Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Καταγγελία της Δύναμης Αλλαγής στο Ε.Σ.Ρ. για παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας από την Ισχυρή Κω

11/11/2023
670 Εμφανίσεις
10 Σχόλια

Ενώπιον του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης με καταγγελία για παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας την 7η Οκτωβρίου 2023 παραμονές των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Κω προσέφυγε η παράταξη «Δύναμη Αλλαγής» του κ. Γιώργου Κυρίτση.

Στην καταγγελία που απεστάλη την 9η Οκτωβρίου 2023 και διαβιβάστηκε λόγω αρμοδιότητας στην Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για τα περαιτέρω υποστηρίζεται ειδικότερα ότι η δημοτική παράταξη “ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ”, με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Θεοδόση Νικηταρά παραβίασε την εκλογική νομοθεσία και τα διαλαμβανόμενα στην υπ’ αριθμ. 867 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικών και οργάνωσης.
Υποστηρίζει συγκεκριμένα ότι ενώ ρητά ορίζεται ότι την παραμονή και την ημέρα των εκλογών, απαγορεύονται οι προεκλογικές συγκεντρώσεις ή πραγματοποίηση ομιλιών, η χρήση κάθε μέσου διαφήμισης (π.χ αφίσες, έντυπο υλικό), ραδιοτηλεοπτικής προβολής και προβολής στο διαδίκτυο την παραμονή των εκλογών υπήρξαν επί πληρωμή πολιτικές διαφημίσεις στο instagram.
Προσκόμισε δε φωτογραφίες από τις οποίες ισχυρίζεται πως προκύπτει η ημεροχρονολογία και η ώρα της ανάρτησης της σχετικής πολιτικής διαφήμισης.
Θυμίζουμε ότι με απόφαση της γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου συγκροτήθηκε η Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων του άρθρου 12 του ν. 3870/2010 για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.
Η επιτροπή απαρτίζεται από τους ακόλουθους:
1. Δέσποινα Τζαφά του Ηλία, πρόεδρο Εφετών του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά ως πρόεδρο, με αναπληρώτρια την Ολυμπία Χατζησπύρου του Αντωνίου, Εφέτη του ως άνω δικαστηρίου.
2. Όλγα Παπαχρήστου του Παύλου, πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ιωάννα Παχή του Κωνσταντίνου ομοίως πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
3. Παναγιώτη Μηλόπουλο του Στεφάνου, επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην Υπηρεσία Επιτρόπου OTA IX (Πειραιά) ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Μαγδαληνή Λεκκάκου του Δημάκη, επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην Υπηρεσία Επιτρόπου Τομέα Παιδείας II.
4. Αθανάσιο Γεωργαντώνη του Μιχαήλ, αν. προϊστάμενο της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Λάζαρο Γουναρίδη του Νικολάου, ελεγκτή της Β’ Υποδιεύθυνσης της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής.
5. Γεώργιο Μαυρομάτη του Γρηγορίου, εκπρόσωπο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.) ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ευστρατία Ελευθερίου του Γεωργίου, εκπρόσωπο του ίδιου φορέα.
6. Δημοσθένη Χατζηγιάννη του Ιωάννη, εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Βορείου Αιγαίου ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Αντώνιο Αντωνέλλο του Παναγιώτη), εκπρόσωπο του ίδιου φορέα, όταν εξετάζεται θέμα ή καταγγελία που αφορά σε Δήμο χωρικής αρμοδιότητας Βορείου Αιγαίου.

7. Μιχαήλ Παπαγεωργίου του Θεοδώρου, εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Νοτίου Αιγαίου ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Μαυρουδή του Αθανασίου, εκπρόσωπο του ίδιου φορέα, όταν εξετάζεται θέμα ή καταγγελία που αφορά σε Δήμο χωρικής αρμοδιότητας Νοτίου Αιγαίου.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 10
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/11 - 09:25
Λέω και εγώ
Και ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίσει ο Γιώργος. Αυτό τα εξηγεί όλα!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/11 - 01:06
Ανώνυμος
Αυτό σας πείραξε?σε αυτές τις εκλογές έγιναν αισχη και ασχολείστε με αυτό?τα χρήματα του δήμου που κατασπατάλησαν οι άχρηστοι για να ξαναβγούν δεν σας πείραξαν?τα αμέτρητα ρουσφέτια στους δικούς τους ούτε αυτά?είμαστε άξιοι της μοίρας μας καλά να πάθουμε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/11 - 22:30
Δύσκολα.
Άρχισαν τα όργανα!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/11 - 18:18
Και λιγα λες
Κωστα!Εχει και αλλα !!!Ελπιζω να τα μαθουμε!Η μεγαλη διαφορα και το οτι δεν χαιρονται οι κερδισμενοι....αλλο δειχνει!Μια πενταετια με την ΚΩ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..... αλλα ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ... να ταυς τα βγαζετε!
ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕς..ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 60 ΑΡΙ ΔΗΛΑΔΗ
ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕς..ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 60 ΑΡΙ ΔΗΛΑΔΗ 11/11 - 17:17
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ.......
ΑΝΝΝΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/11 - 16:44
Για γελια η για κλαματα?
Τωρα θα παρουν τον δημο απο τον θεοδοση και θα τον δωσουν στον κυριτση. Για το σαββατοβραδυ διαφημιστηκε στο istagram. Βρε τι καταντια ειναι αυτη. 60 % πηρε ο θεοδοσης. Το καταλαβατε?
Kingdom
Kingdom 11/11 - 16:42
Game over
Ακόμα το φυσάς και δεν κρυώνει...... έτσι είναι αυτά!
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ 11/11 - 16:25
ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ..
ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΣΕ ΣΥΝΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΙΚΡΑ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΩΣΑΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ.....
Ανώνυμοςχαχσχααααα
Ανώνυμοςχαχσχααααα 11/11 - 15:38
Ουςτ
Ακόμα ίδιος εισε ησω κάποτε να αλαξης
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/11 - 13:09
Τέλος
Αυτή είναι η αιτία που ξανακέρδησε ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ!!!!Ψάχναμε γιατί έχασε δεύτερη φορά ο Γιώργος και ιδού η αιτία η διαφήμιση παραμονές εκλογών!!!!Οταν σας έλεγαν οι δημοσκόποι ότι δεν πάτε πάνω από το 38% εσείς λέγατε αλλάξαμε!!!!!Στους ψηφοφόρους όμως παραμείνατε οι ίδιοι!!!!!Και έτσι απλά ήρθε το 60%!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ