Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Μαυρίδης: Οι νέοι πυροσβέστες να στελεχώσουν τον Αερολιμένα Κω

01/10/2022
151 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Την αντίθεση και ανησυχία της στη πρόθεση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αλέξιο Ράπανο να μετακινηθούν στο τμήμα  Πυροσβεστικής Αερολιμένα Κω πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω, εκφράζει σε επιστολή της η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου.

 Η Ένωση διερωτάται “γιατί δεν χορηγήθηκαν απευθείας φύλλα πορείας για μετάθεση από την Αττική, στην Π.Υ. του αεροδρομίου ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, αλλά φεύγουν με μετάθεση σε άλλες πόλεις δέκα πυροσβέστες από την υπηρεσία του Αερολιμένα και μόλις ένας μετατίθεται σε αυτήν με φύλλο πορείας.

“Οι νέοι πυροσβέστες που αναμένονται αυτές τις μέρες, πρέπει να είναι αυτοί που θα στελεχώσουν τον Αερολιμένα και όχι εκείνοι που υπηρετούν εδώ και χρόνια την Πυροσβεστική υπηρεσία της Κω και γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες του νησιού, τα τοπονύμια, τους δρόμους, τις δασικές εκτάσεις”, δήλωσε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρηγόρης Μαυρίδης στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου.

 

Η πυρασφάλεια στη Κω, πρόσθεσε ο κ Μαυρίδης,  “στηρίζεται στην εμπειρία των συγκεκριμένων πυροσβεστών και τη γνώση της ιδιομορφίας της περιοχής και μην ξεχνάμε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω αντιμετωπίζει ουσιαστικές ελλείψεις σε προσωπικό”.

Να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Α/Λ Κω υπολείπεται σε προσωπικό κατά εννέα πυροσβέστες.


ertnews.gr- Πίτσα Βερβέρογλου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Δημήτρης
Δημήτρης 01/10 - 21:09
Κώος
Μπράβο στον κ. Μαυρίδη για το ήθος του και την τόλμη του!! Ένας πραγματικά άξιος αξιωματικός!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ