Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση στον Ορφέα για τη νόσο Αλτσχάϊμερ (φωτο)

08/05/2022
119 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν (παρά την μικρή συμμετοχή του κοινού) η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στον Ορφέα, αφιερωμένη στη νόσο Αλτσχάϊμερ, την οποία συνδιοργάνωσαν ο  Ιατρικός Σύλλογος Κω, η Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης”/Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Κω-Νισύρου.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε η ταινία με τίτλο: “Για θύμισέ μου”, της κυρίας Μαρίας Σβολιαντοπούλου, που είναι αφιερωμένη στη νόσο Αλτσχάϊμερ,.

Πρόκειται για μία ιδέα, μια προσπάθεια, μια σύλληψη μέσα από το προσωπικό της βίωμα, αφιερωμένη στους “αφανείς ήρωες”, τους φροντιστές ατόμων, που νοσούν από Αλτσχάϊμερ.

Την προβολή της ταινίας προλόγισε η κ. Αμαλία Ζαργιανάκη, ηθοποιός- πρωταγωνίστρια, ενώ μίλησαν η κ. Βίκυ Λέχου, Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κω και η Πρόεδρος οτυ Ιατρικού Συλλόγου Κω κ. Μ. Φρατζάκη, για τα στοιχεία του Αλτσχάϊμερ στην Ελλάδα.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Δρ Δημήτριος Κ. Γερούκαλης, Ιατρός-Ψυχίατρος, Επιστημονικός Διευθυντής της Αστικής Εταιρείας “Ιπποκράτης”.

Tα έσοδα της ταινίας θα διατεθούν υπέρ του Συλλόγου Πολυτέκνων Κω-Νισύρου.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ