Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κορωνοϊός: Πιστοποιητικά εμβολιασμού σε... μπρελόκ και στην Κω

14/12/2021
894 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Μία πολύ καλή ιδέα που μας βγάζει όλους από τη δύσκολη θέση είχε η επαγγελματίας κα. Ράνια Καστελλοριζιώτου η οποία τυπώνει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης σε μπρελόκ για να μην χάνετε το χρόνο σας!

Πείτε αντίο στο άγχος με το μπρελόκ πιστοποιητικό εμβολιασμού

Η ανάγκη της εποχής γέννησε αυτό το νέο προϊόν το οποίο είναι το πιο χρηστικό δώρο των φετινών Χριστουγέννων. « Τα πιστοποιητικά διαθέτουν έναν κωδικό QR. Αρκετοί πολίτες με επισκέπτονταν στο μαγαζί για να τους φωτοτυπήσω τα πιστοποιητικά ώστε να τα έχουν πάντα μαζί τους. Μου ζητούσαν να το πλαστικοποιήσω, να το τυπώσω σε μορφή κάρτας. Έτσι καταλήξαμε στο μπρελόκ διότι με αυτό το τρόπο ο πολίτης έχει πάντα μαζί του το πιστοποιητικό χωρίς το άγχος ότι ξέχασε ή έχασε το χαρτί ή έμεινε από μπαταρία το κινητό του.»

Η αγαπητή Ράνια πάντα πρωτοτυπεί στον χώρο των εκτυπώσεων αφού επί πολλά έτη ξεχωρίζει με τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση Kos Net στην Βασιλέως Παύλου. Όπως μας εξήγησε άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του μπρελόκ που οι κάτοχοι της ζητούσαν να τυπωθεί και η ταυτότητα.

« Θα θέλαμε πολύ να διευκολύνουμε τους πολίτες τυπώνοντας από την μία πλευρά του μπρελόκ το πιστοποιητικό και από την άλλη την αστυνομική ταυτότητα, κάτι τέτοιο όμως δεν είναι δυνατό καθώς πρόκειται για παραποίηση δημοσίου εγγράφου.

Πως θα αποκτήσετε το δικό σας μπρελόκ

Η διαδικασία είναι απλή και χρειάζονται μόλις μερικά λεπτά για να ετοιμαστεί το προσωπικό σας μπρελόκ. Μία επίσκεψη στο Kos Net στην Βασιλέως Παύλου με το πιστοποιητικό αρκεί. Μέσα σε περίπου 15 λεπτά και αφού γίνει η απαραίτητη δοκιμή ότι ο κωδικός QR του μπρελόκ αναγνωρίζεται από την ειδική εφαρμογή, είστε έτοιμοι να κυκλοφορήσετε ελεύθερα επιδεικνύοντας το μπρελόκ πιστοποιητικό. Όσο για το κόστος, μόλις 5 ευρώ.

Αν λοιπόν ψάχνετε ένα δώρο οικονομικό , χρήσιμο και απαραίτητο για αγαπημένα πρόσωπα φέτος τις γιορτές, το μπρελόκ πιστοποιητικό είναι η καλύτερη επιλογή.

Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Γιάννης Β
Γιάννης Β 15/12 - 14:07
Πρόταση
Άντε και σε tatoo!
Πηγή
Πηγή 14/12 - 21:05
ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΛΑΝΑΝΕ!
Προσπαθούν να μας πάνε γρήγορα προς το ΧΆΡΑΓΜΑ...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/12 - 17:47
πιο ηλιθιωτητα δεν γινετε θα παλευουμε οσο αναπνεουμε για την ελευθερια μας απεναντι στην νεα ταξη πραγματων

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ