Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Aθώοι οι 4 μηχανικοί του Δήμου Κω και ο πρώην Δημ. Σ/λος Γ. Σπύρου για το έργο των ποδηλατόδρομων

22/09/2022
273 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αθώοι κρίθηκαν σήμερα από το δικαστήριο στη Ρόδο, οι 4 μηχανικοί του Δήμου Κω και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Σπύρου για το έργο των ποδηλατόδρομων στις οδούς Αβέρωφ, Κανάρη, Εθελοντών Παλαιών Πολεμιστών και Πορφυρίου (2009-2010).

Να υπενθυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2010 ο υποψήφιος Δήμαρχος Κ. Καϊσερλης, ο κ. Θ. Νικηταράς και ο κ. Σ. Πης, έκαναν αναφορά – καταγγελία στον Εισαγγελέα για διασπάθιση δημοσίου χρήματος κατά του τότε Δημάρχου Γ. Κυρίτση, του Αντιδημάρχου Δ. Γερασκλή και των Δημ. Σ/λων που είχαν ψηφίσει την υλοποίηση του έργου


Αργότερα όταν κλήθηκε να καταθέσει ο κ. Καΐσερλης, ο οποίος είχε πλέον την ιδιότητα του Δημάρχου Κω, θέλησε να αποσύρει την καταγγελία του, αλλά η υπόθεση είχε πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης και αυτό δεν ήταν εφικτό.

Την περίοδο 2018-2019 εκδικάστηκε η υπόθεση για τους αιρετούς και με βούλευμα του δικαστηρίου της Κω απαλλάχθηκαν και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Δεν μπήκε όμως για τους δύο επιβλέποντες μηχανικούς και την Επιτροπή Παραλαβής του έργου που αποτελούνταν από έναν δημοτικό σύμβουλο ως πρόεδρο και τρεις μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας οι οποίοι βρέθηκαν κατηγορούμενοι.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων Δήμου Κω κ. Μ. Αλάβανος, μας ενημέρωσε για την αθωωτική απόφαση του Δικαστηρίου στη Ρόδο, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι μετά από 12 χρόνια αθωώθηκαν οι υπάλληλοι του Δήμου, που κατηγορήθηκαν επειδή έκαναν απλά τη δουλειά τους.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ