Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Άνοιξαν τρύπες στο οδόστρωμα της οδού Μπουμπουλίνας και προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα δίκυκλα – Αγανακτισμένοι οι επαγγελματίες

20/05/2022
291 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τις στιγμές του σεισμού του 2017 βίωσαν οι επαγγελματίες της οδού Μπουμπουλίνας, όπως μας ανέφεραν οι ίδιοι αφού την Δευτέρα το βράδυ ξαφνικά η άσφαλτος άρχισε να δημιουργεί τρύπες με αποτέλεσμα να πέσουν μηχανάκια και ποδήλατα προκαλώντας υλικές ζημιές. 

« Ζήσαμε τον σεισμό του 2017 ξανά όταν άρχισαν γύρω στις 21.30 το βράδυ να πέφτουν μηχανάκια και ποδήλατα από τις τρύπες που ξαφνικά εμφανίζονταν στην άσφαλτο» δήλωσε με αγανάκτηση η κα. Μαρία Πετρίδη στο Βήμα της Κω και Ράδιο Πρώτο 91.5. 

Θυμίζουμε ότι στην Μπουμπουλίνας επί σειρά μηνών γίνονταν έργα υποδομής από την ΔΕΥΑΚ που όμως εξαιτίας της εύρεσης ενός μοναδικού ψηφιδωτού καθυστέρησαν να ολοκληρωθούν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος τόσο γρήγορα, που τα συνεργεία δεν ειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρύνουν τα οχήματά τους και έτσι ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε τμηματικά, δηλαδή όχι ολόκληρος ο δρόμος. 

Άγνωστοι οι λόγοι που ξαφνικά προκλήθηκαν αυτές οι τρύπες. Ο κ. Γιώργος Ανθούλης ο οποίος έχει επιχείρηση ενοικίασης μηχανακιών, αναφέρει ότι υπάρχει κακοτεχνία και για αυτό το λόγο βουλιάζει σε κάποια σημεία ο δρόμος , εμφανίζονται τρύπες και πέφτουν τα μηχανάκια και ποδήλατα.  

« Δεν μπορεί να σταθεί ούτε μηχανάκι ούτε ποδήλατο. Δεν είναι σταθερή η άσφαλτος. Ανοίγονται τρύπες από τα σταντ, βουλιάζει η άσφαλτος. Συνέχεια πέφτουν μηχανάκια, γίνονται μεγάλες ζημιές». Ο κ. Ανθουλής ανέφερε επίσης ότι είτε δεν έβαλαν αρκετό μείγμα ασφάλτου, ή δεν πατήθηκε καλά κατά το στρώσιμο με αποτέλεσμα να έχει υποστεί σε λιγότερο από ένα μήνα ζημιές.  

Ο ίδιος μας ανέφερε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο, κάτι που έκαναν άλλοι κάτοικοι της περιοχής όπως μας είπαν αλλά δεν έχει δείξει κανείς ενδιαφέρον.  

« Δεν συγκινήθηκε κανένας. Από τύχη δεν χτύπησε κάποιος άνθρωπος. Έλεος. Ο δρόμος ήταν κλειστός από τον Νοέμβρη με αποτέλεσμα να πάθουμε όλοι μεγάλες ζημιές. Δεν έχει συγκινηθεί κανένας. Εδώ δεν συγκινήθηκαν που ανοίξαμε τα μαγαζιά μας με λάσπες και σκόνες και οι αρχαιολόγοι δούλευαν με αργούς ρυθμούς» ανέφερε μεταξύ άλλων η κα. Πετρίδη, η οποία συμπλήρωσε ότι δεν ενημερώθηκαν οι κάτοχοι των οχημάτων στην ασφαλτόστρωση να απομακρύνουν τα οχήματα τους και έτσι οι εργασίες έγιναν κατά το ήμισυ.  

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι καταβάλαμε προσπάθειες να επικοινωνήσουμε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Κώστα Ζαχαρό για να καταγράψουμε την θέση του για τα όσα συμβαίνουν στην οδό Μπουμπουλίνας όμως επί ημέρες δεν κατέστη δυνατό. 

Ακούστε την κα. Μαρία Πετρίδη :

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ