Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Έγινε η πρώτη εθελοντική εξόρμηση για κατ' οίκον εμβολιασμό στην Κω

31/12/2021
395 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Την Πέμπτη   29 Δεκεμβριου πραγματοποιήθηκε κατ΄οίκον  εμβολιασμός 18 ατόμων  σε Αντιμάχεια , Καρδάμαινα, Πυλί, Ζηπάρι και Κω . Οι εμβολιασμένοι   έχουν πιστοποιημένη  αδυναμία μετακίνησης  στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου και  οι  περισσότεροι είχαν  δηλώσει επιθυμία εμβολιασμού  στην Υπεύθυνη του προγράμματος  «Βοήθεια στο Σπίτι» , από τον Νοέμβριο  . Ο εμβολιασμός  έγινε σε εθελοντική βάση από την  Γιατρό  κ.΄Ελλη Καρανίκα και την Νοσηλεύτρια  κ.Ανθούλα Τσίκνη. Δεδομένου ότι από τον Ιούλιο, δεν έχει εκδηλωθεί  ενδιαφέρον  για τον κατ΄οίκον εμβολιασμό  από ιδιώτες γιατρούς  στους οποίους έχει απευθυνθεί  το Υπουργείο, θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια  να επαναληφθεί  ο  εμβολιασμός  κατ΄οίκον και σε άλλους συμπολίτες μας , πάλι σε εθελοντική βάση. Υπενθυμίζεται ότι προϋπόθεση είναι η ιατρική πιστοποίηση άπό τον θεράποντα γιατρό για αδυναμία μετακίνησης  του ενδιαφερόμενου (όχι η  δυσκολία για άλλους  λόγους) και η  ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης  από τον  ίδιο γιατρό.

Για προφανείς λόγους έλλειψης Προσωπικού καθώς και για τον έγκαιρο εμβολιασμό, παρακαλούμε να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα μετακίνησης στο εμβολιαστικο κέντρο του νοσοκομείου των   ατόμων με  δυσκολίες στην μετακίνηση, ώστε να μην καθυστερήσει ο εμβολιασμός σε  ευάλωτο  πληθυσμό.

Ευχαριστούμε  την κ. Μαρία Κέκε και τον κ.Γιώργο Χατζηδαυϊδ από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» για την  καθοριστική  συμβολή τους  στην  υλοποίηση  των  πρώτων κατ΄οίκον εμβολιασμών στο νησί μας.

Χρόνια πολλά , καλή χρονιά  με υγεία και  ελπίδα για σύντομη εκπλήρωση όσων  ματαιώθηκαν…

Ελλη Καρανίκα

Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας

ΓΝΚΥΚΩ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/01 - 09:15
Οι μαρμαροπλακες και τα εμβολια
Τελικα η ΕΛΛΗ εκτος απο το να βαζει στον τοιχο του νοσοκομειου μαρμαροπλακες, κανει και αλλα πραγματα!!!
Εμβολιαμενος
Εμβολιαμενος 31/12 - 22:05
Κορονοιος
Μπράβο σας... συγχαρητήρια!!!!Άξιο το έργο σας....Να κάνετε αυτό που πρέπει....Μην ακούτε....τους διάφορους..
Κωος πολίτης
Κωος πολίτης 31/12 - 21:07
Εμβόλια
Οι ανεσθησιολογοι χρειάζονται στα νοσοκομεία! Δεν πας να βοηθεισις κάπου σε εντατική που γίνετε χαμός??! Τα εμβόλια κυρα μου τα κάνουν και οι νοσοκόμοι!!!
ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ
ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ 31/12 - 18:27
ΕΚΤΕΛΕΣΤΑΙ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ