Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η Ρένα Ρώσση – Ζαϊρη μάγεψε με την «Αλμύρα» της τους αναγνώστες της στην Κω

16/07/2022
576 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μία ακόμη εκδήλωση στο πλαίσιο των θερινών Ιπποκρατείων 2022 πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κονίτσης. Το βιβλιοπωλείο «Έκφραση» του κ. Κλάδη διοργάνωσε την παρουσίαση του βιβλίου της καταξιωμένης και εν μέρει Δωδεκανήσιας συγγραφέως σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Ψυχογιός» και τελούσε υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΒΣ. 

Σε μια όμορφη και λιτή βραδιά η συγγραφέας μίλησε για το βιβλίο της «Αλμύρα η ευτυχία αλλιώς» υπέγραψε βιβλία και φωτογραφήθηκε με τους αναγνώστες της. 

Έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και τα παιδικά της χρόνια και ανέφερε την απουσία της μητέρας που δεν γνώρισε και τον γάμο που έκανε σε νεαρή ηλικία. Μίλησε για την αγάπη της στα νησιά και ιδιαίτερα τα Δωδεκάνησα (ο σύζυγος της κατάγεται από την Κάλυμνο) και δεν παρέλειψε να πει ότι σε πολλά βιβλία της υπάρχουν αναφορές στο νησί της Κω.  


 Λίγα λόγια για το βιβλίο…  

Η Στάμω, το υποταγμένο κορίτσι της Μάνης, μεταμορφώνεται από τη δύναμη του έρωτα κι από ένα μωρό. Κάτω από τον ίσκιο του Ταΰγετου. Μυστηριώδη εγκλήματα, μεγαλοπρεπή βαλς και μια πυρκαγιά που σαρώνει τα πάντα. Στη ζωή του Οδυσσέα, στη Βιέννη. Πολλά ανείπωτα μυστικά κι ένα καταραμένο περιδέραιο συγκλονίζουν την Κλοέ, στο Παρίσι.

Η Αντέλ, στην Αθήνα, δέχεται να γίνει παρένθετη μητέρα για χάρη της φίλης της. Μόνο που ερωτεύεται τον άντρα της. Σκιές και χρώματα γίνονται ένα με τον Αχιλλέα, στο νησί του ήλιου, τη Ρόδο. Η Ιουλία, η Νέα Υόρκη και το αμερικάνικο όνειρο.

Η ευτυχία αλλιώς…

Τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Έξι ήρωες που διαμορφώνονται από τη δύναμη του πάθους τους. Από τον ιδρώτα, τα δάκρυα, τη θάλασσα.

Πώς αλλιώς ονομάζεται η ευτυχία; Αλμύρα.


Καλλιόπη Δανελλάκη


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ