Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Και φέτος τα παιδιά στην Κω στέλνουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη μέσω των ΕΛΤΑ

06/12/2022
126 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Για ακόμη μία χρονιά, το χαρακτηριστικό κόκκινο γραμματοκιβώτιο έκανε την εμφάνιση του την είσοδο του ταχυδρομείου της Κω, δίνοντας το σύνθημα της εκκίνησης της φετινής εορταστικής περιόδου για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Καθημερινά δεκάδες παιδιά σπεύδουν να στείλουν το γράμμα τους στον αγαπημένο Άγιο όλων, τον Άγιο Βασίλη. Αν θα λάβουν απάντηση, θα φανεί είτε την ημέρα των Χριστουγέννων, είτε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς όπου αναμένεται να εκπληρωθούν οι επιθυμίες των παιδιών.  

Αν και λίγες ημέρες πριν το 2023 με την τεχνολογία να έχει κατακλύσει την ζωή μας και η αλληλογραφία να μεταφράζεται σε ηλεκτρονική, το γράμμα στον Santa Claus παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο και φαίνεται ότι δεν επηρεάζεται από την τεχνολογική έκρηξη του αιώνα μας και έτσι το γράμμα που αποστέλνεται είναι γραμμένο σε χαρτί.  

Με μία απλή βόλτα έξω από το ταχυδρομείο της Κω, μπορεί να διαπιστώσει κανείς την συμμετοχή των παιδιών στην αποστολή των γραμμάτων και μάλιστα, χρησιμοποιούν και τα χριστουγεννιάτικα γραμματόσημα που κυκλοφόρησαν από τα ΕΛΤΑ. 

Τα τέσσερα γραμματόσημα των ΕΛΤΑ απεικονίζουν γνωστές φιγούρες από χριστουγεννιάτικα και άλλα αγαπημένα παραμύθια των παιδιών, σε μια απόδοση άμεσα συνυφασμένη με το εορταστικό πνεύμα των ημερών, και σας προσκαλούν να ξαναγίνετε παιδιά. 

Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δράση φέτος συμπληρώνει 31 χρόνια και τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια είναι πλέον μία ολόκληρη παιδική εμπειρία. Το ομορφότερο όμως της όλης δράσης είναι οι απαντητικές επιστολές που στέλνει ο Άγιος Βασίλης των ΕΛΤΑ σε όλα τα χιλιάδες παιδιά που ζητούν από παιχνίδια, ειρήνη, υγεία, αγάπη και χαρά σε όλο τον κόσμο.  

Απαντήσεις στις απορίες σχετικά με τη δράση «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» θα βρείτε και φέτος στο χριστουγεννιάτικο διαδραστικό site για να δείτε κατατοπιστικά βίντεο με οδηγίες από τον Άγιο Βασίλη για το πώς θα γράψετε το δικό σας γράμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να λάβετε την απάντηση-έκπληξη των ΕΛΤΑ. 

Στο site θα βρείτε ακόμα: έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλετε το γράμμα σας και άλλες εκπλήξεις. Ειδικά για τους παιδαγωγούς, το site περιλαμβάνει ιδέες και οδηγίες προκειμένου να αξιοποιήσουν τη δράση των ΕΛΤΑ μέσα στην τάξη μαζί με τους μαθητές τους. 

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ