Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γεμάτο κέφι και χορό το αφιέρωμα στο μουσικό συγκρότημα "Αιγαιοπελαγίτες"

08/05/2022
215 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Γεμάτο από κέφι και χορό, ήταν το αφιέρωμα στο παραδοσιακό συγκρότημα «Αιγαιοπελαγίτες»  που πραγματοποιήθηκε από τον ΔΟΠΑΒΣ, το απόγευμα της Κυριακής στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλίου.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει, μετά από πολλά το παραδοσιακό μας συγκρότημα, το οποίο, όπως τόνισε και στον χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος κ. Βλάχου, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με όλες τις χαρμόσυνες κοινωνικές εκδηλώσεις μας (γάμους, αρραβώνες, βαπτίσεις, πανηγύρια κ.α.).

Ο Δημήτρης Χατζηβελούδος με την Κατερίνα Χατζηβελούδου και την ορχήστρα τους που αποτελείται από τους: Αρμόνιο : Μαυρουδής Κώστας, Λαούτο : Τογρού Στέργος, Βιολί : Νέσκες Δαύιδ, Φωνή : Χατζηβελούδος Γιάννης, Φωνή - Κρουστά: Χατζηβελούδου Κατερίνα, Ντραμς: Πόσσας Γιάννης, κατάφεραν και ξεσήκωσαν το κοινό, που σηκώθηκε για να χορέψει και να περάσει ένα υπέροχο απόγευμα, δίνοντας ραντεβού για την καλοκαιρινή τους εκδήλωση, που είναι προγραμματισμένη στα Θερινά Ιπποκράτεια.

* Nα υπενθυμίσουμε ότι με το συγκεκριμένο συγκρότημα έχουν συνεργαστεί σχεδον όλοι οι μεγάλοι μουσικοί και τραγουδιστές του νησιού μας, μεταξύ των οποίων και οι: Χρήστος Κυπραίος, Θεοφίλης Κουρεμέτης, Δαυίδ Σακέλλης, Κώστας Αυγουλλάς, Ηλίας Σοφιανός, Θεολόγος Βαβλάς.

Την εκδήλωση μετέδωσε live to kostv.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ