Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΔΗΜ. ΜΥΛΩΝΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ

28/10/2022
76 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Κυκλώματα απατεώνων που αν και καταγγέλλονται δυστυχώς παραμένουν ασύλληπτα!

Άκουγα για τέτοια κυκλώματα, τα διάβαζα στον ημερήσιο τύπο και γελούσα μέχρι που σήμερα το πρωί 25-10-2022 ημέρα Τρίτη 9.15’ κτύπησε το κινητό μου τηλέφωνο.

---κ. Μυλωνα, σας τηλεφωνώ από την ΑΛΓΑ ΜΠΑΝΚ, έχουμε μια επιταγή για την σύζυγο σας που αφορά καθυστερούμενα ποσά συντάξεων 26.000 ευρώ και η επιταγή λήγει σήμερα! Τηλεφώνησα στην σύζυγο σας και μου είπε να μιλήσω μαζί σας!

---Πως προέκυψε αυτό το ποσό; Ερωτώ.

---Αυτό δεν το ξέρω μου απαντά και δεν ενδιαφέρει. Για να σας κάνω την κατάθεση στον λογαριασμό της συζύγου σας θα πρέπει να καταθέσετε τον φόρο που αντιστοιχεί που είναι 5.120,00 ευρώ στον λογαριασμό που θα σας δώσω άλλα αυτή η κατάθεση πρέπει να γίνει μόνο με μετρητά!

Ο συνομιλητής μου είπε τα ίδια ακριβώς στην σύζυγο μου, η οποία έτρεξε στο κατάστημα της τράπεζας να κάνει την συναλλαγή.

Κάτι δεν μου αρεσε στον τρόπο που μου ειπαν για την συναλλαγη. Υποχρεωταικά μετρητά σε εποχή web banging; Ετρεξα και γω στο τραπεζικό κατάστημα και πρόλαβα να σταματήσω την συναλλαγή. Υποψιάστηκα ότι πρόκειται για απατεωνιά όπως αυτές που κατά καιρούς διαβάζουμε .

Έδωσα τον αριθμό του τηλεφώνου που κάλεσαν εμένα και την σύζυγο μου στην τράπεζα. Διαμαρτυρήθηκα για το πώς δόθηκαν τα προσωπικά δεδομένα και τα τραπεζικά στοιχεια της γυναίκας μου σε άγνωστο τρίτο πρόσωπο η τέλος πάντων να μου που τα βρήκαν τα στοιχέια της Η τράπεζα αρνήθηκε την συμμετοχή της άλλα τα ερωτηματικά παραμένουν: ποιο έδωσε στον απατεώνα τα στοιχεια της συνταξιοδότησης της συζύγου μου.

Στην συνέχεια κατήγγειλα στην WIND που ανήκουν το τηλεφωνά μας το γεγονός χωρίς να μπορούν να μου πουν σε ποιον ανήκει το τηλέφωνο κλήσης του απατεώνα και ποιος έδωσε στους απατεώνες τα τηλεφωνά μας, η την στιγμή του τηλεφωνήματος ποιο είναι το στιγμάς του απατεώνα και τι θα κάνουν για τον εντοπισμό του; Σιωπή! 

Στην συνέχεια κατήγγειλα τα γεγονότα στο Αστυνομικό τμήμα Κω πάλι χωρίς κανένα αποτέλεσμα. 

Σίγουρα δεν πρόκειται να ενεργήσει κανένας για τον εντοπισμό του απατεώνα και του κυκλώματος. 

Επικαλούμαι την προσοχή όσων διαβάσουν το κείμενο μου να μην ενδώσουν. 

Δυστυχώς οι πολίτες είναι απροστάτευτοι από την ελευθέρια κίνησης των τραπεζών, των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας αλλά και την απουσία ή αδυναμία των εκλεκτικών μηχανισμών του Ελληνικού κράτους.


Δημήτρης Μυλωνάς  πολ. μηχ.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ