Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ξεριζώθηκε δέντρο στην οδό Αρτεμισίας – Από τύχη δεν είχαμε κάποιο θύμα

01/12/2022
793 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Από τύχη δεν είχαμε κάποιο θύμα, χθες το βράδυ, όταν λόγω των δυνατών ανέμων ξεριζώθηκε ένα τεράστιο πεύκο στην οδό Αρτεμισίας, το οποίο ευτυχώς έπεσε μέσα σε ιδιωτικό χώρο (ιατρείο, το οποίο ήταν κλειστό) και έτσι δεν τραυματίστηκε κανείς.

Όπως μας αναφέρει αναγνώστης, υπάρχουν πολλά τέτοια επικίνδυνα δέντρα στην περιοχή και καλό είναι ο Δήμος να φροντίσει να κοπούν, καθώς κάποια στιγμή η τύχη θα σταματήσει να είναι με το μέρος μας…

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Αναγνώστες
Αναγνώστες 01/12 - 11:31
Πολιτική
Όλα γίνονται μετά το ατύχημα. Έτσι μετανιώνουμε για αυτά που δεν πράξαμε εγκαίρως. Τώρα πάλι οι δήθεν οικολόγοι θα ξεσηκωθούν μην χάσουν τις φωλιές τους τα σκουλήκια που κατατρώνε τα παμπάλαια δέντρα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/12 - 11:12
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ
OTAN TA KOBOYN BΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΣΗ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ 90 ΕΤΩΝ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/12 - 09:26
Πολλά...
Από Πειραιώς μέχρι Καναδεζα περίπου υπάρχουν πολλά μεγάλα δέντρα με έντονη κλίση πολλές φορές. Κλαδευονται συχνά αλλά δυστυχώς δεν αρκεί. Κάποια από αυτά πρέπει δυστυχώς να κοπούν εντελώς. Τα δέντρα αυτά προϋπήρχαν της πόλης που επεκτάθηκε προς τα εκεί τα τελευταία 50 χρόνια. Δυστυχώς τόσο μεγάλα δέντρα είναι αδύνατο να συνυπάρχουν στο αστικό περιβαλλον. Όχι χωρίς μεγάλο κίνδυνο.
Πολίτης κω
Πολίτης κω 01/12 - 08:59
Δέντρα
Ολα σε εκείνον τον δρόμο είναι έτοιμα να πέσουν....πότε θα σκεφτούν να κάνουν κάτι όταν όντως θρηνούμε κάποιον??????

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ