Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΕΘΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ"

25/08/2021
853 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή Παραδείσι-Ηρακλής.

Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής προστασίας και εθελοντές, αλλά και 3 ελικόπτερα.

Ευτυχώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αν και απειλήθηκαν σπίτια, τελικά δεν κάηκε κανένα, ενώ υπήρχε προληπτική εκκένωση της περιοχής (υπήρχε και ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή).

Στην περιοχή παραμένουν οι δυνάμεις για τυχόν αναζωπύρωση 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 25/08 - 21:31
ΠΥΡΚΑΓΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΙΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ
ΚΩΟΣ
ΚΩΟΣ 25/08 - 20:37
ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΙ
ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΝΤΩΝΙΣΤΟΙ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΠΙΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ??????? ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ 5. ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΥΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ 3 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΝΟΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ. ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ