Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κώοι φωτογράφοι και ποιητές στο 6ο Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής δημιουργίας στη Ρόδο

13/09/2022
94 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 6ου Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων 2022, με τιμώμενο νησί την Κω, θα συμμετέχουν Κώοι ποιητές και φωτογράφοι με έργα τους και να γίνει αναφορά σε παλιούς Κώους ποιητές και φωτογράφους..

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην Ρόδο στον εμβληματικό χώρο Ντεμιγύ, με την συνεργασία της ΔΡ.Ε.Π.ΠΟ  «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» με τον υπεύθυνο της εταιρείας Μηνά Γ. Χατζηαντωνίου, και τη συμμετοχή του Π.Ο. Κώων «Ο ΦΙΛΗΤΑΣ», με την πρόεδρο Μαρία Τουλαντα παρισίδου.  Είναι η 2η φορά συνεργασίας της ΔΡ.Ε.Π.ΠΟ  «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ»  με το φεστιβάλ, με1η φορά το αφιέρωμα στην Αείμνηστη παραδοσιακή μας ερμηνεύτρια Άννα Σαρρή Καραμπεσίνη, στην Κρητηνία της Ρόδου.

Το Σάββατο 17/9/2022 στον ίδιο χώρο θα δοθεί η Θεατρική παράσταση με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Παναγιώτη Τσακίρη στον μονόλογο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «ο επικήδειος».

Παρά τις πολλαπλές δυσκολίες είναι μια καλή ευκαιρία να συνυπάρξουμε και να επικοινωνήσουμε τόσο οι Κώοι ερασιτέχνες και επαγγελματίες καλλιτέχνες, όσο και με Ρόδιους, με κύριο στόχο τον συντονισμό και τη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των νησιών της Δωδεκανήσου.

Καλούνται οι φωτογράφοι και ποιητές, που δεν έχουν ενημερωθεί, έστω και λίγο πριν την εκδήλωση  να δηλώσουν συμμετοχή στον Μηνά Γ. Χατζηαντωνίου στο Τηλ: 6948543864 ή στο Email: [email protected]


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ