Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πλωτές εξέδρες μπροστά από ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Κω

21/07/2021
151 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Κέρκυρας και της Κω.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την εκ νέου τοποθέτηση πλωτής εξέδρας συνολικής επιφάνειας  29,71 τ.μ., στη θαλάσσια περιοχή Άγιος Ιωάννης Περιστερών στη Στρογγυλή της Κέρκυρας,μπροστά από το ξενοδοχείο MARBELLA CORFU, για λογαριασμό της Ανώνυμης Εταιρείας Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων MARBELLA Α.Ε. , για εποχιακή χρήση μέχρι 6 μηνών και σκοπό την προσωρινή πρόσδεση σκαφών.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την εκ νέου τοποθέτηση πλωτής εξέδρας η οποία αποτελείται από διάδρομο επιφάνειας 30 τ.μ. και κεφαλή επιφανείας 20 τ.μ. με εφαπτόμενο διάδρομο, για εποχιακή χρήση, στη θαλάσσια περιοχή του Κέφαλου στην Κω, μπροστά από το ξενοδοχείο BLUE LAGOON VILLAGE, για λογαριασμό της εταιρείας Ξενοδοχειακές & Εμπορικές Επιχειρήσεις ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΣ ΚΩ Α.Ε., με σκοπό την χρήση της για την πρόσβαση λουομένων σε δύσβατες παραλίες ή δύσβατες θαλάσσιες περιοχές κοντά στην ακτή.

Σημειώνεται ότι δεν επιτρέπεται η χρήση της πλωτής εξέδρας για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύναται να εξυπηρετεί θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς.

 https://www.tornosnews.gr/permalink/52171.html

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ