Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Έκτακτη παροχή ύψους έως 700€ σε όλους τους εργαζόμενους του Neptune Hotels - Τι αποφάσισε η Διοίκηση του ξενοδοχείου

28/07/2022
1327 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Έκτακτη παροχή θα καταβληθεί σε όλους τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa. Η κίνηση αυτή αποτελεί απόφαση της Διοίκησης του Neptune Hotels ως μια έμπρακτη πράξη ευγνωμοσύνης της εταιρείας προς τους εργαζομένους της.
 
 Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Neptune Hotels ανακοίνωσε τη χορήγηση επιπρόσθετης παροχής έως 700€ σε όλους τους εργαζομένους, ως ένδειξη στήριξης τους στη τρέχουσα χρονική συγκυρία. Αφενός λόγω των διεθνών εξελίξεων, που πλήττουν όλα τα νοικοκυριά, αφετέρου για να επιβραβευθούν οι προσπάθειες που καταβάλλει το προσωπικό του Neptune Hotels, ώστε και αυτή τη δύσκολη περίοδο να διατηρηθεί η ποιότητα των υπηρεσιών στο υψηλότερο επίπεδο. Γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται καθημερινά από το πλήθος θετικών σχολίων που λαμβάνει το NeptuneHotels από τους πελάτες του. 


 Για το λόγο αυτό, η Διοίκηση του ξενοδοχείου θέλοντας να ευχαριστήσει το προσωπικό για το ήθος του, την απόδοση και την αφοσίωση του, αποφάσισε τη χορήγηση έκτακτης παροχής χρηματικού ποσού που θα δοθεί με προπληρωμένες κάρτες, θέλοντας παράλληλα να ευχηθεί και η φετινή σαιζόν να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/07 - 20:01
Θενκσ φορ δε τιπσ
Το συμπλήρομα που έλειπε από μισθούς σε ψιλά κέρματα ως φιλοδορημα ;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ