα αλλά από ότι καταλαβαίνω τελικά ο άνθρωπος θα πιστέψει ότι θέλει.Η διαφορά με εμένα και τον κύριο Χ είναι ότι εγώ από την αρχή ημουν ξεκάθαρος εάν μπορώ να βοηθήσω η όχι. ΠΟΤΕ δεν ανέλαβα κάποιον εάν δεν ήξερα πως να βοηθήσω και ποτέ δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν ότι η μεθοδολογία μου είναι ανώτερη, ούτε υποβαθμισα τους φυσικό θεραπευτές του νησιού, ούτε υποδειομουν τον μέγιστο θεραπευτή λέγοντας ότι είμαι ο μοναδικός που μπορεί να σας κάνει καλά και τέτοιες ανοησίες τυπου" σας κάνω 20 χρονων" η " να εξαλείψω την ασθένεια σας" ...Ξεχνάτε όλοι την απάτη των βελονών μήπως?Το κουτί των 100 βελονών που κοστίζει 15 ευρώ το χρεώθηκαμε 500 και 1000?4. "Γιατί δεν αναλάβατε την θεραπεία της μητερας σας" είπε κάποιος " σαν θεραπευτής που ειστε".Γιατί όταν έχει τρύπα ένας σωλήνας νερού τον ηλεκτρολόγο η τον υδραυλικό θα καλέσετε;Κάθε περίπτωση απαιτεί τον κατάλληλο τρόπο προσέγγισης και η μεθοδολογία μου δεν ήταν επαρκής για την μητέρα μου. ( για εμένα ευτυχως ηταν αν και χρειάστηκα μερικούς μήνες να επαναφέρω τους ώμους μου μετά από την ηλεκτροπληξια που υπέστη έπειτα από τα ηλιθεια πειράματα του κ.Χ λόγω του αθεράπευτου εγωκεντρισμου του και την ανάγκη του να τον αγαπούν όλοι)5. Ρωτάει άλλος " πως την πάτησες εσύ έτσι μιας και έχεις τις γνώσεις " στον τομεα;Η απαντηση είναι γιατί εμπιστεύομαι αμέσως και δεν έχω τα κατάλληλα "φίλτρα προστασίας " που δυστυχώς ειναι απαραίτητα στην χώρα που ζούμε.Είχα βιώσει την μεθοδολογία που επικαλείται ο κύριος Χ σε κάποιο διάστημα που ήμουν στην Κίνα και όντως είχε καλά αποτελέσματα. Όταν λοιπόν είδα ότι ασκεί σχεδόν παρόμοιο τρόπο βελονισμού δεν είχα λόγο να το αμφισβητήσω.Στην πορεία κατάλαβα μετά από μερικές συνεδρίες όλο και περισσότερο ότι κάτι δεν πάει καλά και φυσικά αυτό επιβεβαιώθηκε όταν πήρε τα χρήματα του και σταμάτησε.6. Όσοι δεν πιστεύουν την καταγγελία μου ( απίστευτο) είναι δυστυχώς υπνωτισμενοι από τις μπαρούφες που τους κάνει να πιστεύουν ο κύριος Χ.Φυσικά θα δείτε καλυτέρευσή εφόσον το πιστέψετε γιατί ο τρόπος της απάτης του είναι ακριβώς αυτός.Είστε λίγοι αυτοί που αναφέρετε ότι σας έχει κάνει καλό. Και πραγματικά χαίρομαι που όντως έχετε βοηθηθεί, απλά να γνωρίζεται ότι είναι τυχαίο και αν δεν αλλάξετε την ριζική αιτία του προβλήματος κατά πάσα πιθανότητα θα επανέλθει. Και τότε, ίσως είστε τυχεροί εάν δεν σας χρεώσει ο κύριος Χ πάλι.Γιατί μόλις μένει από χρήματα βρίσκει αλλά θύματα ( όπως την οικογένεια μου πχ).Με άλλα λόγια εμείς εν μερη χρηματοδοτησαμε όλες αυτές τις δωρεάν τάχα και καλά συνεδρίες που έγιναν τους τελευταίους μήνες. Και αυτά που λέτε για καλό χαρακτήρα του κυρίου Χ είναι πολύ απλά υποκρισία.Έτσι ακριβώς θέλει να φανεί στον κόσμο για να καλύψει και καλά τις πράξεις του.Αυτό είναι το παιχνίδι του.Αλλά τι κάθομαι και γράφω? Εδώ ακόμη ο κόσμος πιστεύει ότι τα κόμματα θα τους σώσουν και συνεχίζεται το ίδιο παιχνίδι στην πολιτική ξανά και ξανά και ξανά.( έτσι για παραδείγμα του ίδιου τρόπου σκέψης που έχετε μπας και ξυπνήσει κανένας από εσας)Η άρνηση και ο φόβος είναι ισχυρά όπλα αγαπητοί μου.Και αυτός που σας ταΐζει τον φόβο σας μόνο το καλό σας δεν θέλει. Ο κύριος Χ δεν δίνει δεκάρα για το αν είστε καλά η όχι.Ότι κάνει το κάνει για προσωπική ικανοποίηση του εγωισμού του και για να συνεχίσει να ζει με τον εαυτό του και την συνείδηση του προσπαθώντας να πείσει τον εαυτό του πως κάνει καλό μπας και καταφέρει να "σβησει" όλες τις ζημιές που έχει κάνει.Σκεφτήκατε ποτέ πως όλοι όσοι γράψατε καλά λόγια πόσο γρήγορα τρεξατε να με κατηγορήσετε ως τον ψεύτη και τον κακό?Σκεφτήκατε γιατί?Είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Χ δεν σας ζήτησε να το κάνετε φυσικά.. Αλλά ο τρόπος του είναι ακριβώς αυτός.Εκμετάλλευση.Θα κάτσει εκεί κάνοντας σας τις βελονιες και θα αρχίσει να λέει τις ιστορίες του με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε φανεί ως ο άγιος.Τα ίδια έκανε και σε εμάς. Διαστρευλωνει την αλήθεια.Μάλλον θα συνεχίσει να κάνει τις ηλεκτροπληξιες του δωρεάν για αρκετό καιρό ακόμη γιατί αυτός είναι ο τρόπος για να σας πείσει ότι είναι αθώος.( και ίσως και να πείσει και τον εαυτό του)Αυτά που λέτε ότι του αναφέρετε την καταγγελία και ότι δεν τον ενδιαφέρει, να γνωρίζεται ότι ο μόνος λόγος που έχετε βγει για να τον υπερασπιστητε είναι γιατί αυτό θέλει ο ίδιος.Αλλά δεν περιμένω να το καταλάβετε.Ελπίζω σε όλους όσους έχουν κάνει η κάνουν θεραπείες μαζί του να συνεχίσουν να βλέπουν καλυτέρευσή. Πραγματικά.7. Βλέπω κάτι σχόλια που λένε για το όνομα μου και ότι προφανώς υπάρχουν αρνητικά σχόλια εκεί έξω.Φυσικά! Εάν είσαι ειλικρινής αυτό είναι φυσικό επακόλουθο. Είμαι σίγουρος ότι έχω και άσχημα λόγια από πίσω μου αφού είμαι ευθύς, ξεκάθαρος με όλους δεν κρύβομαι πίσω από κανέναν και δεν φοβάμαι να αναμετρηθω με μεγαλοπλουτους η πολιτικούς για το δικαιο.Στα 11+ έτη που βοηθούσα κόσμο υπήρχαν και λίγοι που δυστυχώς δεν κατάφερα να βοηθήσω. Τουλάχιστον το έκανα από πραγματική επιθυμία να βοηθήσω και να αφύπνισω όσους ήταν έτοιμοι να ξυπνήσουν από τον λήθαργο που διακατέχει το 98% των ανθρώπων, και όχι για να αυτοικανοποιηθω η να εκμεταλλευτώ την οικονομική κατάσταση σε βάρος της υγείας άλλων.Αν είναι δυνατόν πια.Επανερχομαι: ο άνθρωπος θα πιστέψει ότι θέλει στο τέλος. Είναι η μαγική ικανότητα που έχουμε ως όντα να αυτόκοροιδευομαστε.8. Προς το σχόλιο του " διευθυντής ορθοπεδικά πειραιως" και το ηλιθιο του σχολιο:Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και την εμπιστοσύνη σας στην μέθοδο του βελονισμού. Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρη έκθεση ποιος είμαι και με τι δικαίωμα γράφω αυτά που γράφω, πράγμα που εσύ δεν έκανες προτού με κατηγορήσεις.Ως συνεργάτης του θα σου πρότεινα να κάνεις πιο βαθειά έρευνα με ποιους εμπλέκεσαι.Αντε που τώρα βγαίνουν όλα στην φόρα πάτε να καλύψετε τον ποφτο σας όλοι.8. Αυστηρή προειδοποίηση δημόσια στον κύριο Χ:Μην τυχόν δω ξανά ζημιές στην περιοχή μου η οποιαδήποτε δειλή απόπειρα εκβιασμού από μερους σου.
Μουσελιμης Γ
Μουσελιμης Γ 23/11 - 05:44
Δεν καταλαβα
Αυτό το αφήγημα με κούρασε να το διαβάσω και μόνο, αλλά είναι γεμάτο από ανυπόστατες εικασίες, λέτε κ Γιακαλη όλη αυτή την ιστορία αλλά στοχεύετε τον εαυτό σας!Ο κύριος Χ είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος !
Νικος Κ
Νικος Κ 02/11 - 20:10
Ηλιουπολη
Ο κύριος Χ όπως τον αποκαλείτε αυτή την στιγμή κάνει θεραπείες στον πατέρα μου ο οποίος υποφέρει από νευραλγια με μεγάλη επιτυχία, μπήκα όμως και εγω όπως όλοι φαντάζομαι για να ελεγξω το ονομα του και επεσα πάνω στην ανάρτηση σου διαβάζοντας με μεγάλη έκπληξη κάτι αντίθετο τελείως από αυτό που γνώρισα τώρα εδώ και τρεις εβδομάδες!Ο κύριος Χ όταν του ανέφερα το άρθρο δεν έδωσε σημασία.Για αυτό και εγώ θέλω να αποκαλέσω ψευδή τις κατηγορίες του κ Γιακαλη καθώς δεν έχουν καμία σχεση με την πραγματικότητα .
Ανωνυμος
Ανωνυμος 25/10 - 17:42
Λίγα λόγια θέλω να πω, πολύ λιγα
Αυτός ο κύριος Χ με έσωσε για μια ζωή από παραπληγία, θα είμαι αιώνια ευγνώμων, Γιώργο σε ευχαριστώ απ τα βάθη της καρδιάς μου, σε ευχαριστω
Ξενοφών  Μ
Ξενοφών Μ 25/10 - 17:38
Γελοιε
Γιακαλη ακούγονται τόσο γελοία όλα αυτά που λες, τα ξαναδιαβασες σταληθεια; Τόση λεπτομέρεια και τόση κακία και ζηλοφθονια που φαίνεται στο κείμενο σου ειναι απίστευτη, δηλ δεν πιστεύω λέξη απ ότι λες, μηπως πρέπει να ξαναγράψεις το κείμενο ζητώντας και συγνωμη;; Γιατί τον ξέρω προσωπικά και μόνο καλό έχει προσφέρει και είναι άφραγκος γιατί δεν παίρνει λεφτά επειδή του αρέσει να βοηθά τον κόσμο, και όποιον και να ρώτησα κάνεις δεν είχε να πει κάτι κακό για αυτον, αντίθετα με το δικό σου όνομα.
Βαιος  Μ
Βαιος Μ 23/10 - 23:04
Εγω
Ενδιάμεσα από τις θεραπείες που μου κάνει με μεγάλη επιτυχία ο κύριος Χ όπως τον λες τον κοίταξα μέσα στο ίντερνετ και βγήκε αυτό το άρθρο, αυτό το μίζερο και σάπιο ολοκληρου απαγγελμα γιατί αυτός ο άνθρωπος με έσωσε και μάλιστα χωρίς να μου ζήτηση χρήματα, όταν δε τον ρώτησα για σένα κ Γιακαλη δεν είπε τίποτα κακό και το αγνόησε γελώντας, θα έπρεπε ακόμα και σήμερα μαι για πάντα να ντρεπεσαι
Παναγιωτης ζηπαρι
Παναγιωτης ζηπαρι 19/10 - 18:24
Δεν με έπεισες
Και αυτό γιατί εγώ τον κάλεσα για ένα φίλο που είχε εξάρθρωση γόνατο και ήρθε αφιλοκερδώς και τον έφτιαξε χωρίς να χρειαστεί να πάει νοσοκομείο, και στην ιστορία σου απ την μια τον περιγράφεις με τα καλύτερα λόγια και απ την άλλη τον κατακραιουργεις με τα χειρότερα, για κάνε λίγη αυτογνωσία να βρεις το λάθος σου
Γιωργος Κ
Γιωργος Κ 10/10 - 19:40
Τελικα
Διαβάζοντας την ανάρτηση σου, το μόνο που κατάλαβα ήταν ότι του την είχες στημένη Προμηθέα, δεν μπορεί να ήσουν τόσο θύμα όσο το παίζεις, άλλαξε το δακρυβρεχτο παραμύθι σου, δε σου βγαινει
Συγγεννης
Συγγεννης 08/10 - 11:59
Ανοητε
Ρε προμηθεα ολοι σε ξερουν τι ψευτης εισαι και ποσο ανικανος για θεραπειες, τι πας να το παιξεις θυμα τωρα, εκμεταλευτηκες τον ανθρωπο και βγαζεις την χολη σου τωρα με ψέμματα, ξερω πολυ καλα οτι τον προσελαβες και εχεις καταγραψει δεκαδες βιντεο με τις τεχνικες του και λες οτι σε εξαπατησε τωρα;; Ρε απατεωνα, φτου σου!
Ξενοφων
Ξενοφων 05/10 - 22:36
Ηρακλειο
Είχα έρθει για διακοπές στην Κω και από μια λάθος βουτιά έβγαλα τον ώμο μου, τρομοκρατηθηκα γιατί είχε ξαναγίνει και πονεσα πάρα πολύ για να μου το ξαναβάλουν στην θέση του. Είμαι αθλητής του μπάσκετ, και μια τέτοια κάκωση μπορεί να αποβεί μοιραία. Μόνο στην σκέψη τι θα τράβαγα στο νοσοκομείο με είχε τρελάνει. Ευτυχώς ένας φίλος ήξερε τον κύριο αυτό ο οποίος και ήρθε αμέσως και με κοίταξε γελώντας ενώ εγώ είχα χεστει πάνω μου.Μου είπε να μετρήσω μέχρι το τρία και στην στιγμή ο ωμός μου ήταν στην θέση του χωρίς να πονέσω καθόλου.Κ Προμηθέα τι ακριβώς σας χάλασε,τέτοια έκθεση λεπτομέρεια , τίποτα από όσα παραμυθιαζετε δεν ισχύει, ντροπή σας
Παντε.ης Νίκο.αου
Παντε.ης Νίκο.αου 04/10 - 20:45
Κυπρος
Λόγω σακχάρου το σώμα μου είχε αρχίσει να μεταβάλλεται, η κινητικότητα μου περιορίστηκε χωρίς να βρίσκω λύση μέχρι που από καθαρή τύχη βρέθηκε μπροστά μου ο σωτήρας μου, σε ευχαριστώ ξανά καλέ μου φίλε, και φυσικό είναι να έχεις εχθρούς όπως αυτόν τον Προμηθέα
Διευθυντής ορθοπεδικά πειραιως
Διευθυντής ορθοπεδικά πειραιως 04/10 - 15:07
Δεν έχω λογια
Διάβασα το άρθρο από πρόταση του κ Χ και εκπλαγήκαμε! Ποιος είναι αυτός ο γελοίος που τολμά να μιλήσει για τον κύριο αυτόν.Είναι συνεργατης μου και έχει σώσει πολλούς ασθενείς μου.Για μαζεψου και κοίτα την γελοία θεραπεία σου που πουλάς σα ανήμερα θύματα σου, αντε μπράβο, άσχετε!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/07 - 07:14
Εξήγησε μας
Ναι, εξήγησε μας όμως γιατί εσύ σαν θεραπευτής ταπεινός όπως λες δεν ανέλαβες τους συγγενείς σου αλλά εμπιστευθηκες έναν δηθεν; κάτι βρωμάει εδώ κ Γιακαλη!
Koss
Koss 23/07 - 06:46
Εσυ να αποδειξης
Γιακαλη , εγω ξερω και εχω δει διπλωματα το κυριου Χ τα οποια ποτε δεν επιδεικνύει, εσυ που πρατεις φυσιοθεραπειες και βελονισμο εχεις να αποδειξης κατι; Ποιος ειναι ο δηθεν και απατεωνας ξερεις πολυ καλα Γιακαλη.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/07 - 20:13
Ποιος είσαι εσυ
Ναι εσύ, ποιος είσαι εσύ που θα μίλησες για τον Γιώργο, ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του δεν φτάνεις, γελειε
Κυριος
Κυριος 22/07 - 20:11
Κυριος
Κυριος με κεφάλαιο Κ αυτός που κατηγορείτε τόσο χυδαία, Προμηθέα πίστευα ότι και συ εισουν ένας αλλά αποδειχθηκες κάτω των περιστάσεων, τι κρίμα να αποκαλύπτει με έναν τόσο γέλιο τροπο
Σωτηρία Τ
Σωτηρία Τ 22/07 - 20:06
Κυφωση
Το παιδί μου είχε κυφωση και μετά από 2 χρονια σε κορυφαία φυσιοθεραπευτρια στην Κω χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα ο κύριος Χ κατάφερε το αδιανόητο! Η κόρη μου ζει μια φυσιολογική ζωή πλέον Χ ρις κανένα πρόβλημα από τοτε
Νικος Τ
Νικος Τ 22/07 - 20:00
Προμηθευς
Μου θυμίζει μια γκόμενά που για να με εκδικηθεί έκανε ακριβώς ότι εκανες και εσυ, στάζεις τέτοια κακία προσπαθώντας να φανείς το καλό παιδί που μου έρχεται εμετος
Παναγιωτης
Παναγιωτης 22/07 - 19:54
Που βρισκεται
Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να τον βρω ;Έχω μεγάλο πρόβλημα και τον ψάχνω μήνες τώρα αλλά δεν βρίσκεται πουθενά, αν κάποιος μπορεί να βοηθήση στείλτε μου μυνημα
Κωστας Π.
Κωστας Π. 22/07 - 19:48
Γιακα Λη
Γιακα ΛηΞέρω τι έκανες, μπορεί ο Χ να μην ασχολήθηκε με το γράμμα σου όμως ξέρω ότι τον εκμεταλευθηκες και τώρα το παίζεις Κινέζος Γιακα Λη, μπορεί να πηγές Κίνα αλλά μόνο με την αλλαγη του ονόματος γύρισες Γιακα Λη,
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/07 - 18:43
Ενώ εσυ
Ενώ εσύ είσαι θεραπευτης; Πήγαινα και ερχόμουν ασταμάτητα και δεν κατάφερες τίποτα ενώ αυτός που κατηγορείς με έκανε καλά άμεσα χωρίς να μου πάρει χρήματα, όσο για το ποιος είναι απατεώνας ξέρεις πολύ καλά, εσυ!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/07 - 18:36
Εγώ τον ξέρω πολύ καλά
Και όποιον και να ρωτησης δεν θα πει κάτι κακό όπως δεν θα πει ο ίδιος για κανέναν, για όποιον δεν τον ξέρει επειδή είναι απόμακρος ας μην μιλαει
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/07 - 18:33
Σας πειραζει
Σας πειράζει ο κ Χ που μπορεί να κάνει αυτό που δεν μπορεί κανείς Προμηθεύς; ;; Και φυσικά ένας τέτοιος άνθρωπος να έχει εχθρούς! Τόσοι φυσιοθεραπευτες υπαρχουν, θίγονται συμφέροντα εδώ!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/07 - 18:29
Κως
Σας ξέρω κ Γιακαλη όπως ξέρω και τον κ Χ. Μπορώ να μιλάω για πάντα για έναν άνθρωπο που μόνο καλό μου πρόσφερε, αντιθετως λυπάμαι πάρα πολύ για τον κ Γιακαλη να εκτίθεται με τοση επιθετικοτητα, λυπάμαι.
Άννα Κ.
Άννα Κ. 22/07 - 18:19
Δική σου αποψη
9 μήνες ειμουν στο κρεβάτι, μετά από φυσιο και θεραπευτές και μάγους και βελονιστες και κάθε είδους τσαλρατανους βρέθηκε μπροστά από καθαρή τύχη ο κύριος Χ όπωςτον αναφέρετε και μου έδωσε την ζωή μου πίσω. Κύριε Χ παντα θα είστε ο κακος σε μια ιστορια που αφηγειται λαθος.
Κ καιτη
Κ καιτη 22/07 - 16:47
Αθηνα
Να σέβεστε κ Γιακαλη, επειδή ο κύριος που απευθύνεστε έσωσε τον άνδρα μου από παραλυσια,
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/07 - 16:45
Είσαι αποτυχημενος
Καιρός να μιλησω και εγω, καθώς σε αυτόν που απευθύνεσαι ως θύμα έχει θεραπεύσει πάρα πολλούς ανθρώπους, τόση κακία Προμηθέα δεν περίμενα από σένα, τελικά είσαι πολύ λίγος!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/07 - 16:42
Ντροπή ου
Γιακαλη, πόσο μίσος και ζηλοτυπια εκφράζεις σε ένα ανθρωπο που μόνο καλό έχει προσφέρει, ντροπή σου, έπεσες στα μάτια μου, δεν κοιτάς τα χάλια σου.
προμηθευς
προμηθευς 26/11 - 22:03
Άνθρωπος
Παρακαλώ πολύ να μην αναφέρεται κανένα όνομα.Ο καθένας μπορεί να υποψιαστεί όποιον θέλει, αλλά παρακαλώ σεβαστείτε το γεγονός ότι δεν ανέφερα το όνομα του κυρίου Χ και ούτε θα το αναφέρω δημόσια.Ο σκοπός είναι να σταματήσει την δραση του, τίποτα άλλο Ευχαριστώ Όσον αφορά το σχόλιο του γιατί δεν πήγα σε πτυχιούχο ειδικό, ευχαρίστως να απαντήσω, αλλά μόνο αν ξέρω σε ποιον μιλώ.Δεν απαντώ σε κανένα ανώνυμο σχόλιο.Μην φοβάστε να πείτε ποιοι είστε, και αν φοβάστε καλύτερα να μην μιλάτε καθόλου
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/11 - 11:45
Χειμώνα καλοκαίρι ο στήθος έξω!
Μάθαμε ότι έκανε έρανο σε φίλους και γνωστούς,είπε δεν είχαμε φράγκα και μάζευε να κάνει "την δουλειά του"Το μάθαμε μετά όμως ήδη μας είχε κάνει ρεζίλι στο νησί.
Χυμα στο κύμα
Χυμα στο κύμα 24/11 - 11:06
Ελλαδα οτι πω είμαι
Ωραία τα λές.... όμως γιατί δεν πήγες σε πτυχειούχο- γιατρό/φυσιοθεραπευτή?Πώς ένας άσχετος/ εμπειρικός σε "ψήνει" να του τα "σκάσεις" για να σε τσακατέψει??Ρωτάω γιατι ο τύποςΧ ήταν και personal ...... εκεί να δεις τον ΑΣΧΕΤΟ να τσακατεύει ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!!!!Δεν φταίει μόνο αυτός.... φταιτε και σείς που "τσιμπάτε" σε πιασάρικα ονοματα κ μόδες, αψηφόντας τους πτυχειούχους ειδικούς!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/11 - 10:03
Μέγας Απατεώνας
όλοι τον ξέρουμε. είναι ξερολας δόλιος κομπλεξικός παρα πολυ κακός άνθρωπος. Ολοι οι Κωοι ξέρουμε τι ρόλο τραβά γιαυτο και τον αποφεύγουμε. Εχει κάνει πολα κακά σε παρα πολλες οικογένειες. Ευχή μας να αποκαλυφτουν οι απατεωνιες του και ο νόμος να τον σταματηση επιτελους.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/11 - 18:47
Ας ρωταγες κάνα δυο ανθρώπους
Αχχχχ τι μου θυμίζει αυτή η ιστορία.. μήπως το όνομα του είναι Γιώργος και φοράει τα ίδια μαύρα ρούχα 10 χρόνια?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/11 - 18:21
Έλεος
Χρυσες ηταν οι βελόνες;καλα ειναι να τιμωρούνται όλοι αυτοί,για να κόβεται η όρεξη και σε μελλοντικούς απατεώνες!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ