Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δύναμη Αλλαγής: Η Κως πρέπει να επιστρέψει σε μια νέα περίοδο έργων και δημιουργίας

02/07/2022
94 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η μικρή ομάδα που διοικεί το Δήμο, μαζί με τα δεκανίκια της, παρουσίασε μετά από τρία χρόνια έναν απολογισμό των πεπραγμένων της.

Μηδενικό έργο, καπηλεία έργων της προηγούμενης δημοτικής αρχής, απόκρυψη στοιχείων και άφθονη λάσπη ήταν τα χαρακτηριστικά αυτού του δήθεν απολογισμού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχαν το σθένος να παρουσιάσουν αναλυτικά και συγκεκριμένα ποια και πόσα έργα έχουν κάνει σε ετήσια βάση στην Κω και στις κοινότητες, τα τρία αυτά χρόνια.

Γιατί; Γιατί πολύ απλά το αποτέλεσμα είναι από πολύ φτωχό έως ανύπαρκτο.

Γιατί η σύγκριση με τον αντίστοιχο αριθμό των έργων της δημοτικής αρχής της Δύναμης Αλλαγής είναι καταλυτική και είναι εις βάρος τους.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την εικόνα διάλυσης στην κοινωνική πολιτική του Δήμου, την εικόνα κατάρρευσης στην ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ αλλά και χρεοκοπίας στην ΔΕΥΑΚ. Την αδιαφορία απέναντι στα ζητήματα της σχολικής στέγης, την μετατροπή της νέας Αναπτυξιακής Εταιρείας σε πλυντήριο και όργανο κατασπατάλησης πόρων.

Τρία χρόνια είναι πάρα πολλά για να κάνει κάποιος τόσα λίγα. Ιδιαίτερα όταν βρήκε έτοιμα έργα ενταγμένα σε χρηματοδοτικά προγράμματα, όταν παρέλαβε έναν οικονομικά ισχυρό Δήμο με ταμειακά διαθέσιμα 20 εκ.ευρώ.

Ιδιαίτερα όταν ο Δήμος Κω επιχορηγήθηκε γενναία από το Κράτος την περίοδο της πανδημίας, πήρε εκατομμύρια ευρώ χωρίς να έχει δώσει μέχρι σήμερα απολογισμό για το τι τα έκανε και που τα διέθεσε.

Όλα αυτά λίγη σημασία έχουν.

Αυτοί οι άνθρωποι πήγαν την Κω πίσω. Την πήγαν και την πηγαίνουν πολλά χρόνια πίσω.

Τα χωριά είναι εγκαταλελειμμένα, δεν έχουν βάλει ούτε μία πέτρα πάνω στην άλλη ενώ εικόνα στην πόλη της Κω είναι αποκαρδιωτική.

Όσοι θέλουν να συνεχιστεί η πορεία της Κω προς τα βράχια, την αδράνεια και την παρακμή, έχουν επιλογή: είναι η σημερινή δημοτική αρχή.

Η Κως όμως αξίζει καλύτερα.

Η Κως πρέπει να επιστρέψει σε μια νέα εποχή έργων και δημιουργίας.’’


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ 03/07 - 09:19
47/14
ΝΙΚΓΤΑΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
ANTI...ΨΙΤ
ANTI...ΨΙΤ 03/07 - 05:07
ΑΛΛΑ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ..ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΟ ΕΛΛΕΙΝΟ, ΥΦΑΚΙ..ΓΙΑ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ...ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟς..ΠΟΛΙΤΙΚΑ
Ψιτ
Ψιτ 02/07 - 14:37
Ψιτ
Συντροφε Γ.Κυριτση το εργο σου θα ειναι δυσκολο..αλλα λυτρωτικο για το νησι....η ομαδουλα Κοψιμιου τρωει το ταμειο που αφησες....και το αποτελεσμα ειναι ορατο σε ολους τους δημοτες...Ανικανοι,ψευτες, τεμπεληδες,αλλαζονικοι....η σκουπα σου Γ.Κυριτση θα εχει πολυ δουλεια..
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/07 - 14:37
μήπως ήρθε η ώρα...
μήπως ήρθε η ώρα για τη δημιουργία νέας παράταξης, για να ξεπεράσουμε την τοξικότητα του παλαιού πολιτικού σκηνικού ???Θα είχε ενδιαφέρον να υπήρχε η αντίστοιχη ερώτηση στη δημοσκόπηση του Έκφραση .

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ