Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο Καλύμνιος σεφ Αντ. Καλικάτζαρος από το Γκέτεμποργκ στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”

15/01/2024
155 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Καλύμνιος σεφ Αντώνης Καλικάτζαρος από το Γκέτεμποργκ Σουηδίας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» που παρουσιάζει  ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης, σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στον ALPHA

Ο Αντώνης έφυγε πριν 24 χρόνια περίπου από την Κάλυμνο και εγκαταστάθηκε στη Σουηδία όπου εργάστηκε ως αρχισέφ σε μεγάλα Ξενοδοχεία 5 αστέρων. Στη συνέχεια δημιούργησε τη δική του επιχείρηση catering  ενώ είναι ο  σεφ που προτιμούν αρκετοί πρέσβεις και όχι μόνο για διάφορες εκδηλώσεις .

Ο Αντώνης Καλικάτζαρος 52 ετών είναι από το Βαθύ Καλύμνου όπου ο πατέρας του και η μητέρα του η κυρά Σεβαστή  γνωστή ως Μουχούρτενα, διατηρούν το καλοκαίρι ταβέρνα στη Ρίνα. Ο Αντώνης συνηθίζει τα καλοκαίρια να κάνει τις διακοπές του στο Βαθύ Καλύμνου και να βοηθά στην οικογενειακή επιχείρηση κάνοντας τις δικές του δημιουργίες.

Με αφορμή ότι ο Αντώνης κλήθηκε από 2 ομογενείς που ανοίγουν ένα νέο πολυχώρο εστίασης στο λιμάνι του Γκέτεμποργκ ,να οργανώσει την κουζίνα, μιλά για αυτή την δράση του, στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση και ζητά μάλιστα Σεφ από την Ελλάδα για να εργαστούν σε αυτή την επιχείρηση στο Γκέτεμποργκ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» με τον Αντώνη Καλικάτζαρο.


kalymnos-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ