Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ούτε λόγος για ιδιωτικοποίηση του Κ.Υ. Αντιμάχειας

07/05/2022
226 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με αφορμή το Παγκωακό συλλαλητήριο για την υγεία που πραγματοποιήθηκε, ορισμένοι συμπολίτες μας, επικοινώνησαν μαζί μας για να μας μεταφέρουν την άποψή τους, ότι στην συνάντηση που θα γίνει στις 11 Μαϊου στα αρμόδια Υπουργεία, από την αντιπροσωπεία της Κω και τον ιατρό κ. Κοπάδη, δεν πρέπει να τεθεί θέμα ιδιωτικοποίησης του Κ.Υ. Αντιμάχειας.

Μας τόνισαν, ότι τα τελευταία χρόνια, το Περιφερειακό ιατρείο που στεγάζεται στο κτίριο του Κ.Υ. Αντιμάχειας και ο γιατρός του, έχουν προσφέρει σημαντικό έργο στους κατοίκους, οι οποίοι αντί να κατεβαίνουν στο νοσοκομείο ή να πηγαίνουν σε ιδιώτες, μπορούν να έχουν δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας εκεί.

Μάλιστα, ορισμένοι που έχουν προσφέρει με δωρεές τους, προς το Κ.Υ. Αντιμάχειας, καθώς η στήριξη από την Πολιτεία για την λειτουργία του, είναι σχεδόν ανύπαρκτη, δεν πρόκειται να δεχτούν το γεγονός, ότι τα λεφτά και η εργασία που έκαναν για να συντηρηθεί το κτίριο, θα τα καρπωθεί τώρα ένας ιδιώτης, εις βάρος της Κωακής κοινωνίας.

Kαλούν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, να δείξουν έστω και τώρα, την ελάχιστη ευαισθησία και να αντισταθούν στο ξεπούλημα της περιουσίας του Κωακού λαού, σε ιδιώτες

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ