Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στην Κω για την 81η επέτειο της Μάχης της Κρήτης

20/05/2022
240 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ξεκίνησαν σήμερα το απόγευμα στην Κω, οι εκδηλώσεις για το διήμερο αφιέρωμα στην 81 επέτειο της Μάχης της Κρήτης, που συνδιοργανώνουν ο ΔΟΠΑΒΣ και ο Σύλλογος Κρητών Κω «Ο Τάλως».

Σήμερα λοιπόν το απόγευμα, στο Λαογραφικό Μουσείο στο Χάνι, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης, παρουσία εκπροσώπων του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, του Δημάρχου, του Μητροπολίτη, της Προέδρου του Δ.Σ. Διονυσία Τελή, των Αντιδημάρχων Σ. Βλάχου, Π. Αβρίθης και Σ. Καμπουράκη.

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Κω κα. Δασκαλάκη Αργυρώ, καθώς και η κα Βλάχου, η οποία έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό. Στην συνέχεια για την Μάχη της Κρήτης μίλησε ο Ιστορικός-Συγγραφέας και Ερευνητής, Νίκος Δερεδάκης.

Στην έκθεση, οι Μανώλης Σιγανός (Αναβιωτής) και οι συλλέκτες: Δημήτρης Σκαρτσιλάκης, Σταύρος Βολιτάκης, Γεώργιος Μαρκάκης, παρουσίασαν σημαντικά κειμήλια από την μάχη της Κρήτης.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό και το Σάββατο (10:00-21:00), αλλά και την Kυριακή (10:00-12:00).

Να υπενθυμίσουμε ότι το Σάββατο 21 Μαΐου στις 19:00, στην Πλατεία Ελευθερίας, θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση, με την συμμετοχή χορευτικού του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης και των μουσικών: Τζανή Τζανιδάκη, Δημήτρη Παπαδωμαναλάκη, Γιώργου Χλιαουτάκη& Παναγιώτη Μαρκάκη.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ