Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η ΕΓΕ Κω τίμησε τις γυναίκες της Κω με εκδοτικό – συγγραφικό έργο

08/05/2023
253 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Τις γυναίκες της Κω με εκδοτικό - συγγραφικό έργο, βράβευσε το πρωί της Κυριακής στον Ορφέα, η Ένωση Γυναικών Ελλάδας Παράρτημα Κω.

Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι παρακάτω:

Ελένη Διακοπαναγιωτη και Ειρήνη Τσουκάλη (εκπαιδευτικοί),

η αείμνηστη Περσεφόνη Κουτσουραδη, η κ. Αργυρώ Κατσίλη,  η δασκάλα Ευανθία Μπινιά με τις ενδιαφέρουσες  Κεφαλιανές καταγραφές, η κ. Ευαγγελία Κεφαλιανού-Μπούρα με το βιβλιο "Καφενείον η Πατρίς", η κ. Αργυρώ Χαρτοφίλη, η κ. Πόπη Μαλαχία με την έκδοση τεσσάρων βιβλίων που αφορούν στη διατροφή , η κ. Ελισαβετ Ζαϊμη για  το βιβλίο αφιέρωμα στην υγιεινή διατροφή, η κ. Ντίνα Δημοπούλου - Χατζηπέτρου για τα  έξι δοκίμια και γνωμικά που έχει συγγράψει, η κ. Μαρία Τσιρπανλή - Καλατζοπούλου για τα τέσσερα βιβλία της, η δημοσιογράφος Ξανθίππη Αγρέλλη για τα δύο βιβλία της, η Μαρία Σιούτα  με τις "Δύο ζωές" στην Σμύρνη, η αείμνηστη Μοσχία Χαρτοφίλη, η κ. Μαρία Χατζηγιακουμή - Νούτσου, η κ. Μαρία Κουρούπη, η κ. Διονυσία Τριπολίτη και η Μαρία Τουλαντα Παρισίδου, επίσης από την τοπική ιστορία 11 συγγραφείς εκπαιδευτικοί,  για το  έργο που έγραψαν και αφορά σε συλλογικό σύγγραμμα με τρεις τόμους για την ιστορία της Κω. Τα βραβεία έλαβαν οι ίδιοι και μέλη των οικογεγειών τους, όπως ο Γιώργος Κυρίτσης για τη σύζυγό του και τη ξαδέλφη του, η εκπαιδευτικός κ. Τουρκομανώλη χρόνια διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Κω και η κ. Έλλη Χόνδρου.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 08/05 - 19:35
Επιστήμες
Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση. Συγχαρητήρια στην ΕΓΕ Κω και πολλά ευχαριστώ για την τιμή που μας έκανε να μας επιβραβεύσει.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ