Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πρεμιέρα των Ιπποκρατείων με την έκθεση «Μεταξωτές δημιουργίες της Κω» στο Χάνι (φωτό-βίντεο)

16/07/2020
290 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την έναρξη των φετινών Ιπποκρατείων κήρυξε ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς στο «Χάνι» με την πρώτη εκδήλωση για φέτος. 

Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κω παρουσιάζει την εντυπωσιακή σε εκθέματα έκθεση, με τίτλο «Μεταξωτές Δημιουργίες της Κω», η διάρκεια της οποία θα είναι από τις 15 Ιουλίου έως τις 22 Ιουλίου, από τις 18.30 το απόγευμα μέχρι τις 21.30 το βράδυ. 

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος κα. Τέτη ,Φάκκου και στην συνέχεια μετά τον χαιρετισμό του Δημάρχου και του Μητροπολίτη Αγκύρας Ιερεμία, μίλησε ο συγγραφέας Θεοδόσης Διακογιάννης, για την ιστορία του μεταξιού στην Κω. 

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της πανδημίας τα φετινά Ιπποκράτεια ξεκίνησαν με καθυστέρηση όπως και στην υπόλοιπη χώρα άλλωστε. Με την τελευταία υπουργική απόφαση όπως ανέφερε ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του, ενδεχομένως να ακυρωθούν κάποιες από τις προγραμματισμένες συναυλίες που είχαν ορισθεί έως το τέλος Ιουλίου. 

Όσο αφορά τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής σε αυτή την πρώτη εκδήλωση τηρήθηκαν στο έπακρό και όσο αφορά τις αποστάσεις αλλά και τα μέσα π.χ. γάντια μάσκες κλπ. 

Εύγε στο Λύκειο Ελληνίδων για την άρτια διοργάνωση, να μην παραλείψουμε και να αναφέρουμε πως υπήρχαν και ατομικά κεράσματα καθώς και δροσερό νεράκι που πρόσφεραν οι κυρίες του παραρτήματος. 

Kαλλιοπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ