Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤΣΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ

04/05/2024
110 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, ο Δήμος Νισυρίων, για τη μεγάλη γιορτή της Ανάστασης, μέσα στο πλαίσιο των αρχών της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αγάπης, διένειμε κατσίκια σε περισσότερες από 75 οικογένειες του νησιού μας, συνταξιούχους και οικογένειες που μπορεί να αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. 

Είμαστε δίπλα στον πολίτη και πάντα παρόντες σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Τα προβλήματα των συνανθρώπων μας μάς αγγίζουν και θεωρούμε υποχρέωση μας να κινητοποιηθούμε με κάθε δυνατό τρόπο στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου της κοινωνίας μας και να αγωνιστούμε για την εξάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων. Η αλληλεγγύη για εμάς έχει μόνη αναγκαία προϋπόθεση τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, την ανθρώπινη ζωή και τον εαυτό μας, και αποτελεί την βάση πάνω στην οποία πατάμε για μια καλύτερη κοινωνία. Στηρίζουμε τους συμπολίτες μας και ενδυναμώνουμε την κοινωνική συνοχή. Η Δημοτική αρχή έχει αποδείξει ότι η κοινωνική πολιτική δεν είναι μόνο εξαγγελίες αλλά πράξεις.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/05 - 13:30
Τσίρκο της Κω
Ο δικός μας ο Θεοδόσης αν και το όνομα του σημαίνει ότι ο Θεος δίνει εντελει αυτός δεν δίνει ουτε του Άγγελου του νερό φάτε 60% στην μάπα Να στρωσετε χαρακτήρα με τον μακράν ανίκανο Δήμαρχο Ever

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ