Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δ.Α.: ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΤΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΠΥΡΟΥ

22/09/2022
88 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Θεωρούμε ελάχιστη υποχρέωσή μας να εκφράσουμε στους συναδέλφους μηχανικούς των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου της Κω, καθώς και στον τέως Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Γιώργο Σπύρου, την αμέριστη συμπαράστασή μας καθώς και την πεποίθησή μας για πλήρη απαλλαγή τους από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Η υπόθεση των ποδηλατοδρόμων αποτελεί μία από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις πολιτικής ανεπάρκειας του κ. Νικηταρά και των κατά καιρούς συν αυτώ, οι οποίοι την αδυναμία τους τη μετατρέπουν σε μένος που στόχο έχει την κατασυκοφάντηση των εκάστοτε πολιτικών τους αντιπάλων.

Είναι βέβαιο πως ο τότε Δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης και όλα τα στελέχη της δημοτικής αρχής της περιόδου 2007-2010, που ήταν ο στόχος αυτού του μένους, απαλλάχθηκαν πανηγυρικά από τις συκοφαντικές κατηγορίες και έμειναν μόνο οι μηχανικοί των τεχνικών υπηρεσιών καθώς και ο κ. Σπύρου να αποδείξουν την δεδομένη αθωότητά τους ενώπιον του δικαστηρίου.

Οφείλουμε να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο έργο κατασκευάστηκε σύμφωνα με την μελέτη και ελέγχθηκε από όλους του αρμόδιους φορείς του Ελληνικού κράτους και βρέθηκε άψογο.

Επίσης πρέπει να αναφέρουμε πως τόσο ο κ. Κυρίτσης καθώς και τα στελέχη της παράταξής μας θέσαμε εαυτούς στη διάθεση όλων των κατηγορουμένων για να βοηθήσουμε όπως εκείνοι κρίνουν καλύτερα.

Τέλος να πούμε πως δεν είναι τυχαίο πως το συγκεκριμένο έργο πολεμήθηκε, με όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα, μια που κυρίως αυτό είναι που ουσιαστικά πέρασε την Κω στην νέα εποχή με ό,τι συνεπάγεται αυτό για όλους αυτούς που θέλουν να κρατούν τη ΚΩ στη δική τους μετριότητα.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/09 - 16:28
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ
ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ; ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙ ΕΠΟΧΕΣ!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/09 - 12:13
οι ποδηλατόδρομοι έδωσαν ταυτότητα στην Κω...
οι ποδηλατόδρομοι έδωσαν ταυτότητα στην Κω. Δυστυχώς που οι επόμενες δημοτικές αρχές δεν του επέκτειναν !!! Χάθηκαν 12 έτη και συνεχίζουν να μην αντιλαμβάνονται το μέλλον !!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ