Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ: Βραδιές θερινού σινεμά με προβολή ταινίας την Τρίτη 7/6

03/06/2022
47 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με καλοκαιρινή διάθεση, παραθαλάσσιες βόλτες και καλή παρέα, η ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ επιστρέφει με νέες προβολές! Το ταξίδι ξεκινά και πάλι, την Τρίτη 7/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία του Άλεξ Καμιλέρι το Σκαρί.

 Το Σκαρί (Luzzu)

Σκηνοθεσία: Άλεξ Καμιλέρι

Παραγωγή: Μάλτα. 2021. Διάρκεια: 94’

Παίζουν: Φρίντα Κάουτσι, Τζέσμαρκ Σκικλούνα, Μικέλα Φαρούτζια


 Βραβείο Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς (2021).

 Ένας ψαράς, ο Τζέσμαρκ, παλεύει με την πατροπαράδοτη παλιά ξύλινη βάρκα του (“luzzu”, όπως και ο τίτλος της ταινίας), να κερδίσει τίμια τα προς το ζην για τη σύζυγο και το νεογέννητο παιδί τους. Έρχεται όμως αντιμέτωπος με τον σκληρό ανταγωνισμό, την παράνομη αλιεία και τις κλίκες που λυμαίνονται την ιχθυαγορά του νησιού: τις διεφθαρμένες αρχές του λιμανιού, τους μεγαλοψαράδες, τη μαύρη αγορά, τους αυστηρούς κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και την απαξίωση της ταπεινής του καταγωγής από την οικογένεια της γυναίκας του. Θα απαρνηθεί την οικογενειακή παράδοση της αλιείας για να επιβιώσει;

 Περισσότερες πληροφορίες στο ιστολόγιο της ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ: https://kileko79.wordpress.com/

 Είσοδος: 5 €

 Εκτός των προβολών στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, θα ακολουθήσουν και ειδικές θερινές προβολές σε πανέμορφα σημεία του νησιού. Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες, προτεραιότητα θα δοθεί στα μέλη της ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ.

 Σας περιμένουμε.

Καλές προβολές!


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ