Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νοσοκομειακοί ιατροί Κω: Δυναμική παρουσία στο σημερινό Παγκωακό Συλλαλητήριο, ώστε να φτάσει η φωνή μας στα αυτιά των υπευθύνων

06/05/2022
87 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Έχοντας πάντα ως στόχο την καλυτέρευση και την εξέλιξη των παροχών υγειας προς τους πολίτες και επισκέπτες του νησιού, θεωρείται επιτακτική την ανάγκη αντιμετώπισης των ζητημάτων που αφορούν σήμερα το Νοσοκομειο Κω! 

Απαρχαιωμένος οργανισμός, ακατάλληλη κτηριακή δομή, αναχρονιστικό θεσμικό πλαίσιο και ένα μη ελκυστικό επιστημονικό περιβάλλον συντελούν στην υποστελέχωση που αυτή την στιγμή καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και βάζει σε κίνδυνο τις ζωές όλων μας! 

Η Κως ως τουριστικός προορισμός αλλά κυρίως ως πατρίδα και γενέτειρα του Ιπποκράτη, και εμείς ως περήφανοι νησιώτες, και συνειδητοποιημένοι κάτοικοι της παραμεθορίου θεωρούμε επιεικώς αδιάφορο τον τρόπο αντιμετώπισης των ζητημάτων υγειας στα νησιά από την κεντρική εξουσία!

Καλούμε όλους τους πολίτες την Παρασκευή σε μια δυναμική παρουσία στο Παγκωακο συλλαλητήριο για την υγεία στις 11:30 έξω από το νοσοκομείο Κω ωστε η φωνή να φτάσει δυνατά και καθαρά στα αυτιά των υπευθύνων! 

Κατερινα Γαβαλα 

Προεδρος Νοσοκομειακών Ιατρων Κω

ΓΓ ΙΣΚΩ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ