Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παραδοσιακά και με βραβεύσεις έκοψε την πίτα του το Λύκειο των Ελληνίδων Κω

14/01/2024
976 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Για ακόμη μια χρονιά το Λύκειο των Ελληνίδων Κω έκοψε την βασιλόπιτα του στην ΛΕΘ Κω παρουσία του ταξιάρχου, του σεβασμιοτάτου μητροπολίτου Αγκύρας κ.κ. Ιερεμία που ευλόγησε και την βασιλόπιτα, της Επάρχου Κω – Νισύρου Κων/νας Σβύνου, της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Διονυσίας Τελλή, της Αντιδημάρχου Πρόνοιας Σταματίας Κανταρζή και της δημοτικής συμβούλου Ειρήνης Χατζηχριστοφή. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό από την πρόεδρο Τέτη Φάκκου που έδωσε τις ευχές της για μία καλή και δημιουργική χρονιά ενώ ευχαρίστησε και όλους τους παρευρισκόμενους. Στην συνέχεια τα παιδιά του λυκείου είπαν τα παραδοσιακά κάλαντα και ακολούθησαν βραβεύσεις από την πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο, σε γυναίκες της Κω για την μακρόχρονη προσφορά τους στο Λ.Ε. Κω. 

Οι κυρίες που βραβεύθηκαν ήταν οι Νάκη Άννα, Τασία Μπεσίρη, Γεωργουδάκη Κατερίνα, Ελένη Ζαμάγια, Ρίτσα Κατσίλλη Παρθενιάδη, Σταματία Κανταρζή Τσακανιά Μαρία, Ειρήνη Περεζού, Μαριγώ Παρθενιάδου, Διονυσία Γερακιού, και Μαρία Κάκιαλου.  

Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από το εφηβικό τμήμα την επιμέλεια των οποίων είχε, η χοροδιδάσκαλος Αρετή Φράγκου. Η τυχερή της βραδιάς που βρήκε το φλουρί, ήταν η κυρία Κατερίνα Αμοργινού

Καλλιόπη Δανελλάκη


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 11:17
Οεο
Αμάν...

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ