Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νοσοκομείο Κω: Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Διοίκησης - Προσωπικού

02/08/2022
748 Εμφανίσεις
8 Σχόλια

Πασιφανές είναι από τις δηλώσεις που γίνονται από όλες τις πλευρές του νοσοκομείου, ότι το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό ανάμεσα στην διοίκηση και το προσωπικό , ιδιαιτέρα το ιατρικό.

Εκτός από τα δελτία τύπου και τις συνεντεύξεις των τελευταίων ημερών το κακό κλίμα επισφραγίστηκε σε σύσκεψη που έγινε την Τρίτη το πρωί στο νοσοκομείο.

Ο διάλογος ήταν τόσο έντονος και τα όσα ειπώθηκαν άναψαν τα "αίματα" με αποτέλεσμα οι φωνές από όλες τις πλευρές , να ακούγονται σε αρκετά μεγάλη κλίμακα.

 Αυτή τη στιγμή το νοσοκομείο Κω βρίσκεται σε μια από τις χειρότερες φάσεις ενώ τα όσα διαδραματίζονται δεν βοηθούν στο να επιστρέψει το ήρεμο κλίμα.

Καλό θα είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι να ρίξουν τους τόνους καθώς εν μέσω ενός σφοδρού κύματος της πανδημίας οι πολίτες της Κω φοβούνται να αρρωστήσουν μην χρειαστεί να πάνε στο νοσοκομείο και δεν λάβουν περίθαλψη.

Θα πρέπει όλοι να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να εργαστούν σοβαρά προς την επίλυση των προβλημάτων διότι ο μόνο χαμένος είναι ο κωακός λαός.


Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 8
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/08 - 21:47
Παλιοκλικα τεμπέληδες που κατηγορείτε άλλους μετά από πάνω
Για άλλη μια φορά ο Εκπρόσωπος Τύπου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κω Ηλίας Χρυσόπουλος, καταγγέλλει bulling στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω, αυτή τη φορά στην παθολόγο, η οποία αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση, (στις 6 Αυγούστου) μετά από "οχλήσεις" εξωτερικού γιατρού.Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό ο κ.Χρυσόπουλος, επανήλθε του θέματος, επισημαίνοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες και γίνονται όλες οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες από πλευράς διοίκησης αναζητώντας ευθύνες από άτομα που βάζουν τρικλοποδιές στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.
Ιερεια
Ιερεια 03/08 - 12:16
Ιλαροτραγωδία
Τώρα εξηγείται το γεγονός ότι οι Κώοι πίεσαν για τον εξοστρακισμό τον Ιπποκράτη για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των Ιερέων Αλσκληπιαδων Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα με τραγικά αποτελέσματα.
03/08 - 00:02
Χ.α.λ.ι.
Αν δεν υπήρχαν και τα αγκάθια που είναι μερικές που αν και νοσηλεύτριες κάνουν τις γιατρούς στους γιατρούς......κόμπλεξ λέγεται....Αν οι τεμπέληδες με τα κόκκινα δεν φάνε μια καταγγελία στα κεντρικά της Ρόδου πως εξυπηρετούν όταν και αν έχουν όρεξη. Αν η διοίκηση δεν είχε τις η τους ρουμάνους της. Αν σέβονταν τους γιατρούς που πραγματικά σκίζονται και είναι ελάχιστοι.....θα ήταν νοσοκομείο στο νησί του Ιπποκράτη.Όλα αυτά που γίνονται ξεφτιλίζουν το νησί.....αλλά ο γνωστός του γνωστού δεν φοβάται και συνεχίζει να κάνει την η τον ξερολα κουνώντας απειλητικά το δάχτυλο.Κρίμα και ντροπή.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/08 - 22:00
Νοσοκομειο- δυσβάσταχτη κατάσταση χάλασε για λίγο η άνεση
ετσουξαν οι νέες προσλήψεις μάλλο ν και που να έρθουν και οι γιατροί που δεν θα μπορούν να τους διώχνουν πλέον !!!!!!!!!!!!!! #
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/08 - 21:45
ΕΣ
ΘA ΕΠΡΕΠΕ να είχατε μεριμνήσει χρόνια πριν σας καβαλήσουν κάποιοι -ες εκεί μέσα κυρ διοικητα!!! "Διοικηταδες" που καταντούν έτσι τις υπηρεσίες τους σε άλλα μέρη τους ...... -εκτιθεστε εσείς- βάλτε σε τάξη τα κομάντα σας εκεί μέσα
ΑνώνυμοςΣτρτιωτικος
ΑνώνυμοςΣτρτιωτικος 02/08 - 21:39
Ένταση Νοσοκομείου
Τι κατάντια είναι αυτή! Ούτε ένας σχετικός στην διοίκηση ! Που τους βρήκαν οι κοματαχες. Α ρε Νεκτάριε ••••
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/08 - 21:39
Κως
Ο κωακος λαός είναι ήδη χαμένος δυστυχώς και δεν κάνατε ποτέ τίποτα για αυτό πληρώνουμε έξω συνέχεια ήδη κάνεις στα καλακαθουμενα δεν έχει διάφορες με κανέναν θεωρώ ...εσείς οι ίδιοι διώχνετε τον κόσμο απ' το νοσοκομείο και τους γιατρούς και μετά τα ρίχνετε στους άλλους. Αυτο έχει εξοργίσει όλο το κόσμο. Αντί να βρείτε λύσεις κάθεστε και ρίχνεται λάσπες δεξιά και αριστερά , μιλάτε άσχημα στους ανθρώπους που πονάνε που περιμένουν μέεεεερες με υπομονή ένα ραντεβού μέσα στον πόνο και πάλι όταν έρχονται περιμένουν μέχρι το μεσημέρι , ούτε τα πιο απλα δηλαδή δεν μπορείτε! Έχει δίκιο ο κόσμος απ' όσα διάβασα πριν λίγες ημέρες .. κρίμα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/08 - 18:05
ΙΠΠΟΚ
ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ . ΑΡΚΕΤΟΙ ΖΗΤΑΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ !!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ