Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Mε επιτυχία η παιδική παράσταση «Πόλη των Χαμένων Ρομπότ» στην Κω

31/08/2022
85 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

H λέσχη Lions Kως Ιπποκράτης  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ( τμήμα Πολιτισμού) και τον Δοπαβς αποχαιρέτησε την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου με την παιδική θεατρική παράσταση «η Πόλη των Χαμένων Ρομπότ».

 Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την πετυχημένη παράσταση της θεατρικής ομάδας HIPPO THEATREGROUP , που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα.

 Στην είσοδο συγκεντρώθηκαν τρόφιμα υπέρ του συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κωου και Νισύρου, τα οποία την επόμενη μέρα παραδόθηκαν (στο σύνολο 7 κούτες με τρόφιμα μακράς διάρκειας).

 Η λέσχη ευχαριστεί την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Αντιπεριφερειάρχη  Πολιτισμού κ. Χρήστο Μπάρδο για την επιχορήγηση της θεατρικής παράστασης, τον ΔΟΠΑΒΣ και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Σέβη Βλάχου για τον ήχο και τον φωτισμό και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου για την παραχώρηση του Ρωμαικού Ωδείου.

ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΩΟΥ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ.


     Η Πρόεδρος                                                             Η Γραμματέας 

  L Νίλουφερ Τλε                                    L . Ειρήνη Χατζηχριστοφή

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ